Să tăiem răul de la rădăcină – Lupta împotriva actelor cu CIP trebuia începută de la CNP – Pașii urmați de domnul ing. Gabriel Barbir în lupta sa de 5 ani împotriva CNP

Tot răul trebuie tăiat de la rădăcină, ca lupta să ne fie mai puțin anevoioasă. La fel și în cazul actelor cu cip, care au ajuns în acest stadiu, pentru că nu am fost atenți la momentul când au introdus CNP-ul. Părinți duhovnicești au fost care să ne avertizeze, dar am fost prea puțini care să luăm seama și mulți s-au descurajat. Totuși mai sunt și excepții. Vă prezentăm mai jos un astfel de luptător, ce duce poate lupta pentru noi toți.

Inginerul Gabriel Barbir din jud. Suceava duce o luptă demnă și refuză CNP-ul de cel puțin 10 ani. Acest lucru nu-i este ușor, mai ales că are familie. Probabil nu este singurul din România care refuză CNP-ul din motive de conștiință religioasă. Știm că în țara soră, Basarabia, sunt mii de astfel de oameni, care au obținut în urma unor proteste de câteva săptămâni, acte de identitate fără CNP. Astfel de luptă întârzie următorul pas: buletinele cu cip, care bat la ușă, anunțându-se că vor îngloba și cardul de sănătate. Mai jos vă prezentăm câteva declarații ale sale dintr-un interviu pe această temă, publicat în revista Credința Ortodoxă.

“Prin acest număr nu mai suntem persoane, ci un lucru, o marfă. Părintele Antim m-a întărit în convingerea că CNP-ul nu este bun, că în el se află rădăcina tuturor prefacerilor electronice şi biometrice la care sunt supuse actele de identitate în prezent”, a spus Gabriel Barbir.

Am vorbit cu Părintele Antim, care atunci era la Sihăstria Neamţ, şi el, în urma unei vizite făcute la Mânăstirea Valaam din Rusia, la Sfintele Moaşte ale Sfântului Antipa de la Calapodeşti, care provine din judeţul Bacău, a aflat următorul lucru. Exact în acea perioadă fusese introdus CNP-ul în Rusia şi mulţi monahi, preoţi şi mireni s-au opus cu vehemenţă. Pe toţi i-au adunat să-i judece pentru a-i trimite în lagăre. Într-o sală mare  unde îi tria, erau strigaţi pe nume de pe o listă uriaşă. În timp ce erau strigaţi, din numele lor aflat pe hârtiile acelea a început să izvorască mir, puternic mirositor. Autorităţile ruse au fost covârşite de această minune şi le-au dat drumul la toţi. Minunea nu a făcut decât să confirme faptul că CNP-ul este un număr drăcesc. La noi, Ceauşescu l-a introdus pe tăcute, autoritar, fără să ştim despre ce este vorba.

Prin acest număr nu mai suntem persoane, ci un lucru, o marfă. Părintele Antim m-a întărit în convingerea că CNP-ul nu este bun, că în el se află rădăcina tuturor prefacerilor electronice şi biometrice la care sunt supuse actele de identitate în prezent.

În anul 2011, au pornit din nou campania de introducere a salariilor pe card. Între timp Curtea Constituţională declarase acţiunile de acest fel neconstituţionale,motiv pentru care şi eu am scris pe decizia directorului : “Neconstituţional”. Pentruacest fapt m-au judecat şi voiau să mă dea afară, dar până la urmă m-am ales cu o reducere de salariu cu 5 la sută pe o lună. În anul 2013, la un miting, în Bucureşti, organizat contra actelor cu microcip, am vorbit contra CNP-ului. După acest miting, duhovnicul mi-a dat binecuvântare să încep procesul împotriva statului pentru a obţine un act de identitate fără cod numeric personal. Întâi am mers la Poliţia vatra Dornei şi le-am cerut un act de identitate fără CNP. Aceia au zis că am înnebunit. Au refuzat să-mi înregistreze cererea. A doua zi am trimis-o prin poştă şi a trebuit să-mi răspundă oficial că nu există legislaţie în acest sens. Apoi m-am adresat Poliţiei Judeţene din Suceava care mi-a răspuns să merg la Dorna, de care aparţin. Pe baza acestor hârtii, m-am adresat Judecătoriei Suceava, contra serviciului de evidenţa populaţiei din judeţ, cerându-i să emită hotărâre judecătorească pentru a-i obliga pe poliţişti să-mi dea buletin vechi fără CNP. Aici au refuzat să-mi înregistreze plângerea, cerându-mi să depun codul numeric personal. Abia în februarie 2014 mi-au înregistrat plângerea, pe care am scris, luând de pe o legitimaţie de serviciu : “CNP-ul impus de autorităţi”.

Mi-au  pretins, după aceea, o întâmpinare, în care le-am cerut să-mi respecte credinţa ortodoxă şi să-mi acorde o alternativă la actele de identitate format card. A fost un simulacru de proces în care m-au întrebat: ” Pentru ce îţi trebuie un act de identitate fără CNP?”. Le-am răspuns apăsat : “Îmi trebuie!” “Până acum cum te-ai descurcat?” “Cu Ajutorul lui Dumnezeu”, le-am zis. Dialog fără conţinut juridic! Au considerat acţiunea ca nefondată şi mi-au respins-o. Am făcut recurs la Tribunalul Suceava. La judecată, l-au respins, de asemenea, ca nefondat. După care eu am făcut contestaţie în anulare la Curtea de Apel, dosarul având numărul 181/39/2015, îl evoc aici pentru aceia care vor dori să-l cerceteze. Au respins-o şi pe aceasta, în luna mai 2015. În 48 de ore am scris un recurs către Înalta Curte de Casaţie şi justiţie, în care am cerut o excepţie de constituţionalitate.

