După ce și-au propus să facă praf lupta cu ecumenismul, acum așa zișii „mărturisitori” părtași la erezie pr Th. Zisis, pr Vulcănescu, Chirilă etc. vor să ruineze și lupta anti-cip

Cu prilejul pregătirilor pentru așa zisa sinaxă „mărturisitoare” de la Botoșani de astăzi, 1 mai 2019, se confirmă foarte clar intențiile antihristice ale șarlatanilor care au manipulat până acum oamenii să se întoarcă înapoi în compromis cu erezia.

Pentru cine vrea să-și aducă aminte de smintelile făcute de acești rătăciți, îi rugăm să arunce o privire peste articolul:

Feriti-va de noile invataturi promovate de tot felul de teologi si de siteuri precum ortodoxinfo, saccsiv,sinodul talharesc etc..

Vedem cum sminteala a avansat din ce în ce mai mult. La început pe site-urile sinodul tâlharesc, saccsiv, ortodoxinfo se publicau articole despre intreruperea pomenirii ereticilor, erau criticați lupii în blană de oaie precum Mitropolitul Ierotheos Vlachos, folosit pe post de cal troian sau preotul Matei Vulcănescu, activist pro-cip. Pe aceste site-uri au fost preluate omiliile de la Sinaxa de la Thesalonik din martie 2017 și erau publicate predici ale părinților îngrădiți de erezie din Moldova. Același discurs îl au părinții greci și români și în prezent, același de la Sinaxa de la Thesalonik, numai că respectivele site-uri au schimbat direcția, de când un distins teolog i-a învăluit pe administratori cu rătăcirile sale, și aceștia l-au crezut pe cuvânt, luând înșelătoriile sale bazate pe retorică avocățească drept „înalte cunoștințe teologice”.

E adevărat că nici înainte site-urile respective nu mergeau bine din toate punctele de vedere. Deși observau gravele trădări ecumeniste ale Bsericii Georgiei și Bisericii Bulgariei, continuau să spună că e bine ca oamenii să fie în comuniune cu acei ecumeniști fățarnici din cele două respective Biserici Locale. Pe lângă aceasta încurajau pietismul și cinstirea ca sfinți a unor duhovnici despre care știm că au suferit în viața lor, dar pentru care nu există dovezi ale sfințeniei, întrucât dreapta credință în toate și smerita cugetare până în ceasul morții sunt esențiale, iar noi nu ne putem pronunța în privința sfințeniei cuiva fără să cercetăm, doar pentru că ne-a ajutat.

Oare de ce distinsul teolog și administratorii acestor site-uri au mai publicat omiliile de la Thesalonik, dacă linia lor de atunci ar fi fost identică cu cea de acum? De ce atunci nu le considerau discursuri schismatice, iar acum le consideră? Probabil că în spate se află un angrenaj bine pus la punct de manipulare, care acționează după mecanisme ecumeniste: bombonica dragostei mincinoase care tolerează comuniunea cu ereticii și anihilează rolul îngrădirii de erezie, ca singurul mijloc de a păstra ortodoxia.

Iată că după ce au fost atacați și batjocoriți în toate felurile, părinții athoniți și părinții din Moldova, altădată lingușiți de Mihai Chirilă și adepții săi – după ce acești părinți au fost făcuți schismatici, fără dovez valabile, doar pentru că nu acceptau că poți fi ortodox dacă pomenești eretici – acum lucrurile au trecut în altă etapă, care le vădește mai clar intențiile acestor oameni.

Preotul Matei Vulcănescu și părintele profesor Theodoros Zisis sunt pe față pro-cip, fiind de acord cu luarea buletinelor biometrice. Noi știm că acestea sunt interzise pentru creștini.

Microcipul cu numărul 666 va fi semnul că toţi cei ce primesc acest card vor fi subordonaţi Antihristului. 

Pecetluirea, numele antihristului şi numărul 666 sunt acelaşi lucru şi sunt interzise pentru creştini

Dar ce să ne mai mirăm că lucrurile s-au dat pe față și în privința actelor cu cip, părintele Matei Vulcănescu, părintele profesor Theodoros Zisis și pseudo-teologul Mihai Silviu Chirilă, sunt aceiași sforari care au deturnat dintru început lupta anti-ecumenism, după o perioadă de tatonări, ca să strângă informații și să vadă ce tehnici pot folosi în viitor pentru a manipula mai bine.

Discrsul părintelui Theodoros Zisis, împreună că cele declarate de preoul Matei Vulcănescu, ne arată foarte limpede prin frazele de mai jos, că sunt doar niște prefăcuți, care își vădesc dintru început intențiile: acela de a accepta cu bună-știință pomenirea ereticilor, adică de a accepta religia antihristică, și acela de a accepta buletinele biometrice, adică sistemul de sclavie al lui Antihrist.

Părintele Zisis către mitropolitul său Antimos: “Dacă aș continua să vă pomenesc, aș declara că sunt și eu ecumenist și eretic, pentru că pomenirea numelui episcopului, așa cum v-am explicat în textul meu precedent, înseamnă identitate de credință între pomenitor și pomenit.”


Părintele Matei Vulcănescu, afirmă la unison cu Mitropolitul Serafim de Pireu: „ca cineva sa fie vinovat pe timpul lui Antihrist, trebuie să colaboreze cu el și cu organele sale (în mod conștient)”

Vedem că administratorii site-urilor mai sus pomenite încă speră că Mihai Silviu Chirilă va veni cu un discurs anti-cip. Însă deja acesta s-a arătat de partea preotului Matei Vulcănescu când a fost de acord cu publicarea blasfemiilor sale împotriva învățăturii evanghelice, care ne interzice să ne identificăm cu numărul antihristului, 666.

Acest articol a fost publicat în Acte Biometrice, Ecumenism. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la După ce și-au propus să facă praf lupta cu ecumenismul, acum așa zișii „mărturisitori” părtași la erezie pr Th. Zisis, pr Vulcănescu, Chirilă etc. vor să ruineze și lupta anti-cip

 1. Constantin zice:

  Toti sunt schismatici si inselati de diavolul, care nu il pomenesc pe Episcopul locului. Eu sunt Iesean si merg numai la Biserici unde este pomenit Prea Inaltul nostru Teofan, Domnul sa-l tina sanatos ! Nu ma iau dupa zevzecii astia nepomenitori, sau asa zisii ingraditi de erezie… toti sunt rataciti !

  Apreciază

  • Mitropolitul Teofan încalcă Canoanele și serbează sărbătorile în sinagogile evreiești. Matale ești pietist și ecumenist. In plus, Teofan este de acord că papistașii ar avea Taine, ceea ce este blasfemie, și este de acord cu Sinodul eretic din Creta. Mântuirea o vor câștiga cei care vor înfrunta toate ereziile, toate înșelările și toate uneltirile vrăjmașului, nu cei cu gândire pietist-protestant-burgheza…

   Apreciază

 2. Muritor zice:

  Și care sunt dovezile că păr. Paisie Aghioritul ar fi sfînt? El a fost în comuniune și cu ecumenistul patriarh Dimitrie al Constantinopolului, și cu actualul ereziarh Bartolomeu al Constantinopolului care l-a și canonizat.
  În ce temei afirmați că Paisie Aghioritul este sfînt?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s