Ca să poată implanta cipuri populației, autoritățile antihristice vor interzice cu totul producția proprie din gospodării. Pesta porcină e doar începutul, urmează interdicția cultivării cerealelor și a alimentării libere cu apă

Mulți dintre cei care conștientizează pericolele vremurilor actuale, dominate de biometrie și controlul populației, au început să se gândească la varianta retragerii la țară și la asigurarea celor necesare traiului prin mijloace proprii, unii chiar au pus între timp acest lucru în aplicare.

Numai că autoritățile nu dorm, cei aflați în slujba guvernării mondiale vor să controleze toată suflarea de pe fața pământului.

Cel mai sigur mod de a controla populația, este prin dependența de resursele de hrană și de apă. Dacă autoritățile vor reuși să facă dependentă populația de sistem, fără excepție, sclavia va fi asigurată; iar dependența de sistem are o orientare unilaterală: spre controlul biometric, totul terminându-se cu implantarea cipurilor ca mijloc de identificare al persoanei.

Aceasta este societatea lui antihrist, care va dori ca toată suflarea să i se supună și să accepte pecetea pe mână sau pe frunte.

Se fac pregătiri serioase pentru distrugerea culturilor:

Ministrul Daea vrea sa arda campurile de porumb ca sa scape de pesta: Vectorul uman e cel mai periculos – 7 august – ziare.com

Apele subterane sunt considerate proprietea statului, iar dacă se va da o alertă de infestare, va fi interzis consumul de apă din fântâni și vor fi închise.

Apa din fântână, gratuită, dar infestată. Cișmelele zac nefolosite – digi24

Noul Cod Civil actualizat 2018 – Legea 287/2009

Art. 559

Întinderea dreptului de proprietate asupra terenurilor

(1) Proprietatea terenului se întinde şi asupra subsolului şi a spaţiului de deasupra terenului, cu respectarea limitelor legale.

(2) Proprietarul poate face, deasupra şi în subsolul terenului, toate construcţiile, plantaţiile şi lucrările pe care le găseşte de cuviinţă, în afară de excepţiile stabilite de lege, şi poate trage din ele toate foloasele pe care acestea le-ar produce. El este ţinut să respecte, în condiţiile şi în limitele determinate de lege, drepturile terţilor asupra resurselor minerale ale subsolului, izvoarelor şi apelor subterane, lucrărilor şi instalaţiilor subterane şi altora asemenea.

Detalii: https://legeaz.net/noul-cod-civil/art-559-intinderea-dreptului-de-proprietate-asupra-terenurilor-continutul-intinderea-si-stingerea-dreptului-de-proprietate-privata-dispozitii-generale

Cu focarele programate special pentru a aduce la sapă de lemn pe oricine vrea să trăiască cât mai puțin dependent de sistem, autoritățile vor putea da legi pentru a controla accesul la resursele de apă sub pretextul infestării, oferind ca alternativă apa îmbuteliată sau racordarea la rețeaua de apă controlată de sistem, după ce va fi în prealabil „epurată” cu substanțe care pot afecta organismul și funcționarea creierului, cum ar fi clorul, fluorul și diverse rășini industriale. Totul cu plată, totul controlat de sistem.

Alte exemple de fronturi pe care acționează sistemul sunt:

-controlul asupra copiilor și legile care dau voie autorităților să răpească copii, dacă părinții nu vor să-i expună la pericolul vaccinurilor toxice, la abuzurile pe care le face școala asupra copilului, prin programele de sexualizare a copiilor și pro-homosexualitate;

-înmulțirea contravențiilor, îngăduite cu bună știință pentru a da legi restrictive populației, care vor merge până la obligativitatea deținerii unui document biometric în orice moment asupra posesorului, autoritățile putând să-i aresteze fără niciun motiv pe cei care nu se legitimează.

Citiți mai multe la: https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2018/02/22/se-fac-presiuni-asupra-populatiei-pentru-acceptarea-viitorului-sistem-biometric-antihristic/

Lucrurile devin din ce în ce mai grave și până în momentul în care cipuirea va deveni relitate nu mai este mult!

evz – 31 iulie 2018Pesta ovină, boala care a dus la uciderea a mii de animale și a atras atenția Comisei Europene, pune în gardă și crescătorii de ovine români. Pesta Rumegătoarelor mici (PRA) i-a afectat pe vecinii noștri Bulgari, aceasta fiind prima epidemie din Uniunea Europeană.