Documentația juridică strânsă de-a lungul a 5 ani de zile de luptă împotriva documentelor cu CNP

buletin-de-identitateDl. inginer Gabriel Barbir a pus la dispoziție pentru cititorii care vor să inițieze o astfel de luptă, toate documentele ce au fost făcute între anii 2013 și 2016, precum și indicații despre pașii ce
trebuie făcuți, pentru a nu face greșeli de procedură, cum a făcut domnia sa, fapt pentru care instanțele din România i-au tot respins cererile. Dacă din punct de vedere al neconstituționalității impunerii CNP-ului în acte, d-l Barbir ar fi avut câștig de cauză, iată că ițele justiției (omenești) s-au încurcat când a fost vorba de procedura juridică, ultima cerere (o vedeți mai jos) fiind respinsă și nici măcar nu a fost comunicată această decizie direct d-lui inginer, ci doar părții adverse, Serviciul public Comunitar local de Evidență a Persoanelor, Vatra Dornei. Mai jos aveți peste 240 de pagini de cereri, declarații, comunicări etc. Mulțumim d-l inginer pentru încredere și nădăjduim că această luptă va fi o izbândă, căci este partea nevăzută a icebergului documentelor cu cip, împotriva căruia ne luptăm cu toții! Pentru alte întrebări și indicații aveți în documentele de mai jos și nr. de tel al domniei sale, pentru care și-a dat acordul și totodată și-a exprimat disponibilitatea de a oferi indicații celor interesați. Avem rugămintea să nu deranjați decât după ce ați parcurs toată dcumentația și doar în cazul în care vreți să duceți o astfel de luptă. Obiectivul este să se formeze un grup decis să câștige această luptă, mai ales că legislația este de partea noastră (până nu o schimbă). Doamne, ajută!

https://www.scribd.com/embeds/310667425/content?start_page=1&view_mode=scroll&show_recommendations=true

Cerere documente fara CNP

https://www.scribd.com/embeds/317294064/content?start_page=1&view_mode=scroll&access_key=key-cM4Jl9wYXYptI4wdbwiE&show_recommendations=true&show_upsell=true

Documentatie Anti CNP Continuare

https://www.scribd.com/embeds/315566537/content?start_page=1&view_mode=scroll&show_recommendations=true

Ultimul document aparut pe net in aceasta chestiune a fost recursul/ scrisoare deschisa pe care l-am inaintat ICCJ la data de 26.02.2016 (la trei zile de la infatisarea ICCJ cand fara motiv mi s-a respins cererea)

Scrisoare deschisă – Recurs la hotărârea unei instanțe judecătorești care interzice dreptul unui cetățean român de a refuza CNP-ulReferitor la cazul d-lui Barbir detaliat aici, Inalta Curte de Casație și Justiție a respins plângerea. Drept urmare fratele nostru a făcut recurs, sub forma unei scrisori deschise pe care v-o prezentăm mai jos:

La dosar nr. 3449/1/2015

CĂTRE

ROMÂNIA

ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE
STR. BATIŞTEI NR.25
SECTORUL 2 – BUCUREŞTI
SECŢIA  DE CONTENCIOS ADMINISTRATIV ŞI FISCAL

COMPLETUL  NR. 1 – NCPC [p](a doua coloană cu 14 cauze, subs.→ c.12)
PREȘEDINTE  –  DUICAN DOINA (data judecății → 23.02.2016)
JUDECĂTOR  –  VOICU RODICA FLORICA
JUDECĂTOR  –  PĂUN LUIZA MARIA
MAGISTRAT ASISTENT  –  VLAD GEORGIANA

Subsemnatul Barbir Gabriel Dănuţ cu domiciliul în satul Cozănești, comuna Dorna Arini, nr.58, jud. Suceava, CNP (IMPUS DE AUTORITĂŢI) 1701023335011, în calitate de recurent în dosarul nr. 3449/1/2015 (subsecvent dosarelor: 1031/86/2014, 1031/86/2014* și 181/39/2015) deschis la ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE BUCUREŞTI (ÎCCJ),  SECŢIA  DE CONTENCIOS ADMINISTRATIV ŞI FISCAL în contradictoriu cu SPCLEP Vatra Dornei → datorită modului în care s-a desfășurat și finalizat judecata în dosarul nr. 3449/1/2015 în data de 23.02.2016 (Stadiul procesual al dosarului: Fond, Obiectul dosarului: alte cereri plângere – NCPC) – în temeiul Art.1 al.(2); Art.3 al.(1),(2); Art.4; Art.6 al.(1); Art.8; Art.22 al.(1); Art.97 al.(2); Art.483 al.(1),(3); Art.485 al.(1) NCPC; conform Deciziei Curții Constituționale a României nr. 462/17.09.2014; în virtutea Art.6 al.(1); Art. 9 al.(1); Art.10 al.(1),(2); Art.13; Art.14 – CEDO, Art.1; Art.8 al.(1),(2); Art.10 al.(1),(2); Art.11 al.(1); Art.47 al.(1),(2) din Carta drepturilor fundamentale a UE; precum și a Art.1 al.(3),(5); Art.16 al.(2); Art.20 al.(1),(2); Art.21 al.(1),(2),(3); Art.23 al.(1); Art.29 al.(1),(2); Art.30 al.(1); Art.51 al.(1); Art.52 al.(1),(3); Art.124 al.(1),(2),(3); Art.129; Art.142 al.(1) din Constituția României – mă văd nevoit să formulez următorul

