Tara noastra nu este condusa de conducatorii pe care ii cunoastem ci de elita mondiala

In videoul de mai jos sunt prezentate dovezi la faptul ca suveranitatea tarii a fost predata elitei mondiale .

Tot ce vedem acum privitor la haosul din lume se datoreaza faptului ca elita doreste inscaunarea antihristului . In Romania , slugile antihristului vor sa ne oblige prin lege sa acceptam urmatoarea etapa a caderii , si adica a acceptarii noilor acte care contin numere, cipuri , biometrie .

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Tara noastra nu este condusa de conducatorii pe care ii cunoastem ci de elita mondiala

 1. muritor zice:

  Adventistul nu menționează 2 lucruri importante în context, iar aceasta demonstrează caracterul PLANIFICAT al COINCIDENȚELOR:
  14 mai 1948 – Israelul își declară independența, după expirarea mandatului britanic de colonie a Palestinei, la 30 ani după ce Palestina a fost donată de guvernul britanic lordului Rothschild (a se vedea declarația Balfour). ”pe data de 14 mai 1948, odată cu expirarea Mandatului britanic pentru Palestina, David Ben-Gurion, președintele Organizației Sioniste și al Agenției Evreiești pentru Palestina, a proclamat independența Statului Israel în cadrul liniilor de împărțire teritorială cuprinse în decizia ONU.[14][15] Liga Arabă și organizațiile palestiniene au respins atât decizia ONU de împărțire, cât și proclamarea unilaterală a independenței Israelului.” https://ro.wikipedia.org/wiki/Israel
  14-15 mai 1948 – începe de facto reeducarea tineretului român prin încarcerarea acestuia în lăgare de tip ”experimentul Pitești”. Astfel că spuma tineretului anti-comunist, anti-sionist, anti-masonic, adică tînăra rezistență, înfundă pușcăriile la ordinele iudeo-masoneriei într-o Românie capitulată în fața comuniștilor după 1944-1947: ”Arestările din noaptea de 14 mai 1948 făceau parte dintr-un amplu plan pregătit de Moscova şi care purta numele de cod, după unele surse, Operaţiunea Ganayeh. Acesta a fost pus în practică de Brigada mobilă (echivalentul românesc al Smerş-ului rusesc) coordonată de generalul Saharovski, pe plan extern şi de gen. Gheorghe Pintilie (Pantelei Bodnarenko), de col. Alexandru Nikolski (Boris Grundberg) şi de ministrul de interne Teohari Georgescu (Baruh Tescovici), pe plan intern.” http://epochtimes-romania.com/news/14-15-mai-1948-noaptea-in-care-comunismul-isi-arata-adevarata-fata-inceputul-reeducarii-tinerilor-aruncati-in-inchisori–260959
  14 mai 2020 – la 72 ani de la începerea experimentelor de reeducare a tineretului anti-comunist, ereziarhul papă al Vaticanului cheamă liderii de opinie, de organizații pentru semnarea unui pact global de reeducare a tinerilor – ”Pact educativ global”: ”Papa Francisc: «Orice schimbare, însă, are nevoie de un parcurs educativ care să-i cuprindă pe toți. De aceea, este necesar a construi un ”sat al educației” unde, în diversitate, să se împartă angajamentul de a genera o rețea de relații umane și deschise. Un proverb african spune că ”pentru a educa un copil este nevoie de un sat întreg”. Dar, ca și condiție pentru educație, satul acesta trebuie să-l construim. Terenul trebuie, mai întâi de toate, bonificat de discriminări prin introducerea fraternității, după cum am susținut în Documentul pe care l-am semnat cu marele imam de Al-Azhar la Abu Dhabi în 4 februarie a.c.».”
  Comunismul global recidivează, de data asta din Vatican.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Nicole zice:

  14 octombrie devenit 1 octombrie.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s