Ingradirea ecumenista a actualilor duhovnici

Actualii duhovnici care zic ca s-au ingradit de erezie trimit mai departe pe credinciosi la eretici. De exemplu parintele Antim, mai nou trimite pe o parte din ucenici la spovedit, la liturghie la parintele Caliopie de la Galata. Acesta este doar unul din cazuri, pe restul ii trimite si in alte locuri unde sunt eretici. Parintele Antim a trimis sa fie inmormantat un ucenic de al lui la eretici. Iar ceilalti duhovnici sunt in comuniune cu acesta desi stiu ca incalca grav canoanele. Conform caror invataturi patristice parintele Elefterie , Ieronim, etc… au comuniune impreuna si slujesc. Parintele Efrem de la Mestecanis l-a mustrat pe parintele Antim de fata cu ceilalti duhovnici pentru ca trimite la eretici, pentru indrazneala toti acestia se dezic de parintele Efrem.

Mai multi din acesti duhovnici au trimis si la Pimen , la Sculeni , la Loghin Jar etc…

Acestia si-au deviat traseul de la invataturile Sfintilor si merg spre o grupare schismatica deoarece nu accepta dialogul si sa recunoasca ca gresesc. Ei accepta partial sa discute , dar sa isi impuna ideile lor ratacite.

Daca nu esti deacord cu ei, te excomunica. Ca exemplu il avem pe parintele Tihon , care in mod viclenesc l-au declarat schismatic si eretic, insusi Parintele Elefterie a zis acest lucru. Viclenesc pentru ca nu au curajul sa argumenteze public afirmatiile foarte grave , ci transmit doar pe la urechile unora. Mai nou s-au dezis si de parintele Efrem pentru ca a indraznit sa ii arate parintelui Antim ca greseste. Toate aceste lucruri duc spre schisma si rupere de adevarul Sfintilor. Pana si Gheron Sava a declarat ca acestia sunt clericalisti si daca nu isi revin, dansul se va dezice de ei.

Ce fel de ingradire au acestia daca slujesc intre ei , desi parintele Ieronim declara la unii crestini ca nu este deacord cu practicile parintelui Antim. Cum poate sluji acest parinte cu un altul care trimite la eretici? Care invataturi ne arata asa ceva? Dati macar un singur exemplu.

Modul in care procedeaza acestia: Nu au curajul sa iasa public sa il combata pe parintele Tihon sau pe alt parinte care nu este deacord cu ei. Prima oara isi retrag o parte din ucenici, cei mai luminati si care sunt supusi fara sa comenteze. Pe aceia nu ii lasa deloc sa mai mearga la un parinte care i-a adus argumente. Daca intradevar acel parinte avea invataturi necanonice, ei au obligatia sa fie transparenti si sa procedeze cum ne invata Sfintii Apostoli, iar daca la final acel parinte intradevar are greseli dogmatice la care nu vrea sa renunte, public se face dezicerea.

L-am contactat telefonic pe parintele Tihon, dansul ne -a spus ca a intrerupt comuniunea cu toti cei care l-au declarat schismatic fara argumente. Parintele tihon refuza sa mai impartaseasca crestini trimisi de acesti duhovnici.

Desi intre ei si in acest se plang de parintele Tihon ca a luato pe cai gresite ; parinte Ieronim, Antim si toti ceilalti , de ce trimiteti pe unii crestini mai naivi la un preot care voi l-ati declarat schismatic si eretic? nu va pasa de mantuirea acestora? pana si parintele Ghervasie a recunoscut ca l-ati facut schismatic pe parintele Tihon. Din acel moment pr Tihon a intrerupt comuniunea si cu parintele Ghervasie.

Dar cum slujesc acestia cu parintele Spiridon care are botez necanonic facut prin turnare?

Dar cu parintele XENOFONT HORGA , care spune pe la femei ca la o inmormantare de eretici se merge in spatele convoiului?

Sunt mult mai multe invataturi noi , inovatii, care au acesti asa zisi marurisitori, despre care vom vorbi in alte articole.

Asteptam sa inceteze cu vicleniile si sa ne argumenteze ca intradevar noi suntem pe o cale gresita.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Ingradirea ecumenista a actualilor duhovnici

 1. Ion zice:

  Mai poți cere ceva de la acești duhovnici.

  Apreciază

 2. Anonim zice:

  Este ceva care dovedeste sau arata sigur persoanele care su fost la acest Caliopie , trimise de pr Antim ?

  Apreciază

 3. tihon zice:

  Poti scrie si arata dovezi cate vrei,dar majoritatea creștinilor vor ignora aceste informații adevarate si se vor conform ca si la papa.Nu contează adevarul de credință ci ceia ce spune duhovnicul.

  Apreciază

 4. Petru zice:

  Nu v-ati plictisit inca? Noi ne-am pluctisit sa citim aceleasi articole pline de rautati, calomnii etc si de greseli gramaticale.

  Apreciază

 5. Sunita zice:

  O grupare de preoții de colac cu un grup de oi fara creier.Au ortodoxia lor personala si iti ridica părul in cap cum povatuiesc credincioșii.Ingraditi nu de eretici,ci de anumiți ortodocși incomozi.
  Era si normal sa o ia fiecare pe drumul lui,deoarece se vede clar ca acestia prin lucrare sunt eretici ecumenisti prin acceptarea a doua feluri de botez,prin turnare si afundare ca si ,,iconomie”,iar poporul gen ,,petru”, berbec fiind necitind nimic patristic,voiestevsi el un loc ca si ,,mâna dreaptă „,la astfel de duhovnici.
  Până si eretici cretanise miră cum sunt depășiți in ale ereziilor.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s