RECURS ÎN INTERESUL LEGII și/sau RECURS EFECTIV (Art. 13 – CEDO)  (sub formă de “Scrisoare deschisă”)

la Decizia nr. 454/23.02.2016 dată în Ședința publică din data de 23 februarie 2016 (Completul nr. 1 – NCPC [p]→ Președinte: Duican Doina; Judecători: Voicu Rodica Florica, Păun Luiza Maria; Magistrat asistent: Vlad Georgiana) ce a caracterizat PLÂNGEREA înaintată de subsemnatul la data de 15.09.2015 ÎCCJ ca INADMISIBILĂ (decizie definitivă) – aceste aspecte au fost comunicate verbal subsemnatului de către magistratul asistent Vlad Georgiana la ora ≈ 1705 în data de 23.02.2016 de față fiind o persoană de sex masculin (care m-a chemat de la parterul ÎCCJ, unde fusesem condus în mod politicos de către un agent de securitate care mi-a comunicat verbal interdicția de a mai rămâne după ora 1600 la etajul întâi a clădirii ÎCCJ).

Motive de nelegalitate pe care le invoc – prin această decizie s-au încălcat din punctul meu de vedere:

–  Art.97 al. (3) și/sau (4) NCPC – am fost întrebat de cum consider: (dacă) m-am adresat în mod legal acestei instanțe (ÎCCJ) cu PLÂNGEREA din data de 15.09.2015. Am răspuns că da deoarece am atacat inclusiv o decizie a ÎCCJ (Decizia nr. 2772/16.07.2015). Completez acum: putea oare o instanță inferioară d.p.d.v. ierarhic (de la Suceava sau Vatra Dornei – în cazul meu) să judece o decizie a ÎCCJ ? ;

–  Art.488 al.(5) și/sau (8) NCPC – înaintea oricărei dezbateri [Art.44, al.(1) NCPC] am invocat în fața instanței cererea de recuzare a judecătorului Hîncu Cezar formulată de subsemnatul la data de 23.07.2015. Am fost oprit de președintele completului de judecată Duican Doina pe motiv că acest complet nu judecă cererea de recuzare. Dar, în acest caz, pe lângă faptul că nu am primit nici un răspuns oficial la această cerere de recuzare pe care am înaintat-o în virtutea Art.42, al.(1), punctele 2. și/sau 13. (pe bună dreptate poate fi invocat în special acest punct 13., legiuitorul neavând cum să prevadă toate situațiile punctuale ce pot apărea în judecarea unei cauze), Art. 44 al.(2), Art.46, respectiv Art.47, al.(1) NCPC, s-a încălcat Art.49 al.(2) NCPC (care dispune că: “pronunțarea soluției în cauză nu poate avea loc decât după soluționarea cererii de recuzaredeși aceasta “nu determină suspendarea judecății”) prin faptul că “pronunțarea soluției în cauză” s-a dat înainte de soluționarea cererii de recuzare, și în plus fără luarea în considerare a argumentelor subsemnatului, inclusiv cele care demască erori materiale mai mult sau mai puțin grave, dar inadmisibile pentru o instanță (ce să mai vorbim de o ÎNALTĂ INSTANȚĂ!) care are datoria să soluționeze în mod constituțional cazurile care apar! Cum să mai aibă cineva încredere în aceste instituții ale statului?

Prin urmare cer casarea Deciziei nr. 454/23.02.2016 implicit și a tuturor celorlalte decizii, sentințe, etc. incidente precum și analizarea, respectiv reevaluarea considerentelor care m-au pus în situația de a recurge la PLÂNGEREA înaintată de subsemnatul la data de 15.09.2015 ÎCCJ pentru continuarea demersului meu judiciar, o analiză coroborată inclusiv cu Art.8 al.(1),(2) a Cartei drepturilor fundamentale a UE care să ducă la sesizarea Curții Constituționale a României de către ÎCCJ inclusiv în virtutea Art. 29, al.(1) și (2) din Legea nr. 47/1992 vizavi de toate prevederile actualmente legale pe care le-am demonstrat a fi TOTAL SAU PARȚIAL neconstituționale aparținând legislației actuale. Le mai menționez odată: atacabile prin excepție de neconstituționalitate: Art.194, punctul a), teza a doua; Art.205, al.(2), punctul a); Art. 483, al.(1) din Legea nr. 134/2010 (NCPC); Art.5, al.(1),(2) al Legii nr. 105/1996; Art.6, al.(1),(2) și Art.17 ale O.U.G. nr. 97/2005 ce încalcă prevederile Art.1, al.(3),(5); Art.20 al.(1),(2); Art.23 al.(1); Art.29, al.(1) și (2); Art.30 al.(1) din Constituția României, ale Art.9 al.(1); Art.10 al.(1),(2); Art.14  CEDO precum și ale Art.1; Art.8 al.(1),(2); Art.10 al.(1),(2); Art.11 al.(1) Cartei drepturilor fundamentale a UE, respectiv excepție de nelegalitate ptr. Art.1, al.(1), lit.d) a HG nr. 111/1997; Art.2 al HG nr. 113/1997; Art.8, al.(1), lit.a); Art.14, Art.25, lit.a) ale HG nr. 1375/2006 care au încălcat la fel prevederile de mai sus [Art.1, al.(3),(5); Art.20 al.(1),(2); Art.23 al.(1); Art.29, al.(1) și (2); Art.30 al.(1) din Constituția României, ale Art.9 al.(1); Art.10 al.(1),(2); Art.14  CEDO precum și ale Art.1; Art.8 al.(1),(2); Art.10 al.(1),(2); Art.11 al.(1) Cartei drepturilor fundamentale a UE] și tot prin excepție de nelegalitateOrdinul Ministrului de Interne nr. 1190/31.07.2001 (sau 2000) nu a ajuns la public încălcându-se de către legiuitor Art.31, al.(1) și (2) din Constituția României, respectiv prin abrogarea prevederii Art.26 din acest Ordin la data de 01.04.2003 (sau 2004) s-au  încălcat în mod implicit Art.29, al.(1),(2); Art.33, al.(1),(2),(3); Art.34, al.(1); Art.36, al.(1), Art.37 al.(1),(2).

