Clarificare in legatura cu toate jignirele si injuriile aduse de anumiti asa zisi crestini la adresa parintelui Tihon si la adresa unor frati care au comentat la articolul privitor la sinaxa inselatilor

Pentru faptul ca indraznim sa prezentam un adevar care doare pentru multi cu referire la actualii preoti asa zisi ingraditi, parintele Tihon si niste frati crestini au primit drept rasplata cuvinte jignitoare si atacuri la persoana. Acest lucru este specific ereticilor cand simt ca sunt dati in vileag.

Care este erezia parintilor Spiridon si Xenofont?

Parintele Spiridon dupa cum singur a afirmat pe la urechile unor fii duhovnicesti, nu are botez valid, el provenind din Ardeal, in special acolo botezul se face prin turnare. Deci neavand botez valid nu ai cum sa ai taina preotiei, a calugariei etc…

Mai nou acesta sustine ca si-ar fi facut botezul dar nu si daca si-a facut si tainele. Parintele Xenofont ii sare in aparare si sustine ca se poate face botezul prin completare si nu complet ,ceea ce este o erezie. Acest lucru o sustine si parintele Antim.

Parintele Elefterie impreuna cu parintele Xenofont si in frunte cu Gheron Sava mai sustin o erezie, cum ca daca ti-ai facut botezul prin afundare, nu este nevoie sa faci si celelalte taine, deaorece ele se activeaza. Mister total, deoarece nu ne explica la ce Sfinti au gasit asemenea inovatii.

Parintele Antim si cel mai mult parintele Ieronim impreuna cu parintele Andrei de la Boureni sustin partasia la erezie, ceea ce este o erezie.

Daca vreti sa aflati daca asa este, mergeti la acestia si intrebatii.

De la bun inceput toti acesti duhovnici au dezbinat. Parintele Antim a trimis la dezlegat de pacate, crestini la ps Longhin desi stia ca acesta este eretic, tot acest parinte a trimis sa se faca inmormantari la eretici. Parintele Andrei isi invata ucenicii sa nu se puna rau ca preotii din sat ca tot ei o sa ii ingroape. Toate acestea sunt alte erezii.

Suntem acuzati ca ii judecam pe acesti preoti. Ce spune Sf Ioan Gura de Aur despre cum sa procedezi cu ereticii?

Niste necititi, ca sa nu ii numim astfel, ne acuza ca le aratam pacatele personale. Sa ne zica un singur pacat personal prezentat intr-un articol pe acest site . Am vorbit pana in acest moment despre parintele doctor ca umbla in slipi la mare? Nici unui mirean nu i se cade sa mearga in slipi la mare , dapai unui preot care se lauda ca este mare marturisitor. Acesta da, este un pacat personal.

Toti acesti duhovnici au atitudine de preoti papisti ceea ce este o alta erezie.

Parintele Xenofont, in ultimele predici (publicate pe siteul ucenicei lui fidele care asculta cu desavarsire de aceasta – doamna doctor cum ii place sa zica) vorbeste despre inselarea unor duhovnici din zilele noastre .

Oare la ce duhovnici se refera? Cumva si la parintii Iustin Parvu, Papacioc, Calciu , Antim , Ieronim, Elefterie, etc…? raspuns: DA

Stiu ca o sa incepeti cu aruncarea cu noroi, dar de ce nu il intrebati pe el sa va confirme? Si mai intrebati-l ceva, daca tot atata o da cu Sfintii de ce nu isi asuma pana la capat si demonstreaza ca este barbat adevarat>? De ce se teme? Cumva si de reactiile unor sponsori de ai lui? De ce doar Mariei Ciobanu si inca unor frati a recunoscut ca Parintele Iustin era inselat si nu este bine sa il facem Sfant. Dovada o aveti pe siteulwww.deasaimpartasaniecunevrednicie.com apartinand acestei Ciobanu, site facut la recomandarea parintelui Xenofont.

Mai jos aveti predica publicata pe siteul unei ucenice de al dansului, ucenica care se transforma daca indraznesti sa spui ca parintele Iustin a fost inselat, dar ea tocmai ce a publicat una din predici in care ”marele ”duhovnic xenofont spune adevarul despre parintele Iustin binenteles nedandu-i numele, ca sa nu afle la cine se refera, cei ca aceasta ucenica.

