Oare ierarhii ecumenisti si preotii care sustin ecumenismul mai pot fi slujitorii nostri?

„15. Feriţi-vă de proorocii mincinoşi, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori. 16. După roadele lor îi veţi cunoaşte. Au doară culeg oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini? 17. Aşa că orice pom bun face roade bune, iar pomul rău face roade rele. 18. Nu poate pom bun să facă roade rele, nici pom rău să facă roade bune. 19. Iar orice pom care nu face roadă bună se taie şi se aruncă în foc. 20. De aceea, după roadele lor îi veţi cunoaşte. 21. Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăţia cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri.” (Matei, cap. VII)

„6. Fraţilor, vă poruncim în numele Domnului nostru Iisus Hristos, să vă feriţi de orice frate care umblă fără rânduială şi nu după predania pe care aţi primit-o de la noi.“ (Epistola a doua a sf. apostol Pavel către tesaloniceni, cap III)

https://www.youtube.com/watch?v=-H8XEPSzXF4&sns=fb

Dupa cum observam, pseudo episcopii isi pun slugile sa ii prigoneasca pe preotii care nu doresc sa ajunga cu ei in iad. De ce totusi atata graba din partea minciuno episcopilor sa izoleze orice preot care mai doreste sa slujeasca cu adevarat lui Hristos?

Raspunsul este ca Antihristul doreste cu orice pret sa isi faca aparitia si trebuie sa aiba terenul pregatit. Pe deoparte autoritatile grabesc pecetluirea prin schimbarea actelor de identitate, doresc sa incalce orice libertate lasata de Hristos si forteaza parintii sa isi otraveasca proprii copii prin vaccinuri, iar pe de alta parte episcopii eretici forteaza preotii sa nu le spuna oamenilor adevarul. Acesti episcopi pe zi ce trece demonstreaza ca provin din fosti securisti si ca au un plan de dus la capat. Acest lucru se observa din faptul ca nici o reactie blanda si cu dragoste din partea oamenilor si preotilor care nu doresc sa fie partasi ereziei, nu ii inmoaie pe acesti pseudo ierarhi,  ci din contra.

Noi am sesizat violenta din partea preotilor ecumenisti in repetate randuri. Unul din cazuri este cel din judetul Suceava, Radauti, in care un grup de tineri au fost bruscati, aveau sa fie si batuti de un preot cu gandire eretica, Ionel Malos, pe motiv ca tinerii inregistrau conferinta altui preot eretic, Constantin Necula, desi multi din sala inregistrau si nu exista interdictie de a filma sau a inregistra conferinta.

https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/02/19/fiul-unui-fost-protopop-de-radauti-si-slugile-lui-necula-hartuiesc-niste-crestini-participanti-la-conferinta-de-la-radauti/

Preotul Protopop de Radauti Petru Lupastean nici in ziua de astazi nu a luat atitudine impotriva preotului Ionel Malos desi canoanele spun ca preotul care are un comportament violent trebuie supus consistoriului.

Canonul 27:”Episcopul , prezbiterul sau diaconul , ce va bate pe credinciosii care ar pacatui ori pe credinciosii ce ar fi nedreptatit ori prin unele prin care acestea ar voi a-i infricosa , poruncim sa se cateriseasca.” Pidalion,pag 63

Alte cazuri ce demonstreaza ura din partea ierarhiei sunt  situatiile create la Radeni, la biserica din satul Dochia etc. … preotii ecumenisti venind pe neanuntate si cu fortele de ordine sa preia schitul si biserica. In cel de-al doilea caz au reusit sa preia biserica din sat in mod ilegal.

https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/03/12/informatii-de-ultima-ora-de-la-dochia-neamt-unde-printele-vasile-savin-a-intrerupt-pomenirea-ierarhului/ 

Acum parintele Ioan Ungurean din satul Oraseni, Botosani este amenintat ca va fi caterisit daca nu reia pomenirea. Ieri au fost in jur de 30 preoti ecumenisti, trimisi de Teofan, ca sa il prigoneasca pe parintele Ioan Ungurean.

http://ortodoxinfo.ro/2017/05/05/videofoto-asaltul-trimisilor-mitr-teofan-savu-asupra-schitului-oraseni/

Acest articol a fost publicat în Ecumenism, Evenimente cotidiene importante. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Oare ierarhii ecumenisti si preotii care sustin ecumenismul mai pot fi slujitorii nostri?

  1. Mihai zice:

    Și nunumai la noi, prigoana de desfășoară simultan și în alte locuri

    Apreciază

Lasă un comentariu