ÎN SODOMA ȘI GOMORA AJUTORAREA SĂRACILOR ERA INTERZISĂ. Cine dădea milostenie era ucis în chinuri groaznice. Să ne împotrivim acestor cumplite păcate care desfigurează ființa umană: REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE e doar începutul luptei

Deoarece lumea slujește tot mai mult păcatului, se împlinește cuvântul greu al Sfântului Antonie cel Mare:

„Va veni vremea ca oamenii să înnebunească și când vor vedea pe cineva că nu înnebunește se vor scula asupra lui, zicând că el este nebun, pentru că nu este asemenea lor”.

Televizorul, radio-ul și toate celelalte canale media au spălat la creier generații întregi, propovăduind împătimirea demonică, idolul plăcerii și al distracției, ajungându-se în prezent la cele mai abominabile crime și păcate împotriva firii. Omul contemporan, conectat la programele radio-televizate a fost învățat și îndopat în continuu cu propaganda anti-creștină. Toate în slujba Statului-Mamona.

3.000.000 de români au luat decizia de a lupta pentru apărarea familiei și a copiilor de cea mai perversă plagă ce se răspândește acum pretutindeni: păcatul homosexualității. Asupra noastră ca popor apasă multe păcate grele, zeci de milioane de ucideri ale pruncilor nevinovați – cea mai cumplită ucidere deoarece bietele suflete nu aveau posibilitatea de a se apăra și au fost lipsite de Taina Botezului. Desfrâul este promovat pe toate canalele, chiar și de preoții și ierarhii trădători:

ECUMENISMUL ÎNAINTEAZĂ FULGERĂTOR. ÎNCHINARE LA MAMONA PE FAȚĂ. Preoții vânduți au ajuns să propovăduiască ceea ce au condamnat Sfinții…

Din cauza idolului plăcerii, iată ce se întâmplă: cele mai rele ucideri, cele mai cumplite păcate care batjocoresc ființa umană, firea bărbatului și firea femeii sunt batjocorite, trupul care este templu al Duhului Sfânt este pângărit și toate darurile primite de la Dumnezeu sunt călcate în picioare.

Dar lumea nebună și dominată de aceste patimi cumplite, este stăpânită de demoni și se înrăiește tot mai mult! Idolul plăcerii este cel mai mincinos, demonii îi ispitesc pe oameni, care acceptă să fie posedați. Cred că dacă caută numai distracție și confort stau foarte bine, și au, după cum în mod mincinos spune limbajul demonic al societății antihristice: „o îmbunătățire considerabilă a calității vieții”.

Avem de multe ori impresia că trăim într-o societate normală, dar nu este așa nici pe departe. Slujind banului și plăcerilor, slujind lui mamona, zeci de milioane de oameni au comis cele mai abominabile crime fără măcar să le pară rău! Mai mult: unii nici nu sunt conștienți de aceste ucideri: anticoncepționalele sunt avortive iar pentru a se naște un copil prin fertilizare in vitro sunt ucise zeci de alte suflete, deoarece medicii-călăi care slujesc științei stricate îi omoară și selectează unul singur care va putea să se nască. Această practică este deja folosită: lepădații de homosexuali și lesbiene folosesc fertilizarea in vitro și apelează la mame-surogat.

Dar planul diavolului nu se oprește la asta. Vrea să aducă ființa umană la stadiul cel mai jos posibil al decăderii. Homosexualitatea va acapara tot mai multe popoare și va câștiga tot mai mult teren, dacă oamenii acceptă legile demonice și tac.

Cel mai mult sunt afectați copiii, care în țările sodomizate, sunt răpiți sub motive inventate din familiile lor și sunt maltratați sufletește prin propaganda forțată din școli pentru desfrâu, sodomie și batjocorirea ființei umane sub chipul așa-zisei „ideologii de gen” și chiar ajung să fie mutilați pe viață prin batjocura numită: „schimbare de sex”.