Iată ce putem citi pe site-ul ActiveNews (din nefericire ecumenist, dar majoritatea portalurilor de știri și mass-media sunt pline de rătăciri):

Asociația PRO Consumatori: În România avem o epidemie falsă de pestă porcină africană, al cărei scop este distrugerea capitalului autohton și aducerea la sapă de lemn a țăranului român!

Una dintre cele mai cunoscute organizații care se ocupă cu apărarea intereselor consumatorilor, Asociația Pro Consumatori, afirmă că în România „avem o epidemie falsă de pestă porcină africană, al cărei scop este distrugerea capitalului autohton și aducerea la sapă de lemn a țăranului român!”, se arată într-un comunicat de presă trimis pe adresa redacției ActiveNews.

În text, se mai spune că prin această acțiune se îngroapă mii de mici de crescători de animale, dar și a altor firme din acest lanț de producție. Asociația Pro Consumatori mai acuză Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor de abuz și cere demisia președintelui acestei instituții.

Iată comunicatul integral primit pe adresa redacției:

„În România avem o epidemie falsă de pestă porcină africană, al cărei scop este distrugerea capitalului autohton și aducerea la sapă de lemn a țăranului român!

5,6 milioane kilograme de carne de porc au fost distruse prin incinerare/îngropare, ceea ce înseamnă 10% din consumul anual de carne al românilor!

Acțiunea pesta porcină africană va incinera până la finalul anului peste 1 milion de porci!

România a pierdut statutul de țară liberă de pestă porcină și nu mai poate exporta carne de porc timp de 3 ani!

Pesta porcină africană poate provoca României pierderi de miliarde de euro!

Pesta porcină aduce sărăcie în România! Plata despăgubirilor pentru animalele ucise și incinerate/îngropate se face la valoarea de piață stabilită de către o comisie, în termen de 90 de zile de la uciderea animalului! Proprietarii de porci din gospodăriile țărănești riscă amenzi cuprinse între 3000 lei și 6000 lei, dacă nu declară animalele bolnave la medicul veterinar în termen de 48 de ore!

Pesta porcină aduce foametea în România, mii de familii din mediul rural vor fi lipsite de hrană prin confiscarea porcilor în vederea incinerării!

Pesta porcina distruge afacerile mici cu carne de porc!

Pesta porcină produce șomaj, mii de angajați vor fi disponibilizați!

Opriți distrugerea zootehniei românești!

Opriți distrugerea țăranului român!

Opriți distrugerea producătorilor tradiționali de produse din carne de porc!

APC pichetează în data de 2 august sediul Ministerului Agriculturii și cel al ANSVSA!

Reprezentanții marilor crescători de porci solicită interzicerea creșterii porcului în gospodăriile țărănești pe motiv că țăranii sunt responsabili de răspândirea virusului pestei porcine africane! Cozile de topor vor să îngroape țăranul român! Acțiunea pesta porcină e cu bătaie lungă! Falimentarea crescătorilor de porci va duce la falimentul în aval și în amonte al multor societăți comerciale (producători și distribuitori de cereale, mici transportatori, unități de abatorizare, mici unități locale de producție preparate din carne de porc, unități comerciale de desfacere etc.) Lucrurile au scăpat de sub control, reprezentanții unor direcții sanitar veterinare din județele aflate în carantină fac abuzuri. De exemplu, unui mic crescător de porci din județul Tulcea care are o exploatație de 2000 de capete i se refuză de către DSVSA Tulcea eliberarea autorizației de comercializare a porcilor ajunși la greutate de sacrificare cu toate că analizele medicale atestă faptul că acei porci sunt sănătoși. De asemenea, respectivului fermier i s-a interzis aprovizionarea cu cereale a fermei pe motiv că poate contamina efectivul de porci cu pesta porcina africană. Lipsa hranei în ferma respectivă a dus la apariția canibalismului între animale. Totodată, comercianții datorită psihozei instalate la nivel național nu se mai aprovizionează cu carne de porc din județele aflate în carantină. Reprezentanții direcțiilor sanitar veterinare din teritoriu au drept de viață și de moarte asupra crescătorilor de porci, ei hotărăsc care ferme trebuie lichidate și care nu.

