Îndepărtarea credincioșilor de ereticii ecumeniști care acceptă Creta este obligatorie! Interpretarea patristică a Canonului 15 de la Sinodul I-II Constantinopol

Apăsați pe link-ul de mai jos pentru a descărca documentul în format pdf:

Studiul-teologic-ortodox-despre-Canonul-15-al-lui-Gheron-Sava-Lavriotul-19-mai-2018

Acest articol a fost publicat în Ecumenism. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Îndepărtarea credincioșilor de ereticii ecumeniști care acceptă Creta este obligatorie! Interpretarea patristică a Canonului 15 de la Sinodul I-II Constantinopol

 1. Mircea zice:

  Dragii mei,

  Noi, credinciosii NE-pomenitori de eretici, ne zbatem ca sa convingem sa se rupa de eretici si de erezie cat mai multi credinciosi. Adevarul este insa ca ei TREBUIE sa simta necesitatea de a face acest lucru. Noi ne facem datoria fata de Dumnezeu, pentru ca ne este Mila de sufletele aflate pe drumul pierzarii, in ghearele satanei, inselati fiind de lupii in blana de oaie ! Daca omul este sincer si cauta sincer ADEVARUL care este HRISTOS, atunci cu certitudine Dumnezeu se va milostivi de sufletul lui si-i va da sa vada gravitatea si grozavia situatiei de a sta in comuniune de credinta cu ierarhul eretic, impus de „preoti” prin pomenirea numelui ereticului ! Pentru ca ce se intampla acolo ?! Cand „preotul” pomeneste numele ereticului (sau ereticilor), el practic face o marturisire de credinta eretica ! Arata unitatea sa de credinta cu ereticul sau ierarh ! Hristos este scos afara din biserica !!! Credinciosii au optiunea ca, la auzul numelui ereticului, sa raspunda „NEVREDNIC ESTE !” Adica au optiunea de a aduce pe Hristos ADEVARUL, inapoi in mijlocul lor ! Daca insa din indiferenta, din nepasare, din teama sau din orice alt motiv credinciosii tac, acceptand credinta eretica impusa de „preot”, atunci asupra lor lucreaza duhurile necurate ale ereziei ! Si aceste duhuri altereaza simturile sufletesti ale credinciosilor (bineinteles ca si pe cele ale „preotului”), alterand vederea/intelegerea duhovniceasca a lucrurilor ! Aceasta alterare a intelegerii duhovnicesti este o afundare in intunericul mortii ! Este despartirea de Hristos Fiul Dumnezeului Celui Viu, Care este Lumina !!!!! Pe aceasta lucrare vicleana a duhurilor necurate se bazeaza satana prin slujitorii lui ! De acea ereticii lupi in blana de oaie forteaza preotii ca sa pastreze pomenirea lor, adica sa ramana incomuniune de credinta cu ei, chiar dupa caderea in erezie !!!!! FEREASCA DUMNEZEU !!!!
  Ereticul in intuneric fiind, nu mai vede Lumina, nu-si mai poate reveni singur ! Este necesar interventie din afara, cu mult post si rugaciune !”Acest neam de demoni, poate fi scos numai cu post si rugaciune !”-ne spune Dumnezeu Insusi !

  Sunt vremuri tulburi, vremurile de pe urma, dar cei care traiesc credinta ortodoxa, cei care inteleg ca trebuie sa se jertfeasca din Dragoste pentru aproapele, pentru mantuirea aproapelui, cei care pun pe Hristos ADEVARUL Stapan al vietii lor, acestia vor ajunge a trai in Duh si in Adevar, si nu vor putea fi inselati de catre niciun slujitor al satanei nici de catre Antihrist ! Pentru ca vor deosebi duhurile !!!

  Sa ma iertati pentru acest lung mesaj,

  DOAMNE AJUTA !!!!!

  Apreciază

 2. Ioan zice:


  Noi dovezi ale ecumenismului practic legiferat in Creta.

  Apreciază

 3. marcu zice:

  Ce figura are acest om ! Un preot mincinos …..

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s