Ereticii de la Mitropolia Iasiului il haituiesc pe Ieromonahul Tihon

Ieri 26 Martie 2019 , ereticul Dumitru Boboc care se pretinde a fi preot , presedintele consistoriului eparhial, in frunte cu Marian Timofte (mai jos aveti fotografiile cu cei doi indivizi) au intrat abuziv in curtea ieromonahului Tihon sa il ia la rost, fara a-l intreba daca au voie sa intre , ba mai mult , acestia au avut un comportament agresiv si se manifestau de parca parintele Tihon era pe proprietatea lor si nu invers. La solicitarea parintelui Tihon ca acestia sa paraseasca proprietatea, acestia s-au facut ca nu aud si s-au revoltat ca sunt scosi afara de pe proprietatea pe care au intrat ilegal.

Parintele Tihon, ca un bun pastor de suflete s-a oferit sa ii catehizeze in privinta ereziei, iar ei se intrebau unde au nimerit.

Acesti asa zisi profesori in teologie care imping caruta lui veliar nu stiu care este autoritatea suprema in biserica a preotilor si crestinilor ingraditi de eretici.

Ori te condamna un sinod, ori nu te condamna, tot eretic ramai si nu esti scutit de muncile cazanelor cu smoala.

Cu cei doi mai era venit un eretic, care s-a ascuns de frica imediat cand si-a dat seama ca tocmai violase domiciliul parintelui Tihon. Acestia l-au intrebat pe parintele Tihon cu ce se ocupa, comportandu-se ca niste securisti .

Tovarasilor Timofte, Boboc, bobocel etc…. daca inca nu ati aflat, orice preot cu adevarat ortodox si nu eretici ca voi, are dreptul sa faca si biserica pe proprietatea lui.

De ce oare acesti eretici nu merg si la casele de sectari sa ii intrebe ce fac ? Zona Botosaniului este impanzita de inselatii: martori ai lui Iehova, de penticostali , adventisti si tot felul de rataciti, iar reprezentantii Mitropoliei in frunte cu EUROpreotii de acolo nu fac nimic .

In curand vom reveni cu noi dovezi care sa arate cu adevarat cine sunt acesti pseudo preoti care nu fac decat sa raspandeasca erezia acestui popor.

Marian TimofteDumitru BobocAcest articol a fost publicat în Ecumenism, Evenimente cotidiene importante. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Ereticii de la Mitropolia Iasiului il haituiesc pe Ieromonahul Tihon

  1. Pingback: Ereticii de la Mitropolia Iasiului il haituiesc pe Ieromonahul Tihon | DEASA IMPARTASIRE CU NEVREDNICIE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s