Vectorul pestei porcine africane din România poate fi și carnea de porc congelată din import! Potrivit informațiilor de pe site-ul ANSVSA, virusul pestei porcine rezistă mai mulți ani în carnea congelată! APC solicită ANSVSA-ului să facă publică situația importurilor de carne congelată de la începutul acestui an și până în prezent, pe fiecare țară de proveniență, precum și rezultatele analizelor specifice identificării virusului pestei porcine africane realizate de ANSVSA pentru fiecare lot de carne congelată din import aferent perioadei 1 ianuarie 2018 – 30 iulie 2018! Tot de pe site-ul ANSVSA aflăm că virusul pestei porcine africane rezistă până la 6 luni în produsele din carne de porc obținute numai prin sărare, maturare și/sau afumare, adică cele obținute fără aplicarea unui tratament termic, cum ar fi salamurile crude uscate/crude afumate din carne de porc și cârnații cruzi afumați. Deci, infectarea porcilor cu virusul pestei porcine se poate realiza și prin intermediul acestor produse, având în vedere obisnuința unor crescători de porci din mediul rural de a hrăni animalele cu resturi alimentare. Având în vedere acest aspect, APC solicită ANSVSA-ului să facă publică situația importurilor de produse de carne de porc preparate numai prin sărare, maturare și/sau afumare pentru perioada 1 ianuarie 2018 – 30 iulie 2018, pe fiecare țară de proveniență, precum și rezultatele analizelor specifice identificării virusului pestei porcine africane realizate de ANSVSA pe fiecare lot de produse pentru perioada mai sus menționată.

ANSVSA cheltuie milioane de lei pe soluții de dezinfecție, care nu au niciun efect în privința stopării răspândirii virusului pestei porcine africane, fapt care reiese foarte clar din modul în care evoluează răspândirea acestui virus. Acești bani ar trebui să ajungă la țărani sub formă de despăgubiri acordate la valoarea de piață din momentul confiscării animalului și plătite în cel mult 7 zile de la momentul la care s-a realizat confiscarea animalelor! În realitate, autoritățile doar promit despăgubiri țăranilor, fără a menționa cuantumul acestora și perioada de timp în care vor fi acordate!

Pesta porcina îngroapă programul Ministerului Agriculturii de susținere a crescătorilor de porci din rasele Bazna și/sau Mangalița, în valoare de 4,6 milioane lei pentru anul 2018! Conform datelor de pe site-ul Ministerului Agriculturii, la această schemă de ajutor de minimis concepută pentru perioada 2018-2020 s-au înscris 223 de furnizori de purcei din rasele Bazna și Mangalița, 28 de procesatori de carne de porc și 3.410 crescători de porci.

Bilanțul crizei generate de pesta porcină africană este unul care creează îngrijorare pentru APC (66.295 de porci sacrificați și incinerați/îngropați) și care poate capăta conotații apocaliptice în lunile următoare. Până la data de 27 iulie 2018, conform datelor furnizate de ANSVSA prin intermediul comunicatelor de presă, au fost confirmate 441 focare de pesta porcină africană (PPA), dintre care 439 focare de PPA în gospodăriile populației și 2 focare în exploatațiile comerciale (în aceste exploatații situate în județul Tulcea s-a hotărât sacrificarea și incinerarea a 64.580 porci).

Pesta porcină africană afectează zona de Sud-Est a României, unde există 16,6% din efectivul de porci al României, adică circa 750.000 de porci, din totalul de 4,5 milioane porci, respectiv zona de Nord-Vest a României, unde există 13,8% din efectivul de porci al țării noastre, ceea ce înseamnă circa 620.000 de porci din totalul de 4,5 milioane porci. Având în vedere evoluția galopantă a pestei porcine africane în zonele respective, în acest moment există un risc foarte mare ca în următoarele luni să fie sacrificate în vederea incinerarii 1,3 milioane porci, ceea ce reprezintă circa 30% din efectivul de porci al țării noastre.

Totodată, 7 județe (Tulcea, Brăila, Constanța, Ialomița, Satu Mare, Sălaj și Bihor) se află în carantină. Prețul cărnii de porc în viu a scăzut în aceste județe de la 6,5 lei per Kg la 5,5 lei per kg. Crescătorii de porci din exploatațiile comerciale din aceste județe au primit din partea ANSVSA interdicția de a mai comercializa animalele pe o perioadă de 30 de zile, iar comercianții evită să mai cumpere carne de porc din județele menționate mai sus, fapt deosebit de grav care se poate finaliza cu falimentarea acestora. În concluzie, ANSVSA ca autoritate de reglementare în domeniul sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor, aflată în coordonarea Primului Ministru, are drept de viață sau de moarte asupra crescătorilor de porci din România.