Pentru că demersul meu a ajuns să fie public {am evitat acest lucru cât am putut, dar nu am mai găsit altă variantă – eu doar am cerut un lucru simplu și de bun simț autorităților competente ale statului încă din 2004 (anul două mii patru) → un act de identitate fără C.N.P. [impus prin decretul 59 din 2 martie 1978 – în plin regim dictatorial și agresiv implementat într-un mod cu totul și cu totul neconstituțional prin Legea 105/1996, Art.5, al.(1)și(2). Această obsesie a legiuitorului de a numerota, cu alte cuvinte de a depersonaliza cetățenii liberi ai acestei țări (v. și declarația actualului prim ministru Dacian Cioloș din 15 februarie 2016 pe pagina sa de Facebook preluată de AGERPRES) este total nedemocratică deci și neconstituțională precum și arbitrară în context european]} lansez rugămintea către profesioniștii din domeniu (profesori universitari de drept, juriști, avocați, etc.) – pentru care demnitatea omului, respectiv deontologia profesională reprezintă valori în sine, valori perene care nu pot fi “ajustabile” în funcție de diverse criterii punctuale – să se aplece puțin și asupra chestiunii în cauză (depersonalizarea, respectiv reducerea omului la “resursă umană”, deci echivalat cu alte “resurse”: minerale, alimentare, etc., mai plastic spus: echivalarea lui cu o piatră de construcție sau cu un baton de salam – a nu se uita că spre exemplu la farmacii sau dacă vrei să obții un permis de conducere, etc. nu te întreabă nimeni de nume, ci de C.N.P. ) ale cărei efecte sunt și vor fi din ce în ce mai apocaliptice. Dau un exemplu: cartea profesorului universitar și rector al Universității din Craiova: Dan Claudiu Dănișor – “Libertatea în capcană – Aporii ale justiției constituționale” apărută în 2014, din care am citat în decursul acțiunii mele judiciare și care mi-a fost de un real folos în a-mi fundamenta o parte din argumente în acest demers.     

De asemenea pentru cei care vor în mod sincer să “scape” de acest C.N.P., mă văd îndatorat să le transmit ce pot să facă, lucruri pe care eu nu le-am știut la vremea respectivă ca să le pot pune în practică: după primul demers către autoritățile competente (Serviciile publice comunitare de evidența populației din raza lor de domiciliu) prin care se va cere un act de identitate fără C.N.P. și dacă la acest demers se va răspunde cu un refuz; se va trece la încercarea de a obține prin justiție a acestuia, și anume: la prima instanță unde se va judeca fondul se va invoca prin cererea de chemare în judecată, răspuns la întâmpinare (dacă partea adversă va alcătui vreo întâmpinare la cererea dvs. de chemare în judecată) și direct în fața completului de judecată excepția de neconstituționalitate ptr. Art.5, al.(1),(2) al Legii nr. 105/1996; Art.6, al.(1),(2) și Art.17 ale O.U.G. nr. 97/2005 ce încalcă prevederile Art.1, al.(3),(5); Art.20 al.(1),(2); Art.23 al.(1); Art.29, al.(1) și (2); Art.30 al.(1) din Constituția României, ale Art.9 al.(1); Art.10 al.(1),(2); Art.14 CEDO precum și ale Art.1; Art.8 al.(1),(2); Art.10 al.(1),(2); Art.11 al.(1) Cartei drepturilor fundamentale a UE, respectiv excepția de nelegalitate ptr. Art.1, al.(1), lit.d) a HG nr. 111/1997; Art.2 al HG nr. 113/1997; Art.8, al.(1), lit.a); Art.14, Art.25, lit.a) ale HG nr. 1375/2006 care au încălcat la fel prevederile de mai sus [Art.1, al.(3),(5); Art.20 al.(1),(2); Art.23 al.(1); Art.29, al.(1) și (2); Art.30 al.(1) din Constituția României, ale Art.9 al.(1); Art.10 al.(1),(2); Art.14  CEDO precum și aleArt.1; Art.8 al.(1),(2); Art.10 al.(1),(2); Art.11 al.(1) Cartei drepturilor fundamentale a UE], respectiv nu în ultimă instanță se poate ataca în justiție faptul că pe de o parte Ordinul Ministrului de Interne nr. 1190/31.07.2001 (sau 2000) nu a ajuns la public încălcându-se de către legiuitor Art.31, al.(1) și (2) din Constituția României și pe de altă parte faptul că prin abrogarea prevederii Art.26 din acest Ordin (care prevedea ca persoanele care refuza carțile de identitate pe motive religioase pot primi buletine de tip vechi – nespecificandu-se cât de vechi, eu am cerut un act de identitate fără C.N.P. ca înainte de data Decretului nr.59/2 martie 1978) din cadrul acestuia la data de 01.04.2003 (sau 2004) s-au încălcat în mod implicit Art.29, al.(1),(2); Art.33, al.(1),(2),(3); Art.34, al.(1); Art.36, al.(1), Art.37 al.(1),(2). Necunoasterea exacta a anilor când au fost luate aceste masuri rezulta din neconcordanfa raspunsuriior primite de catre subsemnatui de la diverse institute ale statului pe parcursul acestor ani. Instanțele judecatoresti desi au fost sesizate de subsemnatui nu s-au “obosit” fn a afla adevarul, poate si din cauza ca subsemnatul nu a știut să atace această problemă cu exceție de nelegalitate. Dar într-o societate cu adevărat democratică o instanță oarecare ar fi sesizat ea însăși problema, ar fi făcut corectura: exceție de nelegalitate în loc de excepție de neconstituționalitate.