\\ascultati de la minutul 7

Toate acestea prezentate si nu numai, deoarece sunt mult mai multe, sunt suficiente pentru a demonstra ca sunt eretici si duc la schisma. Desi acesti preoti stiu ca , crestinii ii idolatrizeaza, lor le place , ceea ce este grav. In pateric gasim ca adevaratii duhovnici fugeau de laudele si chiar ii mustrau aspru pe crestinii care ii laudau sau idolatrizau.

In momentul de fata toti care mergeti la acesti duhovnici nu faceti decat sa mergeti cu ereziile si inselarile lor care duc spre iad.

Tot ce ati vazut scris de aceasta Maria Ciobanu, este scris cu ingaduinta parintelui Xenofont. Acesta nu are curajul sa ne combata cu Sfintii Parinti.

Sunt lucruri care nu sunt permise unui crestin, de ex sa aduci atacuri la persoana cum face aceasta Ciobanu si mai vreo doi. Nici macar unui sectar nu ii vorbesti cu esti un om de kk, site de Kk sau lasa ca iti arat eu tie, sau ca preot trimiti amenintari unui crestin care zici ca este indracit.

Indiferent de stadiul de indracire Mantuitorul ne invata sa ne iubim aproapele si sa il mustram cu argumente din Sfinti.

Ce Argumente au adus acestia la tot ce am demonstrat in privinta credintei despre ei? Nici unul. Daca noi gresim asteptam sa ne demonstreze cu invataturi ale Sfintilor cu privire de ex la botezul parintelui Spiridon . Sa ne arate ca minim 3 Sfinti spun ca pr Spiridon i se aplica iconomia si o sa credem.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la Clarificare in legatura cu toate jignirele si injuriile aduse de anumiti asa zisi crestini la adresa parintelui Tihon si la adresa unor frati care au comentat la articolul privitor la sinaxa inselatilor

 1. ORTHODOX zice:

  Am mai pus odata o intrebare pe acest blog dar nu a fost publicata!!
  O sa incerc din nou poate ca exista totusi dorinta de a afla Adevarul, pentru ca nu nimenea sa nu iasa din viata aceasta aflandu-se in inselare. Sa nu fie!
  Exista un paragraf in acest articol la care as vrea sa ma refer si care as indrazni sa fie lamurit daca se poate.
  citat
  „Parintele Elefterie impreuna cu parintele Xenofont si in frunte cu Gheron Sava mai sustin o erezie, cum ca daca ti-ai facut botezul prin afundare, nu este nevoie sa faci si celelalte taine, deaorece ele se activeaza. Mister total, deoarece nu ne explica la ce Sfinti au gasit asemenea inovatii.”
  In primul rand ce inseamna aceasta fraza si la ce se refera mai exact?
  Care este cuvantul parintelui Elefterie din care rezulta ceea ce s-a scris aici ?

  Sa ajute Bunul Dumnezeu pe toti crestinii care nu se vor pecetlui !

  Apreciază

  • Teodor zice:

   Orthodox ….s a deschis bâlciul de primăvară și pt ca suntem la restricțiile guvernului, s au decis ca bâlciul sa aibe loc online, pe acest site…veselie mare cu bubuieli și strigăte, zgomot mare,dar din cauza pandemiei,numai marfă de proasta calitate,contrafăcuta,ghiveci rău mirositor…vânzătorii, săracii, aproape sucombat din cauza măștilor, a aerului încărcat de praf,din cauza deznădejdii, a disperării ca vor ramane și de data aceasta cu marfurile nevândute. ..Dumnezeu sa i ajute,sa ne ajute pe noi toți, sa ne daruiasca discernământ, ca avem mare nevoie de mila Lui,în aceste vremuri, când suntem împinși din toate părțile, prin multiple mijloace la dezbinare,la ura…sa mulțumim Domnului pt toate.

   Apreciază

  • 21 zice:

   I treaba pe părintele Elefterie cine la botezat pe Spiridon Rosu,apoi vei stii raspunsul.

   Apreciază

 2. maria zice:

  „Pentru faptul ca indraznim sa prezentam un adevar ”

  R: Care adevăr? că jucați de pe mai multe conturi cu tot felul de pseudonime și vorbiți atâtea minciuni în numele altora?! Așa cum ați vorbit în numele lui Ioana si chiar și în numele meu așa minciuni grosolane. Vă dați drept persoana noastră, ca să aveți credibilitate la minciuni. De ce nu sunteți sinceri și să nu vă mai ascundeți după tot felul de paravane? Aveți tăria și asumați-vă ceea ce spuneți, nu din spatele atâtor paravane. Sfinții nu făceau asemenea mizerii. Sfinții ieșeau public și combăteau ereziile cuduhul blândeții și al păcii, nu cu tot felul de pseudonime și paravane.