Cum s-a ajuns aici? Cine este responsabil de pagubele generate de această epidemie? Sunt întrebări generate de probleme care în acest moment trebuie să fie prioritare pe agenda publică a Guvernului României, a Consiliului Suprem de Apărare al Țării și al Parlamentului României.

Din păcate, se încearcă să se facă vinovat doar porcul mistreț de această catastrofă economică și socială a țării!

Având în vedere cele menționate mai sus, Asociația Pro Consumatori, organizație de utilitate publică, cu 28 de ani de activitate în domeniul protecței consumatorilor, solicită:

Președintelui Senatului României și Președintelui Camerei Deputaților să convoace Biroul permanent al celor două camere în vederea stabilirii unei sesiuni extraordinare a Parlamentului României pentru a dezbate și a găsi soluții la criza economică și socială generată de pesta porcină africană!

Parchetului General al României și Direcției Naționale Anticorupție realizarea de anchete la sediul ANSVSA și direcțiile sanitar veterinare din teritoriu pentru a verifica: modul în care s-au respectat procedurile europene aplicabile pestei porcine, modul în care s-au realizat analizele pentru confirmarea existenței virusului pestei porcine, modul în care s-a realizat confiscarea animalelor de la cetățeni, modul în care s-au distribuit contractele către firmele care se ocupă cu dezinfecția, soluțiile folosite la dezinfecție și concentrația substanței active din fiecare soluție!

„Actuala conducere a ANSVSA nu a realizat anterior acestui moment critic o campanie națională de informare a cetățenilor din mediul rural cu privire la modul în care se poate preveni infectarea porcilor din gospodăria proprie cu virusul pestei porcine, dar și cu privire la alte lucruri ce țin de măsurile care se întreprind de către stat în momentul în care porcii sunt diagnosticați cu pesta porcină africană. Lipsa acestei informări prealabile a creat panică și tensiuni în rândul comunităților din mediul rural. Totodată, conducerea ANSVSA nu a întreprins anterior momentului  confirmării primului focar de pesta porcină în România (31 iulie 2017), măsuri de biosecuritate corespunzătoare pentru fiecare punct vamal și nu a făcut publice aceste măsuri prin intermediul unor canale de comunicare cu putere mare de diseminare a informației în mediul rural și urban, cum ar fi posturile de radio și televiziune! De la începutul crizei și până în prezent, ANSVSA a comunicat cu opinia publică numai prin intermediul unor comunicate aride de presă, în care se repetă, în mod ostentativ anumite lucruri, în timp ce informațiile utile pentru consumatori, cum ar fi, stabilirea despăgubirilor și intervalul de timp în care acestea vor fi plătite, lipsesc. Toate aceste nereguli grave, mă îndreptățesc, ca în numele consumatorilor afectați de această criză, să solicit demisia domnului Geronimo Răducu Brănescu, președinte ANSVSA. Totodată, APC a întreprins demersurile legale în vederea pichetării sediului Ministerului Agriculturii în data de 2 august 2018, în intervalul orar 11-13, respectiv pichetarea sediului ANSVSA, în aceeași zi, în intervalul orar 15.00-16.00” a declarat Conf. univ. dr. Costel Stanciu, președinte APC.”

 

Sfântul Ierarh Nou Mucenic Ermoghen al Tobolskului şi Siberiei: „În vremurile antihristului locul idolilor va fi luat de stăpânire, care va cere închinare pentru sine, iar cel ce va respecta legile civice ale societăţii, deşi fără a aduce direct vreo atingere credinţei, va fi părtaş al acestei stăpâniri.” Citiți mai multe la: https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/02/03/despre-cnp-si-documente-plastifiate/

Proorocie a Sfantului Ierarh si Mucenic Ipolit:

“Atunci se vor duce toţi către dânsul (Antihrist) şi-i vor zice: am auzit că eşti mare împărat şi veseleşti pe toţi slujitorii tăi, pentru aceasta am venit, ca să ne închinăm ţie, spre a ne hrăni, că pierim de foame. Atunci le va zice înşelătorul:veniţi să vă punem pecetea (666) pe mâna dreaptă şi pe frunte şi vă voi da oricâte voiţiPentru aceasta va pecetlui dreapta omului, ca să nu mai poată face cu mâna semnul cinstitei Cruci şi să fie al lui desăvârşit. Se vede că numai cu câte o literă are să fie însemnată în pecetea lui antihrist pentru fiecare cuvânt, care va fi zis al lepădării de Dumnezeu. Iar aceia, necunoscând înşelăciunea lui, vor sta ca să-i pecetluiască pe mâna dreaptă şi pe frunte. Iar pecetea lui va avea numărul 666, după mărturisirea Sfântului Ioan Evanghelistul. Şi îi va face pe cei mari şi pe cei mici bogaţi, va slobozi pe cei ce sunt în robie, ca pe mulţi să-i amăgească, şi nimeni nu va putea să vândă, sau să cumpere, fară numai aceia care vor avea semnul şi numărul fiarei sau numărul numelui fiarei.

«Aici este înţelepciunea. Cel ce are minte, socotească numărul fiarei; că nume de om este şi numărul ei este 666».

Iar înţelesul peceţii va fi aşa: Mă lepăd de Făcătorul cerului şi al pământului, mă lepăd de Sfântul Botez, mă lepăd de a sluji lui Hristos şi mă fac rob al tău; mă lepăd de împărăţia cerului şi iubesc muncile cele veşnice; mă lepăd de Sfânta Cruce şi primesc pecetea ta. Acestea vor fi scrise în pecetea înşelătorului antihrist. Care nu va voi să primească pecetea lui, va primi moartea din mâinile lui.

«Fericit va fi cel ce va răbda în acea vreme, căci se va mântui şi cu mucenicii cei mari va fi», după cum zice Domnul, în Evanghelia de la Matei: «Cel ce va răbda până la sfârşit, acela se va mântui». Şi Sfântul Ioan Evanghelistul zice în Evanghelia sa: «Unii ca aceia mari se vor chema».

După acestea, antihrist va preface pe diavoli în chip de îngeri străluciţi şi mulţime multă de draci va pune ca să-l laude şi să-l slăvească, zicând: «Mare este împăratul vremii de acum, mare este stăpânirea şi domnia lui, cine este dumnezeu şi cine este domn afară de acesta? Acesta este dumnezeu. Veniţi de vă închinaţi lui, veniţi de credeţi lui!»

Pentru aceasta ne porunceşte Domnul în Sfânta Evanghelie de la Matei, zicând: «Căutaţi să nu vă înşele cineva pe voi». Şi atâta se va mândri înşelătorul, că va face multe feluri de năluciri cu vrăji şi cu farmece şi se va arăta prefacându-se că se suie la cer şi-l vor lua dracii şi-l vor purta prin văzduh. Apoi va face, cu năluciri, că omoară şi înviază, făcând pe slujitorii lui a face cele poruncite cu multă frică şi cutremur. Atunci va trimite prin munţi, prin peşteri şi prin crăpăturile pământului pe dracii lui, spre a căuta pe cei fugiţi şi ascunşi de frica lui, cei care nu au voit să se pecetluiascăŞi dacă vor veni pentru a se pecetlui, bine, iar de nu, cu atâtea pedepse îi va munci, de care nu s-au mai pomenit şi nici nu s-au mai auzit în veac. Căci cu aşa de cumplite munci îi va munci, încât numai de s-ar gândi cineva la ele, cu totul s-ar înfricoşa şi cutremura.

Fericiţi vor fi aceia, care vor birui pe nelegiuitul antihrist, că aceşti mucenici se vor cinsti cu mult mai mult decât cei dintâi mucenici. Pentru că cei mai dinainte mucenici au biruit pe slujitorii lui antihrist (oameni), iar aceştia îl vor birui pe însuşi antihrist (Satana). Atunci toţi, care se vor arăta slujitori râvnitori ai lui Hristos, se vor cinsti şi se vor încununa de înseşi mâinile lui Hristos, Dumnezeu Atotţiitorul.

din: Monahul Zosima Pascal, Sfârşitul omului, Editura Credinţa Strămoşească, 1998, pp. 111-113

În vremurile antihristului care vin cu pași repezi, nu va mai exista scăpare pe fața pământului. Prin urmare nimeni să nu își pună nădăjde și scăparea în forțele proprii, pentru că nici retragerea la țară, nici într-alt loc retras nu îi va fi atunci acoperământ omuluiAşa zice Domnul: „Blestemat fie omul care se încrede în om şi îşi face sprijin din trup omenesc şi a cărui inimă se depărtează de Domnul.” – Ieremia 17, 5

Toate suferințele, lipsurile și încercările ce vor veni vor fi îngăduite din pricina păcatelor noastre, iar singura soluție este pocăința și ascultarea de Hristos și de Sfinții Săi!