http://www.apologeticum.ro/wp-content/uploads/2016/02/img016.pdf

Iată relatarea d-lui Barbir despre continuarea luptei contra CNP-ului:

Intre timp mi-a venit acasa hotararea respectiva. O public mai jos, impreuna cu ce a mai urmat pana in prezent. Lupta continua.

Documentatie CNP Gabriel Barbir Continuare

https://www.scribd.com/embeds/339405371/content?start_page=1&view_mode=scroll&access_key=key-5NhUBoXQ8WNSjMJ3mTuE&show_recommendations=true

Cu ajutorul lui Dumnezeu si cu binecuvantarea parintilor duhovnici lupta contra cnp (si nu numai) continua. Suntem crestini si in consecinta avem nadejdea ca vom fi recunoscuti dupa numele de BOTEZ in Imparatia Cerurilor, unde nimic necurat nu poate intra. Incercam sa facem un pas si avem convingerea ca Dumnezeu vazand neputinta noastra, ii va face pe restul.

Mai jos vă fac cunoscute demersurile unei doamne respectabile, care la fel ca mine a cerut acte fără CNP. Precizez ca am aprobarea de la cele trei persoane vizavi de publicarea corespondentei lor cu avocatul poporului pe net. Punctul meu de vedere este ca institutia pompos denumita “Avocatul Poporului” nu-si merita denumirea prin modul cum le-a raspuns celor trei persoane (si altora ptr. care nu am inca aprobarea sa le public pe net). Cel putin nu este avocatul poporului roman.

Ing. geolog Gabriel Barbir

Documentatie CNP_Mihut Ana

https://www.scribd.com/embeds/339405404/content?start_page=1&view_mode=scroll&access_key=key-2btVqJNzl8zuaOKJv7LZ&show_recommendations=true

Ne-am făcut datoria de a vă prezenta ce trebuie să faceți pentru a duce/ începe o astfel de luptă. Depinde de fiecare dacă se angajează la așa ceva și dacă mai găsește duhovnici care să le dea binecuvântarea necesară. Doamne, ajută!

Acest articol a fost publicat în Acte Biometrice. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Să tăiem răul de la rădăcină – Lupta împotriva actelor cu CIP trebuia începută de la CNP – Pașii urmați de domnul ing. Gabriel Barbir în lupta sa de 5 ani împotriva CNP

  1. ayeaye20 zice:

    Mai oameni buni nu intelegeti ca tot un 666 e a cere acte fara cnp ce zice Sfantul Ermoghen : nu se vor supune nici unor legi ortodocsii , ptr ca daca te supui recunosti toate legile antihristice printre care si sodomia si indisarierea electronica

    Apreciază

    • Despre CNP și documente plastifiate

      https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/02/07/despre-cnp-si-documente-plastifiate/

      Publicat pe Februarie 7, 2017 de Invataturile Sfintilor

      – Din Tâlcuirea la Apocalipsă a Sfântului Ierarh Nou Mucenic Ermoghen al Tobolskului şi Siberiei

      Sfântul Ierarh Ermoghen, Noul MucenicÎn vremurile antihristului locul idolilor va fi luat de stăpânire, care va cere închinare pentru sine, iar cel ce va respecta legile civice ale societăţii, deşi fără a aduce direct vreo atingere credinţei, va fi părtaş al acestei stăpâniri. Atunci se va face despărţirea celor buni de cei răi, potrivit voii lui Dumnezeu, a urmaşilor lui Hristos de slugile lui antihrist.

      Adevăraţii credincioşi din împărăţia antihristului – societatea vremurilor din urmă – vor vieţui în singurătate, departe de lume. Ei nu se vor supune nici unor legi civice ale societăţii, nu vor avea nici un fel de obligaţii civice. Cei ce vor recunoaşte legile societăţii şi se vor supune, chiar cu neplăcere, se vor face părtaşi antihristului prin aceasta şi vor fi lepădaţi de la faţa lui Dumnezeu.

      În timpul stăpânirii antihristului va fi minte satanicească, ce va acţiona politiceşte, fără să se atingă de credinţă în chip brutal. Tuturor li se vor acorda drepturi egale, toate sectele vor avea deplină libertate, deşi, în cele din urmă, stăpânirea antihristului va combate toate sectele şi religiile.

      Va acţiona din punct de vedere moral şi va căuta să convingă şi să se vatăme de moarte sufletele oamenilor. Dreptul la propovăduire şi la săvârşirea „legală” a slujbelor bisericeşti îl vor avea numai cei ce respectă legile statului şi nu încalcă „disciplina”. Lăcaşurile de închinăciune vor fi sub strictă supraveghere şi în ele va dicta aceeaşi ocârmuire, ea fiind capul în locul lui Hristos şi nu vor sluji lui Hristos, ci antihristului. Dar creştinii orbiţi nu vor observa nimic, deşi acest lucru l-ar putea înţelege şi un prunc mic.

