Mare atentie – Donald Trump nu este deloc un lider care urmareste binele umanitatii

Donald Trump  este apreciat de foarte multa lume in ultima vreme, mai ales de unii nestiutori din tarile ortodoxe, pentru ca a luat atitudine impotriva unor fenomene precum propaganda LGBT, avorturi, riscurile vaccinurilor, coruptia companiilor farmaceutice. La inaugurare Donald Trump a aparut intr-o postura pioasa, intr-o ceremonie mega-ecumenista, unul dintre evenimentele care au drept scop crearea unei noi religii mondiale, care sa reuneasca singura marile religii ale lumii. Noi stim ca in afata Ortodoxiei nu exista mantuire, ci o adunatura pierzatoare, sinagoga a satanei.

Aici puteti vedea cum Trump se roaga cu evangheliști, musulmani, hinduiști, catolici, rabini și un episcop ortodox (!)

”Nu există Ortodoxie nici în învăţăturile şi filozofările omeneşti, stăpânite de intelectul mincinos şi înşelător, rod al căderii. Ortodoxia este învăţătura Sfântului Duh, dată omului de la Dumnezeu spre mântuire. Unde nu este Ortodoxie, acolo nu este nici mântuire. Oricine va voi să se mântuiască, mai întâi de toate trebuie să se ţină de credinţa sobornicească; iar cine n-o va păzi întreagă şi fără de prihană, acela va pieri în veci. – Sfântul Atanasie cel Mare

Sa ne amintim de profetiile si sfaturile sfintilor, despre fiul pierzarii care va sa vina, despre pastorii mincinosi care se vor arata oamenilor ca buni conducaori si morali, urmarind sa insele. Dar un ortodox stie ca nu trebuie sa se lase pacalit de aceste aparente lumesti. Un ortodox stie ca mantuirea este pentru cei care aleg calea cea stramta, nu a placea oamenilor si in nic un caz nu isi va trada credinta pentru inselatorul „bine comun” pe care il pregateste fiara cu coarne de miel despre care aflam in Sfanta Scriptura.

11. Şi am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur
12. Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei. Şi face pământul şi pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.
13. Şi face semne mari, încât şi foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor,
14. Şi amăgeşte pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia şi a rămas în viaţă.
15. Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.
16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

Trump vrea sa obisnuiasca lumea cu ideea de lider moral, care va fi si antihristul. Sa nu uitam ca evreii le-au cerut lui Trump si Putin sa construiasca templul din Iersusalim.

Sanhedrinul cere lui Putin și Trump să construiască al Treilea Templu din Ierusalim: http://infoalert.ro/2016/11/14/sanhedrinul-cere-lui-putin-si-trump-sa-construiasca-al-treilea-templu-din-ierusalim/#

Putin e si el un alt exemplu pro iudeo-mason, stim de la Parintele Vasile Novikov. Putin a contribuit la introducerea pasapoartelor biometrice in Rusia, iar cine le accepta, accepta si semnul fiareii 666 care e trecut pe acestea. Noi stim de la Sfinti ca antihristul va reusi sa ii pacaleasca si pe cei botezati ortodox, care nu vor pazi invatatura Evangheliei si Sfintele Canoane ale Bisericii.

Înfricoşate lucruri se vor lucra în veacul de apoi, căci şi antihrist în acel veac va să vie, să-şi lucreze ale lui înşelăciuni, prin ascultătorii cei înşelaţi de dânsul, întrucât atâta se luptă de mult diavolul ca să ducă preoţi creştini în pierzare, încât, dacă i-ar fi cu putinţă, şi pe cei aleşi i-ar amăgi ca să-i ducă cu dânsul la muncile cele veşnice. Că şi pe Domnul L-a ispitit prea vicleanul în pustiu, neştiindu-L că e Dumnezeu; L-a suit în munte foarte înalt, într-o clipeală de vreme, şi I-a arătat toate împărăţiile lumii şi slava lor, zicându-I: „Acestea toate Ţi le voi da Ţie, dacăvei cădea înaintea mea şi Te vei închina mie” (Matei 4, 8-9).

Atunci, unii se intreaba: De ce Trump este impotriva avorturilor si a homosexualilor ? De ce este impotriva masoneriei si a socetatilor secrete oculte ? Raspunsul este simplu, pentru ca elitele care conduc lumea, personalitati care detin majoritatea resurselor economice si financiare, care sunt in general de origine evreiasca, ei bine, aceste elite urmaresc sa insele lumea pentru a putea subjuga tot pamantul. Iar acest lucru se poate realiza castigand pe rand, increderea tuturor. A mai ramas o reduta de cucerit, cea a persoanelor morale si religioase, pe care acum urmaresc sa le insele. Pentru a pacali pe toata lumea sunt in stare sa sacrifice si masoneria, care a ajuns o jalnica mascarada, sunt in stare sa se arate a fi morali si pro-familie.