Cine susține familia tradițională, e imediat taxat de mass-media sorosistă, care colcăie de cele mai meschine interese de distrugere a oricărei demnități umane și promovarea totalitarismului și a tiraniei celei mai cumplite: societatea demonică a păcatelor, o societate în care cine nu se supune păcatului este privit ca un dușman extremist, vrednic de pedeapsa cu moartea…

Dumnezeu a pedepsit aspru pe păcătoșii care nu au vrut să se pocăiască. A trimis foc și pucioasă peste Sodoma și Gomora. Pe Onan l-a nimicit. Prin toate aceste păcate ale cumplitei desfrânări și preadesfrânâri oamenii îl supără foarte tare pe Dumnezeu. Oamenii au ajuns mai răi decât fiarele. Au impresia că trăiesc în prosperitate, dar nu sunt decât niște ucigași, ucigași de suflete și ai propriului suflet, ucigași de Dumnezeu și ucigași ai creației. Nu este nimic „frumos” și nimic „perfect” în societatea demonică a vremurilor antihristice, în luxul și prosperitatea ei mincinoasă!

În schimb sodomiții i-au pedepsit pe cei care aveau milă de aproapele…

Iată ce se întâmpla în Sodoma și Gomora (autor textului este un anonim):

Sodoma si Gomora ar trebui sa fie o invatatura(pilda)pentru.noi cei de azi.Aceste doua orase erau foarte bogate in acele vremuri si aveau niste legi foarte timpite,una dintre ele:Cel care ajuta un om sarac va fi supus unor chinuri groaznice si va fi omorit.Se povesteste despre o tinara care a dat o bucata de paine unui drumet sarac si a fost descoperita,ce crezi ca i-au facut?au legat-o de un copac si au turnat peste ea miere de albine lasind-o prada viespilor si albinelor.Si noi sintem azi un fel de Sodoma si Gomora,nu avem legile lor dar comportamentul nostru fata de cei saraci este la fel.Ex.Unii detin 2-3 masini si citeva vile case,altii cumpara caini pisici si le imbraca dupa ultima moda,si multe alte exemple de acest gen.Dar cind sa ajutam un om sarac auzi aceiasi lozinca:Sa se duca la munca!

Iată unde duc cultul bogăției și al plăcerii, la desfigurarea cea mai cumplită, la ucidere a aproapelui, la ucidere a celor de care lumea nu era vrednică și la uciderea propriului suflet și pângărirea chipului lui Dumnezeu din om!

Sună cunoscut? SUA: Un barbat de 90 de ani risca sa intre la inchisoare pentru ca a hranit oamenii strazii

https://www.hotnews.ro/stiri-magazin-18470148-sua-barbat-90-ani-risca-intre-inchisoare-pentru-hranit-oamenii-strazii.htm

Profețiile Sfinților Părinți arată că desfrânații și sodomiții vor fi pedepsiți cu moarte cumplită:

Staretul Antonie:

„Va fi stearsa de pe fata pamantului Sodoma – New York. Nu va ramane fara rasplata nici Gomora – Los Angeles.”

În perioada bizantină, Împăratul stabilea ca legile țării să fie Sfintele Canoane ale Bisericii:

În a sa Novela 131, Împăratul Iustinian a decretat: ”Canoanele Bisericii au aceeași putere în Stat ca și legile Statului: ce e permis sau interzis de primele este permis sau interzis de ultimele. De aceea încălcările contra primelor nu pot fi tolerate în Stat conform legislației Statului.”

Aceasta este adevărata simfonie: Statul recunoaște că urmărește același țel ca și Biserica și, prin urmare, adoptă legi în toate lucrurile în conformitate cu legislația Bisericii. 

Dar acum serghianismul, bolșevismul, statul antihristic, masoneria, ecumenismul, toate aceste plăgi au cerut să fie atacată Biserica și să o supună legilor statului ateu și antihristic. Acum apărarea învățăturilor de credință este privită ca o faptă de condamnat de către mass-media în slujba demonilor: https://www.europafm.ro/preotii-fac-campanie-pentru-referendumul-privind-familia/ (acum, marea majoritate a preoților este din păcate căzută în erezia cumplită a ecumenismului – deoarece sunt extrem de puțini cei care vor lupta să țină întreg adevărul).