  „niste frati crestini au primit drept rasplata cuvinte jignitoare si atacuri la persoana.”

  R: au primit jicniri? sau voi sunteți cei ce necinstiți mai rău ca la ușa cortului, cu tot felul de vorbe de mahala care nu se cade nici măcar în gând să le avem, dar de cum să le mai împroșcăm asupra altora!

  „Acesta nu are curajul sa ne combata cu Sfintii Parinti.”

  R:Nu am timpul necesar să vă combat, dar oricum lumea o va lumina Dumnezeu să distingă binele de rău.

  „Sunt lucruri care nu sunt permise unui crestin, de ex sa aduci atacuri la persoana cum face aceasta Ciobanu ”

  R: Serooos!! Uită-te la comenturile mele, dacă eu am jucnit pe cineva cu ceva și ută-te la voi la mahalagismele pe care le faceți mai rău ca la ușa cortului. „Hoțu strigă hoțu”. Nu mai faceți pe victimele ci recunoșteți mizeriile cu care ne împroșcați.

  „Indiferent de stadiul de indracire Mantuitorul ne invata sa ne iubim aproapele si sa il mustram cu argumente din Sfinti.”

  Așa ați făcut voi? Să vedem comportamentul vostru creștinesc cum v-ați comportat față de mine:

  „Maria”-esti nevasta sau amanta p.Xenofont. Esti baba aia urâtă care comenta si pe yotube cu numele ,,maria ciobanu”.

  FA MARIE, CE ATATA TOT TE IEI DE TOTI? ESTI AMANTA ACESTOR PREOTI, DE VORBESTI IN NUMELE LOR? II SPOVEDESTI PE ACESTIA CUMVA DE STII ADEVARUL ? ESTI URSITOARE SAU TALCUITOARE? NU INTELEG CUM TE MAI SUPORTA ACESTI PREOTI? CARE E TAXA CA SA TE SUPORTE CU INSELARILE ?

  Asta mai are un pic si se crede apostolul romanilor.Ce asteptări poti avea de la o muere nebună care îi învață pe toți credința.Săraca suferă de nebăgare in seamă,trebuie tolerată.”

  Ce zici acesta este un comportament creștinesc? Și atunci cine e cel care a jicnit, eu sau voi care vă ascundeți după tot felul de paravane și împroșcați cu noroi gândind că lumea e proastă și nu va ști. Dar Dumnezeu are grijă să aducă lumină, căci nu va rămâne nimic ascuns ca să nu se de pe față. Și nu urăște Dumnezeu mai mult decât omul mincinos și prefăcut.

  Apreciază

  • Ban zice:

   Bine a spus Maria ca Dumnezeu aduce Lumină.
   Si pe aceasta noi o dobandim prin respectarea dogmelor si canoanelor, ceea ce la sinaxa de la Roman nu s-a intamplat.

   Apreciază

   • maria zice:

    Ban

    Nu numai prin respectarea dogmelor primim lumina lui Dumnezeu ci „pentru că lumină sunt poruncile Tale pe pământ” (Isaia 27, 9).

    Deci dacă nu vom lucra poruncile Domnului prin care dobândim SMERENIA nu vom avea nici un gram de lumină.

    Apreciază

   • tihon zice:

    Maria Ciobanu
    Poate ne spui cum are preotie p.spiridon rosu dupa ce sa botezat.Pr.Xenofont i a spus pr.Efrem mestecanis ca p.spiridon rosu sa botezat.
    Cine la calugarit.Cine l-a hirotonit.
    Cum a facut botezul (tot sau cu completare fara mirungere).

    Ia sa vad cum răspunzi teologic in stilul tau de comentarii.

    Poate ne spui si ce sfinti parinti cunoaste Elefterie Tarcuta care îl invata sa faca iconomie cu p.spiridon rosu cu botez prin turnare.
    La sinaxa de la roman pr.Xenofont se refera si la preotulAntonie Oros pe care il numeste înselat ca crede ca Arseni Boca si ierodiaconul Gherontie sunt sfintii.

