Donald Trump perfectioneaza insemnarea antiristica printr-un Sistem Biometric de Identificare

Evreii il iubesc pe Donald Trump, Trump ii iubeste pe evrei si contribuie la construirea Templului, dupa ce evreimea ar fi anuntat ca acesta urmeaza sa il proclame pe „mesia” -antihristul. Pe Ortodox Info gasim un articol despre aceste intentii: Donald Trump il va anunta pe „mesia”- antihristul. Cititi mai multe despre intentiile viclene si inselatoare ale lui Donald Trump: Mare atentie – Donald Trump nu este deloc un lider care urmareste binele umanitatii. Acum se orienteaza spre perfectionarea sistemului antihristic de numerotare a oamenilor.

trump

Potrivit Ortodox Info: Donald Trump restricţioneaza accesul refugiatilor in SUA pana la terminarea unui Sistem Biometric de Identificare.

11. Şi am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur
12. Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei. Şi face pământul şi pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.
13. Şi face semne mari, încât şi foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor,
14. Şi amăgeşte pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia şi a rămas în viaţă.
15. Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.
16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

– Biblia ortodoxa, Apocalipsa, 13 – http://www.bibliaortodoxa.ro/

Caci cei ce nu se vor pecetlui cu pecetea lui Antihrist, vor mosteni Imparatia cerurilor, insemnandu-se cu semnul Sfintei Cruci si se vor izbavi de osanda iadului. Daca flamanziti, rabdati, ca Dumnezeu va va trimite ajutorul Sau dintru inaltime. Iar oamenii vor zice: iata ca cei ce s-au pecetluit cu pecetea lui Antihrist sunt multumiti.

– din profetiiele eshatologice ale Sf Nil Athonitul – „Peste tot vor fi piedici si sminteli”

Preşedintele SUA Donald Trump urmează să semneze mai multe ordine executive miercuri pentru restricţionarea imigraţiei din Siria şi din alte şase ţări din Orientul Mijlociu sau din Africa, potrivit unor experţi citaţi de Reuters.

În plus faţă de Siria, prin ordin Trump va restricţiona temporar accesul în Statele Unite ale Americii pentru cei mai mulţi dintre refugiaţi. Un alt ordin va bloca eliberarea vizelor pentru cei din Irak, Iran, Libia, Somalia, Sudan şi Yemen, au declarat experţii, care a cerut să nu fie numiţi.

Restricţiile referitoare la refugiaţi sunt de natură să includă o interdicţie de mai multe luni privind admiterile din toate ţările, până ce Departamentul de Stat şi Departamentul de Securitate Internă pot face ca procesul de verificare să fie mai riguros.

Alte măsuri mai includ ca direcţionarea agenţiilor să termine lucrul la un sistem biometric de identificare pentru non-cetăţenii care intră şi ies din Statele Unite, precum şi o acţiune împotriva imigranţilor care primesc în mod fraudulos beneficii guvernamentale, potrivit experţilor citaţi.

Stephen Legomsky, un consilier şef din cadrul serviciilor de cetăţenie şi imigrare în administraţia Obama, a spus că preşedintele are autoritatea de a limita admiterea refugiaţilor şi eliberarea vizelor pentru anumite ţări, în cazul în care este în interesul publicului.

„Din punct de vedere legal, ar fi exact în drepturile sale legale”, a spus Legomsky, care este acum profesor la Universitatea Washington, Facultatea de Drept din St Louis. „Dar dintr-o perspectivă a politicii ar fi o idee teribilă deoarece există o urgentă necesitate umanitară chiar acum pentru refugiaţi”, a spus el.

Tot miercuri, preşedintele american Donald Trump va da un ordin ce va direcţiona fonduri federale pentru construirea unui zid la frontiera cu Mexic, au spus oficiali ai Casei Albe, el fiind preocupat de oprirea refugiaţilor sirieni de la intrarea în ţară şi de reducerea imigraţiei refugiaţilor din naţiuni „predispuse la teroare”. Noul preşedinte al SUA a făcut aluzie la această mişcare pe Twitter, scriind: “Zi mare planificată pentru securitate naţională. Printre multe alte lucruri, vom construi zidul!”

Respectă promisiunile din campanie

Era de aşteptat ca preşedintele republican să semneze ordinele la sediul Departamentului de Securitate Internă, ale cărui responsabilităţi includ imigraţia şi securitatea frontierelor.

În timpul campaniei, Trump a propus iniţial o interdicţie temporară a musulmanilor care intră în Statele Unite, despre care a spus că i-ar proteja pe americani de atacurile jihadiste. Mulţi dintre suporterii lui Trump au deplâns decizia fostului preşedinte Barack Obama de a creşte numărul de sirieni refugiaţi admişi în Statele Unite, din perspectiva temerilor că cei care fug de războiul civil din ţară ar putea conduce atacuri.

Atât Trump cât şi nominalizatul său pentru funcţia de procuror general, senatorul Jeff Sessions, au spus că vor concentra restricţiile asupra ţărilor ai căror emigranţi ar putea constitui o ameninţare, în loc să plaseze o interdicţie asupra persoanelor care urmează o anumită religie.

Detractorii ar putea lansa acţiuni juridice împotriva ordinelor semnate de Trump în cazul în care toate ţările care fac obiectul interdicţiei sunt naţiuni majoritar musulmane, a declarat expertul pentru imigrare Hiroshi Motomura de la Facultatea de Drept a UCLA. Argumentele juridice ar putea pretinde că ordinele executive discriminează o religie particulară, ceea ce ar fi neconstituţional, a spus el. „Comentariile sale din timpul campaniei şi oameni din echipa sa s-au concentrat foarte mult pe religie ca ţintă”, a spus Motomura.

Pentru a bloca intrarea din ţările desemnate, Trump probabil va instrui Departamentul de Stat să oprească eliberarea vizelor pentru persoanele din aceste naţiuni, potrivit surselor familiare cu procesul de vize. El ar putea de asemenea să instruiască Protecţia Vamală şi a Frontierelor să oprească orice deţinători de viză din aceste ţări de la a intra în Statele Unite ale Americii.

Purtătorul de cuvânt de la Casa Albă Sean Spicer a declarat marţi că Departamentul de Stat şi Departamentul de Securitate Internă vor lucra la procesul de verificare de îndată ce nominalizatul la conducerea Departamentului de Stat, Rex Tillerson, este instalat în funcţie.

Pentru a restricţiona imigraţia ilegală, Trump a promis şi construirea unui zid la graniţa dintre SUA şi Mexic şi deportarea migranţilor ilegali care trăiesc în interiorul Statelor Unite. Niciunul dintre ordinele care urmează să fie semnat miercuri nu este de aşteptat să se concentreze asupra acelor probleme.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Acte Biometrice, Evenimente cotidiene importante. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Donald Trump perfectioneaza insemnarea antiristica printr-un Sistem Biometric de Identificare

  1. Nico zice:

    Si eu am o banuiala,,prea ia dat la o parte pe stapanii lumii,,sunt acceias doar ca a schimbat strategia ca iesise adevarul..asa cum a aparut papa ca un smerit cu pantovi vechi ,,asa si trump ,,sarana este viclean

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s