Fiul unui fost protopop de Radauti, si slugile lui Necula hartuiesc niste crestini participanti la conferinta de la Radauti

Sambata pe data de 19 februarie 2017 , la Radauti a fost organizata o conferinta de catre Staretul Iustin al Manastirii Bogdana si l-au avut ca invitat pe pr Constantin Necula.

Vedeti articolul:

https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/02/19/feriti-va-de-hristosii-mincinosi-si-de-slujitorii-satanei/

Va atasam o parte din inregistrare cu imbrancelile provocate de : Pr Malos Ionel slujitor in Laura, Directorul Casei de Cultura Ovidiu Foca si de cel care vindea cartile lui pr Necula.

Binenteles ca ceilalti preoti care au vazut incidentul, puteau interveni, dar nu au vrut ci chiar le-a convenit. Unii din preoti chiar i-au indicat acestui pr Malos Ionel unde se aflau in sala cei cautati de acesti indivizi.

Speram sa se sesizeze Protopopiatul Radauti in legatura cu acest incident neplacut si sefii directorului Casei de Cultura Radauti, fiindca nu sunt permise asemenea hartuieli.

 

Acest articol a fost publicat în Evenimente cotidiene importante. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s