    Sau poate ne spui i cum de il crede acum pe pr.iustin pârvu înselat dar cand era in mănăstirea petru voda mergea în altar si ii spunea in fata ca este un sfânt in viața.
    Daca acum nu vrea sa mai tacă de ce nu spune public,deoarece se teme ca pr.Antim sau Elefterie îl alungă.

    Apreciază

   • maria zice:

    tihon

    „Ce contează ce nume foloseste cineva la comentarii,contează ce spune fiecare”

    R: Așa au făcut sfinții? se ascundeau după tot felul de pseudonime, din spatele cărora botjocoreau pe alții? Dar ați uitat oare că ochiul lui Dumnezeu vă privește. De cine vă ascundeți? de mine ca om da, dar de Dumnezeu nu….nu vă este frică când batjocoriți și necinstiți și spuneți atâtea minciuni din spatele acelor paravane că ochiul Lui Dumnezeu vă vede și poate într-o zi nu vă va mai răbda?

    „Poate ne spui cum are preotie p.spiridon rosu dupa ce sa botezat”

    R: De ce schimbați dicursul? Am pomenit eu în comenturile mele de acești doi părinți? Eu doar am arătat mizeriile care le împroșcați și minciunile care le puneți pe seama altora.

    „Sau poate ne spui i cum de il crede acum pe pr.iustin pârvu”

    R: Întrebați-l pe el, eu nu am pomenit nimic de pr Xenofont.

    „Nu îngăduiesc femeii nici să înveţe pe altul, nici să stăpânească pe bărbat, ci să stea liniştită…..”

    R: Nu am învățat nimic ci am arătat mizeriile pe care le împrăștiați.

    „E clar ca este o persoana apropiata acea ,,ioana” care a fost povatuit ca si tine de aceleasi persoane deosebite.”

    R: Ioana nu a pus acel comentariu și ar fi bine să dezmințiți minciuna care ați pus-o pe seama ei, dacă vreți să aveți pace cu Dumnezeu. Un creștin adevărat nu minte așa cum mințiți voi ca să câștige adepți de parte lor, dreptatea nu se câștigă cu minciuna.

    „si dintr-un articol gasesti greseala cum se semnează cineva.”

    R: Da, pentru că sub o identitate falsă batjocoriți și spuneți tot felul de minciuni neadevărate. Însă pe numele real nu aveți curajul de a vă păta onoarea în fața oamenilor, fără să vedeți că vă pătați onoare înaintea lui Dumnezeu care le vede pe toate.

    Apreciază

  • tihon zice:

   . Nu îngăduiesc femeii nici să înveţe pe altul, nici să stăpânească pe bărbat, ci să stea liniştită.

   Epistola întâia către Timotei a Sfântului Apostol Pavel

   Poate te invata duhovnicul si povatuitorul acest verset.Nu mai comenta in numele lui xenofont.

   Apreciază

 3. tihon zice:

  Maria Ciobanu invata aceste versete pe de rost:

  Nu îngăduiesc femeii nici să înveţe pe altul, nici să stăpânească pe bărbat, ci să stea liniştită.
  13. Căci Adam a fost zidit întâi, apoi Eva.
  14. Şi nu Adam a fost amăgit, ci femeia, amăgită fiind, s-a făcut călcătoare de poruncă.
  15. Dar ea se va mântui prin naştere de fii, dacă va stărui, cu înţelepciune, în credinţă, în iubire şi în sfinţenie.Cap.2..
  Epistola întâia către Timotei a Sfântului Apostol Pavel

  Daca povatuitorul de taina nu te invata iti arătăm noi unde esti înstelată.
  Ce contează ce nume foloseste cineva la comentarii,contează ce spune fiecare.
  Dumnezeu a lasat libertate fiecaruia sa faca ce voieste.E clar ca este o persoana apropiata acea ,,ioana” care a fost povatuit ca si tine de aceleasi persoane deosebite.
  Poate pe fi ca unuia o cheamă ioana,as
  a inseamna ca nu se poate semna cu numele care ii place pentru ca pe tine te cheamă maria ciobanu si dintr-un articol gasesti greseala cum se semnează cineva.
  Mergi pe site ul tau si nu mai te fa importanta cu cuvintele care te pune xenofont sa comentezi.Stim stilul lui de viclenie.Îl cunosc,ca vrea sa fie alunecos ca un peste.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s