Am ajuns într-o societate nebună. Homosexualitatea trebuia de fapt interzisă prin lege și nu ar mai fi fost nevoie de referendum. Așa ar fi procedat o țară creștină, o țară ortodoxă, după modelul Sfinților Împărați creștini și al Sfinților Domnitori care au păzit cu mult curaj și multă jertfă Credința. Ar trebui să ne luptăm de fapt să interzicem prin lege  homosexualitatea. Este un păcat cumplit, iar promovarea publică a acestui păcat ar trebui interzisă sub orice formă.

Iată ce spune Sfântul Ioan Gură de Aur despre păcatul homosexualității:

Dacă Pavel, vorbind de păcatul desfrânării, zicea: „Orice păcat pe care-l va săvârşi omul este în afară de trup. Cine se dedă însă desfrânării păcătuieşte în însuşi trupul său” (I Corinteni 6, 18), apoi ce am putea spune de această nebunie, care este cu atât mai rea decât desfrânarea, încât nici nu poate fi exprimată? Nu zic numai că prin acest păcat tu nu ai devenit femeie, dar că ai şi pierdut şi dreptul de a fi bărbat; căci nici nu te-ai schimbat în natura femeii, şi nici nu ai păstrat natura bărbătească, ci amândurora te-ai făcut deopotrivă trădător, vrednic de a fi alungat şi bătut cu pietre şi de femei, ca şi de bărbaţi, deoarece ai nedreptăţit şi necinstit amândouă genurile. Şi ca să afli cât de mişelesc e faptul acesta, spune-mi, te rog: dacă, venind la tine un om, ţi-ar spune în gura mare că tu eşti câine, oare nu ai fugi de el ca de un om obraznic? Dar iată că tu, care faci parte dintre oameni, nu numai câine te-ai făcut pe tine însuţi, ci chiar mai prejos şi mai de necinste decât acest animal; căci câinele cel puţin este folositor omului, pe când cel desfrânat nu este folositor la nimic. Şi iarăşi: dacă cineva, ameninţându-te, ţi-ar porunci să naşti copii şi să lehuzeşti, oare nu te-ai umple de mânie împotriva lui? Dar iată acum că cei înnebuniţi după astfel de păcate singuri îşi făuresc relele cele mai grozave. Căci grozavă sminteală este a te schimba în natura femeiască şi a continua să rămâi şi bărbat în acelaşi timp, sau, mai bine zis, a nu fi nici femeie, nici bărbat. …

Însă nimic nu poate fi mai inutil decât un desfrânat şi un pederast. Nu numai sufletul, ci şi trupul pederastului este necinstit şi vrednic de a fi alungat de pretutindeni. Şi de câte gheene sunt oare vrednici aceştia? …Fiind mulţi care şi astăzi, ca şi atunci, nu cred în învierea cea de apoi, şi nici în cele ce vor urma după înviere, şi care râd când aud spunându-li-se de focul cel nestins, Dumnezeu ne-a luminat prin chiar întâmplările din viaţa prezentă. O astfel de întâmplare este arderea Sodomei şi toată urgia de acolo. Cei ce au fost acolo ştiu, căci singuri au văzut cu ochii lor acea calamitate trimisă de Dumnezeu, şi urmările fulgerelor şi tunetelor de sus. Tu judecă acum singur cât de mare a fost păcatul lor, dacă Dumnezeu a fost nevoit a le arăta gheena mai înainte de timp! …

De aceea şi acea ploaie a fost opusul unei ploi obişnuite: nu numai că n-a deschis pântecele pământului, ca să-l facă a da naştere roadelor, ci încă l-a făcut netrebnic chiar pentru primirea seminţelor ce ar fi aruncate în el. Astfel era şi împreunarea bărbaţilor din Sodoma, căci acea nelegiuire făcuse trupurile lor mai netrebnice decât pământul cel ars al Sodomei.

