Ecumenism la Arad

Dupa cum suntem obisnuiti in fiecare an, la finalul lunii ianuarie, ereticii ecumenisti se intalnesc sa se inchine satanei, iar prostimea manipulata si plina de patimi ii urmeaza . Mai jos aveti doua filme realizate in acest an la doua biserici din Arad.

Săptămâna de rugăciune ecumenista ianuarie 2019. Nu luați în seamă faptul că pe primul carton scrie 2018. Este doar o greșeală. Filmarea a fost făcută luna aceasta.

În primul scurt film aveti un montaj cu doar cateva perle, din tezaurul pan-eretic ecumenist, selectionate din cuvântul Pseudo-Arhiepiscopului Timotei, al Aradului, la rugaciunea in comun cu ereticii (papistasi, protestanti, mozaici), desfasurata in Biserica Ortodoxa Sarbeasca, din Arad, in 19.ian.2019, la Praznicul Imparatesc al Bobotezei (pe vechi), tinuta in continuarea sfințirii Agiazmei Mari!

Al doilea film contine imagini din marturisirea ortodoxiei si vădirea incalcarii Sf.Canoane ale Bisericii, dupa rugaciunea in comun cu ereticii desfasurate in Biserica Ortodoxa Arad-Centru, unde slujeste Protopopul Aradului.

https://www.youtube.com/watch?v=aICAaHvh5iI&feature=youtu.be

Acest articol a fost publicat în Ecumenism. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s