      Stăpânirea antihristului îi va lua aşadar pe toţi sub un control riguros, ca să ştie cine se supune şi cine nu; după cum scrie şi părintele Lavrentie de la Cernigov: „atunci te vor mâna cu de-a sila la biserică”. Totuşi unii nu vor fi prigoniţi de la început, pentru a păstra aparenţele în legătură cu libertatea conştiinţei. Abia spre sfârşit, când toţi se vor găsi anihilaţi în staulul Babilonului şi mânia lui Dumnezeu va fi aproape, stăpânirea va da ordin să fie nimiciţi ca nişte criminali înrăiţi, cei ce se răzvrătesc „împotriva umanităţii”, iar în acele vremuri decăzute, întreg poporul va primi cu entuziasm măsurile luate de stat.

      din Tâlcuire la Apocalipsă de episcopul Ermoghen al Tobolskului şi Siberiei, Sfânt Ierarh Nou Mucenic asasinat de bolşevici în 1918.

      – Lepadarea de Hristos si amagirea sataniceasca a lui Antihrist

      In timpurile antihristice, creştinii vor fi ispitiţi să se lepede de Hristos iar antihrist va acţiona în mod special prin duhul lumesc asupra lor, pentru că aceştia vor fi robiţi de lume prin funcţiile sociale; avantajele materiale, confort, modernism, etc. Apropierea de Hristos, unirea mistică cu Hristos, se face prin lepădarea de duhul lumesc. Cei mai mulţi se vor lepăda de Hristos conştient, primind documentele antihristice ca să poată trăi mai bine în această lume. Spre exemplu: dacă în acele vremuri vei fi director şi nu vei primi documentele antihristice vei fi îndepărtat din funcţie; dar vei avea timp să te ocupi de suflet, de lucrul cel nemuritor pentru că timpul de pocăinţă va fi scurt.

      A întrebat un ucenic pe Cuviosul Paisie Aghioritul despre vremurile antihristice:

      „-Părinte, dacă nu vor putea vinde şi cumpăra, cum vor putea petrece mai bine? Cuviosul Paisie Aghioritul a răspuns:

      -Să vezi, Dumnezeu ştie un mod. Il ştiu şi eu. Aşadar, m-a preocupat mult subiectul acesta şi mi-a trimis după aceea… o telegramă (descoperire). Măi, măi, cum ne iconomiseşte Dumnezeu”42. Cuviosul Paisie Aghioritul nu ne spune cum va avea grijă Dumnezeu de cei care îl vor mărturisi în acele vremuri, pentru a nu afla diavolii acest lucru. (Este posibil ca să mănânce hrană naturală, să schimbe între ei cele necesare vieţuirii etc.)

      în vremurile antihristice, cei care-L vor mărturisi pe Mântuitorul nostru Iisus Hristos, chiar dacă „li se vor restrânge locurile de pe pământ”, (vorpierde funcţiile sociale, conforturile…), se vor putea îngriji mai mult de suflet – de lucrul cel nemuritor. Pentru că lumea cu duhul ei lumesc trebuie scoasă din inimă pentru

      a primi pe Hristos. Dar în acele timpuri oamenii vor fi atât de împătimiţi, încât puţini vor fi cei care cu ajutorul harului dumnezeiesc se vor lepăda de lume. Foarte grea va fi şi despărţirea creştinilor de părinţi, copii şi rudenii, care se vor închina lui Antihrist (Luca 21. 16-19). Timpurile antihristice vor fi scurte şi pentru cei care se vor lepăda de Hristos, nu va mai fi vreme de pocăinţă. Nu trebuie să ne fie frică să ne lepădăm de lucrările lui antihrist, pentru că Dumnezeu ne va da puteri dumnezeieşti ca să rezistăm ispitelor. Vor fi creştini care vor avea puteri dumnezeieşti ca să moară ca mucenici, alţii se vor mântui ascunşi în adâncul smereniei, după cum s-a petrecut în primele secolele ale prigoanei împotriva creştinismului.

      – Din Sarea pamantului 3 – Părintele Nicolae Gurianov

      (…)părintele Nicolae…cartelele de plastic nu le binecuvânta deloc, nici chiar permisele auto. La fel şi paşapoartele pentru străinătate, spunând că e prea târziu să călătoreşti. Despre CNP-uri spunea că nu trebuie acceptate şi frecvent la întrebările referitoare la coduri răspundea: Biserica lui Dumnezeu, slujbele Domnului, numerele nu sunt ale lui Dumnezeu. În biserică este totul, de ce ar fi nevoie de ceva nou, şi anume ca ea, biserica are toată plinătatea. Orice lucru nou trebuie studiat ca pe o nouă introducere, şi pentru care canoanele vorbesc de multă vreme despre anateme… (…)

      Ieroschimonahul Rafail (Berestov):

      „Părintele Nicolae când l-am sunat spunea, şi mie personal mi-a zis atunci când l-am întrebat cu privire la CNP ne-a zis: Să nu luaţi CNP-urile, nu trebuie luate. Sunt din cercuri înalte, de la masoni şi pentru că au contacte directe cu Satana. Sunt satanişti şi ei au un program şi despre aceasta a spus, sunt masoni moderni care au legătură cu Satana, şi care transmit noi şi noi descoperiri. Şi CNP-ul nu a apărut pur şi simplu, cred că nu este de la om, e de la Satan. CNP reprezentat din trei de şase este numele lui Satan, şi reprezintă lepădarea de Dumnezeu şi de Iisus Hristos.”