Astfel vor recanaliza aceasta mare sursa de energie, a oamenilor morali si religiosi, spre ideea de ”rugaciune” pentru pace, pentru „binele moral” al tuturor. Aceasta va fi noua religie mondiala, in care pe marile scene ale lumii vor avea loc „rugaciuni” ca cea din clipul vieo de mai sus. Nu va lasati amagiti – ”dumnezeii” neamurilor sun demoni! Urmeaza balamucul antihristic!

Arhiepiscopul Averchie ne avertizeaza:

Pierzând legătura cu esenţa credinţei sale – care este, într-un cuvânt, lepădarea de grijile lumii -, creşti­nătatea îi lipseşte pe credincioşi de legătura vie cu harul Duhului Sfânt. De aceea, creştinii trebuie să găsească înlocuitori ai acestui har, In acelaşi timp, ei caută în lumea aceasta un înlocuitor pentru cealaltă lume care nu le mai este la îndemână. Arhiepiscopul Averchie a scris despre aceşti neo-creştini: „Ei vor fericire aici în lumea aceasta, împovărată cu mulţimea ei de păcate şi fărădelegi; şi aşteaptă această fericire cu nerăbdare.Ei socotesc că unul din cele mai sigure feluri de a o dobândi, este «mişcarea ecumenică», unirea şi unificarea tuturor popoarelor într-o «biserică» nouă care va cuprinde nu doar romano-catolici şi protestanţi, ci şi iudei, musulmani şi păgâni, fiecare păstrându-şi propriile convingeri şi greşeli. Această iubire «creştinească» închipuită, în nu­mele fericirii viitoare a oamenilor pe pământ, nu poate decât să calce Adevărul în picioare”.

Uitati cum ne vorbeste sfantul Ipolit, episcop al Romei despre Antihrist:

Mai intai de toate va iubi neamul evreilor. Va face semne uimitoare si minuni insa nu adevarate, ci mincinoase si ticaloase, pentru a-i insela pe cei aseme­nea lui in lipsa de cinstire. Si va incerca, daca este posibil, sa-i indeparteze si pe cei alesi de la dragostea lui Hristos.

La inceput se va arata bland, plin de dragoste, linistit, evlavios, plin de pace, urator al nedreptatii, cu sila de daruri si potrivnic idolatriei. Va spune ca ii face placere sa mediteze asupra Sfintelor Scripturi, ca ii va cinsti pe preoti, va cinsti batranetea, ca nu va accepta desfraul, curvia, ca ii este sila de adulter si nu va da atentie acuzelor (impotriva altora), nu va accep­ta juramintele, va fi iubitor de straini, prietenul celor nevoiasi si milostiv. Va face indemnuri la dragoste si nu va avea in general bogatie.

Toate aceste le va face ca un viclean si prefacut, voind sa-i insele pe toti pentru a-l face imparatul lor. Cand multimile oamenilor vor vedea atatea virtuti si lucrari uimitoare, vor fi toti de acord  intr-un singur glas, sa-l declare imparat, spunandu-si intre ei: „Mai este cineva in generatia noastra atat de bun si de drept?” El va fì pretuit in special de neamul evreilor, pentru ca se asteapta sa-l vada imparat. Vor veni asadar toti la el pentru a-i spune: Toti vom asculta de tine. Toti avem incredere in tine. Te vom recunoaste ca cel mai drept de pe tot pamantul. Toti nadajduim sa ne mantuim prin tine. Prin tine am acceptat de altfel sa luam niste hotarari drepte de nezdruncinat.

  • Sfantul Ipolit episcopul Romei, citat in cartea Arhimandrit Evsevios Vittis, Talcuiri la Apocalipsa, Ed. Egumenita, vol. III

Fiti atenti, antihristul, cu inaintemergatorii lui, printre care si Trump va iubi neamul evreilor. Ia uitati ce declara Trump, care le pregateste si templul: „Iubesc neamul evreilor (!)”.

De aceea, cei care nu si-au aflat ancora si liman in Invataturile Sintilor Parinti si in Evanghelie, unde Mantuitorul arata cum incearca diavolul sa insele, se vor alatura gloatelor, preamarind pe conducatorii inselatori ai lumii cazute si sfarsind prin a se inchina lui antihrist.

„Eu am venit in numele Tatalui Meu si voi nu Ma primiti; daca va veni altul in numele sau, pe acela il veti primi.” – Ioan 5, 43

Acest articol a fost publicat în Evenimente cotidiene importante. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Mare atentie – Donald Trump nu este deloc un lider care urmareste binele umanitatii

  1. Pingback: Donald Trump perfectioneaza insemnarea antiristica | Invataturile Sfintilor Parinti despre inselarile contemporane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s