 

Acest articol a fost publicat în Acte Biometrice. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Ca să poată implanta cipuri populației, autoritățile antihristice vor interzice cu totul producția proprie din gospodării. Pesta porcină e doar începutul, urmează interdicția cultivării cerealelor și a alimentării libere cu apă

  1. roman zice:

    Chiar azi am avut un schimb de ,,microreplici” cu un cetatean evoluat ,un dom’ inginer (cred,nu sunt sigur) ,oricum un ,,educat” (deci nu invatat,ci educat) chiar despre cretineala care o auzeam pe un post de radio din biroul mariei sale ,despre …aaaahhh sariti la intepat copii ,ca putem muri de la copii vostri de trei -cinci ani,fiindca au pojar (rujeola)..in fine stirea nu era chiar asa ,dar am ales sa o talmacesc eu in locul celor evoluati.Omu’ cel educat ,a zis ca e pojar,asa cum am avut f. multi dintre noi,dar e si ala un pojar tot …evoluat ,ca rujeola in contact cu alt virus ,duce la un imens …virus,care ucide tot…si…e bine cu intepatul,ca doar de aia suntem evoluati,fiindca probabil omului e frica de copii de 3-5 ani si nu de virus.Iar despre pesta ,omu’ educat a zis ca intr-adevar e cum spun eu,adica nu e nociva ptr om ,dar in contact cu…altceva ,devine ucigatoare.Era prea convins ca in zile astea e raiul pe pamant si ca tot ce aude la radio si tv e numai si numai adevar si n-am mai insistat.In concluzie,azi traim in tara prostului educat,adica DRESAT pana in maduva oaselor lui de televizor si facebuc,ca de suflet iarasi nu cred ca stie cineva ca mai are,d-apoi sa ii mai spui ca e si vesnic,cred ca suna la o suta doispe imediat ,sa vina garda.Mai intai sionistii jidani au DRESAT prostii in proportie de…atentie minim 90-95 de procente ,la nivelul oraselor ,iar pe cei de la satele vechi ,nu aia venetici din jurul marilor orase ,nu stiu nimic si nici macar nu banuiesc ca li se poate intampla ceva ..E ca si in cazul ortodocsilor-ecumenisti,care parca le place la Biserica ,dar de Inviere si …o ora maxim la vreo slujba,in timp ce mai pot vorbi si pe facebuc si alte scleroze.Nu suntem pregatiti sa infruntam nimic,toata tara va cadea in etapa unu de cipuire,exceptie vor face tot acele cateva sute sau mii de oameni,care sunt vii/treji ,cei cere incearca sa se agate cu toata suflarea si cugetul lor de Biserica cea Una si Hristos,astia se vor pleca mai greu,dar se vor pleca o parte ,fiindca si ,,cei alesi vor cadea ”si ,,multi sunt chemati,dar putini alesi’.Ala va fi adevaratul test al credintei,sa rezistam in orice conditii,doar sa rezistam sa nu primim pecetea,nu va mai conta ,,gargara” care astazi inca putem sa o facem.Pacat ca sforaie toata lumea si inghite pe nerasuflat tot ce i se ofera.Dumnezeu e mare ,Dumnezeu e facator de minuni ,la El este scaparea.Doamne ajuta,ca mult nu mai este pana ceva groaznic va veni peste noi,fiindca suntem prea visatori si …ne dorim magia,vraja,usurinta si toata desfatarea care ne-o ofera omu’ si mai putin ne dorim cele sfnte!Iertati-ma

    Apreciază

  2. Pingback: Ca să poată implanta cipuri populației, autoritățile antihristice vor interzice cu totul producția proprie din gospodării. Pesta porcină e doar începutul, urmează interdicția cultivării cerealelor și a alimentării libere cu apă… ̵

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s