      Victor Popov – ucenic al părintelui Nicolae:

      „De multe ori soseam la părinte şi mereu părintele ne avertiza: Nu primiţi paşapoartele, nu primiţi CNP, nu luaţi nici un fel de card. Dacă cineva le-a luat din necunoştinţă, din neatenţie, să se pocăiască. Să renunţe la paşapoarte şi să se pocăiască pentru că aceasta duce la moartea veşnică a sufletului. Acestea au fost spuse foarte clar de către stareţ…(…)

      Părintele nu binecuvânta. Cu multă stricteţe nu binecuvânta. Nici un fel de document nu binecuvânta. Aţi auzit personal aceste cuvinte? Da, acestea le spunea tuturor celor care veneau…(…)
      Când era bolnav părintele nu ieşea şi ea aducea bileţele de la părinte împotriva CNP-urilor, şi când aveau loc procese la noi în Rusia, împărţea tuturor astfel de bileţele. Dar el binecuvânta procesele ce aveau loc? Da, binecuvânta. Scotea deciziile judecătoreşti şi împărţea tuturor, acestea le binecuvânta. Spunea: Citiţi-le toţi, ca nimeni să nu primească, iar cine deja a primit, trebuie să renunţe la el. Acesta o ştiu cu precizie, deoarece eu ajungeam acolo şi odată a fost o minune când am ajuns, un tânăr spunea că mâine trebuie să meargă să ridice paşaportul, şi i-am zis: Paşaportul nu trebuie să-l primeşti. Cum nu se poate? Şi deodată se apropie maica Ioana, din spatele gardului şi spune: Părintele nu binecuvântează, şi de bucurie a sărit zicând: Doamne, mulţumesc. Slava Ţie, pentru că m-ai adus şi m-ai salvat de la nelegiuirea care vine din orice direcţie spre noi…”

      – În Sarea Pamantuli 5, Părintele Gurie Chezlov:

      „Părintele spunea că dacă ai acceptat un document de identitate , în el apare un cod și acel om devine al celui rău. Ai acceptat pașaportul, ai acceptat celelalte acte …

      Spunea, că odată cu acceptarea pașaportului duhul celui rău intră în om şi se retrage harul…

      Spunea că harul îl părăsește pe acel om, aceste lucruri le spunea.

      Acceptând pașaportul, va primi și pecetea, nu va rezista în fața pecetei.

      Părintele era împotriva tuturor acestor documente ale lui antihrist, trebuia văzută aceasta împotrivire a sa.

      Era gata să-și dea sufletul pentru cineva, ca să nu primească aceste documente.”

      Clericii, spunea Cuvioasa Maică Pelaghia, „vor fi ispitiți de avantaje și vor binecuvânta pecetea lui antihrist şi tocmai cnp, pașapoarte și alte documente. Acestea vor reprezenta această pecete.”

      Cu privire la mustrări, părintele nu era unilateral.

      Neavând studii, el era înțelept cu duhul.

      Acesta întelegea că tot ce se întâmplă, se întâmplă din cauza păcatelor noastre și sunt îngăduite de Dumnezeu înainte de sfârșit.

      El vedea cum lumea se încurcă în plase groznice și pentru a le evita, totul trebuie respins și nimic nu trebuie acceptat.

      Iar acum ni se descoperă, că nici un fel de documente nu trebuie acceptate.

      Certificate de căsătorie, de divorț, nu trebuie întocmite acte pentru alocațiile pentru copii, acte tutelare, pensii de invaliditate, acte de identitate, a te folosi de permise de conducere, chiar și de livrete militare unde e aplicat codul personal, nu trebuie.

      Deoarece toate acestea sunt întroduse în idolul cel mai important al acestei epoci, calculatorul.

      Diavolul a îmbrățișat toate lucrurile. Aceasta este globalizarea.

      De aceea, în discursurile sale părintele o denunța cu tărie.

      Îmi este milă de poporul acesta care urmează pe aceşti iudeo-masoni, care ne amăgesc, care doresc raiul pe pământ. El nu va fi! „Uitaţi-vă! Uitaţi-vă, nu renunţaţi”. Vedeţi ce vă spune diavolul? El spune: „Să nu ascultaţi ce vă spune părintele, să luaţi totul!” Trebuie să mâncaţi, trebuie să beţi şi toate celelalte!” Iar toate sunt pentru iad.Există fundul iadului care e mai straşnic decât iadul! Aşadar dragii mei, fraţi şi surori, primind aceste murdării ne lepădăm de nume. Iartă-ne Doamne!

      – Părintele Vasile Novikov

      – „Nu le vorbi lor! Se vor chinui ca şi mine! Pe toţi îi vor lega, pe toţi îi vor împinge!… Toţi vor fi deşeurile societăţii! Ce le vorbeşti, ce le spui tu?” (replici rostite de către o femeie posedată de demon care se afla în biserică în timpul acestei predici)

      Deşeurile societăţii! Cine suntem noi, cei care ne opunem acestui rău? Suntem: vagabonzi, schismatici, clevetitori, iar cine merge cu lumea globală, cu diavolul… La fel ca şi acum 70 de ani în urmă când 40 de milioane de oameni au spus NU comunismului (Nu le spune), au fost împuşcaţi, duşi în gulaguri, frate pe frate, soţ pe soţie. Acum totul se repetă, dar mult mai straşnic! Atunci era fără codificare, dar acum dacă primeşti acestea – Iadul!