Ce poate fi mai odios decât un bărbat tăvălindu-se în desfrânare? Ce poate fi mai greţos? O, ce nebunie! O, ce smintire! Dar de unde şi cum a pătruns în sufletul omului această poftă nebună, care a adus firea în halul celor ce se războiesc, ba încă cu atât mai rău decât acelea, pe cât şi sufletul e mai înalt şi mai bun decât trupul? Vai nouă, dacă ajungem a fi mai fără de minte decât animalele necuvântătoare, mai fără de ruşine decât câinii! Căci nicăieri printre acestea nu vei găsi o astfel de împreunare, ci firea îşi cunoaşte hotarele sale. Voi însă, care săvârşiţi acest păcat, aţi făcut neamul nostru omenesc mai necinstit decât dobitoacele, căci îl batjocoriţi prin asemenea fapte, batjocorindu-vă şi voi înşivă.

Însă de unde şi cum, oare, s-a născut acest rău? Dintr-o viaţă uşuratică şi din necunoştinţa de Dumnezeu.

https://www.ioanguradeaur.ro/590/omilia-iv/

Organizațiile homosexualilor nu stau degeaba, ci cu furie își pornesc cumplitul atac:

Amnesty International atacă în justiție referendumul privind familia: E un pas înapoi pentru România şi va avea repercusiuni grave

https://b1.ro/stiri/eveniment/amnesty-international-justitie-referendum-familie-traditionala-discriminare-homofobie-240838.html

Cel mai grav, este că legiuitorii trădători și nemernici, aceste lepădături, vor cu orice preț să legifereze traiul în desfrânare și implicit sodomia sub forma „parteneriatului civil” și cel mai cumplit coșmar pentru copii, care sunt ținta acestor distrugători demonici: se vor face presiuni ca homosexualii să adopte copii iar educația pro-hmosexualitate este deja răspândită pe cale largă! Iată cu ce vine la pachet SUPERMEMORANDUMUL ȘI FIARA NUMITĂ NUMITĂ UNIUNEA EUROPEANĂ:

CCR: Relatia unui cuplu format din persoane de acelasi sex intra in sfera notiunii de „viata de familie”, asemenea unui cuplu heterosexual

http://www.ziare.com/ccr/decizii/ccr-relatia-unui-cuplu-format-din-persoane-de-acelasi-sex-intra-in-sfera-notiunii-de-viata-de-familie-asemenea-unui-cuplu-heterosexual-1531532 

Nu mai vorbim că tinerii sunt asaltați în continuu de câteva generații cu propaganda homosexualilor prin tot felul de organizații!

Să ne opunem acestei plăgi! Să mergem la referendum, cei care au buletin! Am ajuns în trista situație de a vota ca NORMALITATEA să nu dispară! Să nu ne oprim după referendum, să luptăm pentru interzicerea parteneriatului civil, pentru interzicerea păcatului sodomiei și pentru interzicerea promovării homosexualității sub orice formă!

Să luptăm cu ecumenismul și cu toate celelalte înșelări și patimi cumplite care ne duc în robia demonilor!

Căci dacă nu vom lupta, vom fi niște dezertori, iar dacă nu vor suficienți drepți, vor fi urgii mai mari ca în Sodoma și Gomora!

„Si precum a fost in zilele lui Noe, tot asa va fi si in zilele Fiului Omului: mancau, beau, se insurau, se maritau pana in ziua cand a intrat Noe in corabie si a venit potopul si i-a nimicit pe toti. Tot asa precum a fost in zilele lui Lot: mancau, beau, cumparau, vindeau, sadeau, si zideau, iar in ziua in care a iesit Lot din Sodoma a plouat din cer foc si pucioasa si i-a nimicit pe toti, la fel va fi in ziua in care se va arata Fiul Omului.”        (Luca 17, 26-30).

 

Acest articol a fost publicat în Evenimente cotidiene importante, Inselari contemporane. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s