Scrisoare trimisa de parintele Ieronim parintelui Tihon

Pe data de 5 Decembrie 2019 parintele Ieronim a trimis o scrisoare catre parintele Tihon ca sa ii impartasesca doi ucenici.

Anul trecut, in luna august majoritatea parintilor ingraditi de erezie au participat in secret la o sinaxa(fara ca parintele Tihon sa fie invitat) si l-au excomunicat pe parintele Tihon sustinand ca acesta este in schisma si erezie, lucru confirmat si de parintele Elefterie. Dupa aceasta sinaxa in luna decembrie, parintele Ieronim il roaga sa fie impartasiti niste crestini de ai parintelui Ieronim. Cum poti trimite la impartasit si la slujbe ucenici la un parinte pe care il vedeti schismatic si eretic?

Este foarte grav ce se intampla , sa constati ca un preot este in schisma si dupa aia sa iti trimiti ucenicii sa se impartaseasca la el.

https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2020/01/16/acuzatii-necanonice-facute-de-parintele-elefterie-tarcuta/

https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2019/10/14/acuzatii-grave-si-nefondate-aduse-parintelui-tihon-de-asa-zisi-parinti-marturisitori-la-sinaxa-recent-desfasurata-in-judetul-neamt/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Scrisoare trimisa de parintele Ieronim parintelui Tihon

  1. snow zice:

    Cum de slujesc acesti preoti care spun ceva in sinaxa,apoi se contrazic prin fapte.Sa ne ferească Dumnezeu de mintea vatamata a preotului.Era un proverb din bătrâni preoți, ,Cat strică un prost de popă nu repara 10 preoti destepti”. Va trebui sa treacă cate zeci de generații pentru a se tamadui sufleteste aceste suflete rătăcite.

    Apreciază

  2. Nicole zice:

    Simplu. Pentru ca pr. Ieronim nu crede, neaparat acest lucru. Daca a participat la sinaxa si totusi a trimis doua persoane la impartasit tocmai pr Tihon, inseamna ca nu era de acord cu ce s- a discutat la asa- zisa intrunire din luna august.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s