      – Părintele Avelie Semionov:

      Astăzi, toată murdăria, toți acei care ne impun acest sistem vor arde în foc, vor sfîrși în tartar, dacă nu își vor da de seamă și nu se vor pocăi. Dar astăzi apostazia are loc și în turma mică. De abia se vor găsi credincioși la a Doua Venire a lui Hristos. Sf. Kukșa spunea că oamenii vor fi cu forța mînați în biserica lui antihrist. Credincioși vor fi mulți, dar credință – foarte puțină. Și noi suntem martori ai acelor vremuri. Este clar că pentru a fi destoinici ostași a lui Hristos, trebuie să continuăm faptele Sfinților Părinți de la primul Sinod Ecumenic. Trebuie să procedăm ca și ei. Trebuie nu doar pur și simplu să renunțăm la aceste mizerii, semne antihristice, numere, pașapoarte, dar și să mărturisim, doar timpurile sunt apostolice! Foarte mulți nu cunosc cum stau lucrurile. De ce? Pentru că duhovnicimea tace. Le este mai scumpă propria cămașă. „Dar cum să trăiesc fără numere? Voi pierde parohia. Am familie, copii, trebuie să-i hrănesc.” Iată așa toată duhovnicimea și cade în această plasă.

      Care este momeala ce-a mai mare a acestui sistem? Este aceea că antihristul ne oferă totul. Construiește, aurește biserici, pocăiește-te, roagă-te, dar fii în acest sistem!

      – Sfântul Paisie Aghioritul:

      Dumnezeu nu va lăsa pe oameni fără ajutor”. Stareţul respingea logica şi tactica unora care spuneau: „şi ce dacă mă voi pecetlui? Îmi voi face şi semnul Crucii” sau „Voi lua buletinul şi voi pune şi semnul Crucii pe el” sau „În sinea mea nu mă voi lepăda”. Despre aceasta Stareţul spunea: „Dacă creştinii de astăzi, cu logica lor, ar fi trăit în timpul prigoanelor, nu am fi avut astăzi nici un mucenic. Primii creştini nu foloseau deloc logica, ci rămâneau neclintiţi în mărturisirea lui Hristos şi ardeau de dorinţa pentru mucenicie. Le făgăduiau vrednicii şi le spuneau: „Spune numai că nu eşti creştin, iar în sinea ta crede în Dumnezeul tău” sau „Aruncă puţină tămâie în foc şi fă-te că jertfeşti, iar după aceea poţi să nu mai jertfeşti „ sau „Fă-te că mănânci din cele jertfite idolilor, iar după aceea poţi să mănânci carne curată” sau „Nu propovădui în acest loc, ci mergi în altă parte”. Dar cu nici una din acestea nu alegeau, nu se lepădau de Hristos, ci alergau cu bucurie la mucenicie pentru El. Ardeau de dragoste dumnezeiască.

      – Fericita Matroana

      Va veni timpul când vi se va pune în faţă crucea şi pâinea, spunându-vă: „Alegeţi!” „Noi alegem crucea”.

      Aplicarea numarului 666, dupa cum am aratat este emblema lui Antihrist. Când se pune acest numar pe buletin, are aceeasi putere ca si stema de stat, adica posesorul este recunoscut ca fiind supus, robul lui Antihrist si îi datoreaza acestuia – asa cum era dator si statului – ascultare. Prin toate cele care le-am mentionat vrem sa subliniem ca nu ne împotrivim unui numar, ci sistemului care desfiinteaza libertatea noastra personala si ne obliga sa ne supunem celui care este reprezentat prin acel numar.

      Sunt atîtea proorocii ale Sfinților Părinți, că omul primind chiar și un singur element al acestui sistem, fie numărul, fie pașaportul, un așa om nici vămile nu le mai poate trece. Sunt fără nume așa oameni. Un arhimandrit din Lavra noastră mi-a povestit că au venit la el doi tineri căsătoriți cărora le-a murit copilașul mai mic de un an, și nu trecuse nici 40 de zile, cînd li s-a arătat în vis și le-a vorbit: „Mamă și tată, pe mine nu mă primesc, eu nu am nume.” Și ei nu înțeleg ce înseamnă aceasta. Părintele i-a întrebat: „Dragii mei, dar voi la Starea Civilă l-ați înregistrat?” „Da”. „Păi imediat i-au și dat număr copilului. Tu, mamă, cu mîna ta ai pus pe fruntea copilului pecetea lui antihrist.” Și într-adevăr, așa și este, cînd înregistrați copilul la Starea Civilă, și ei imediat toate datele la secția de finanțe, și acolo i se dă număr. Puterea statală doar este vicleană, este antihristică. Ea nu ne întreabă dacă vrem noi număr, sau nu. Ei ni-l dau în mod viclean. Și la fel va fi și cu pecetea antihristului. Veți merge să dați amprentele digitale, și laser imediat vi se va pune pecetea. O să mergeți să vă faceți fotografia biometrică, și în acel moment pe frunte va fi pusă pecetea. Pecetea antihristului va fi pusă prin laser, aceasta este ultima etapă. Nu-i credeți pe cei care zic că aceasta încă nu este pecetea, că uite eu am carnetul de moscovit, dar totuși îmi fac semnul crucii. Dumnezeu pur si simplu mai dă dovadă de milostivire. El asteaptă ca noi să ne pocăim.

      CNP-ul este pecetea lui antihrist, doar că într-o altă formă.

      Apreciază

Lasă un comentariu