Să nu fim nepăsători în fața păgânizării României. Marea Moschee din Bucureşti nu se mai construieşte, dar lupta împotriva închinării la idoli trebuie să continue

Orice roman ar tebui sa ia atitudine pentru ca tara sa nu fie cotropita. Lupta impotriva mega-moscheii inseamna lupta impotriva paganizarii Romaniei, lupta pentru credinta ortodoxa aparata de Sfintii nostri domnitori. Daca cedam o bucatica de pamant pentru inchinarea la idoli, cedam din punct de vedere moral si cine nu lupta impotriva templelor pagane sau eretice ce acapareaza tot mai mult Europa, contribuie la caderea a milioane de suflete si devine ucigas de suflete.

Vedeti si:

SFANTUL PROOROC ILIE SI LUMEA NOASTRA IDOLATRA. Ce ne-ar spune astazi Sfantul de foc care va reveni in vremea Antihristului? DRUMUL DE LA DREPTATE LA MILA

Trei monstri distrug omenirea: IGNORANTA, NEPASAREA SI UITAREA. Sa nu ramanem nepasatori si sa luptam cu toate ratacirile: erezia, paganatatea islamica, dictatura biometrica, impartasania cu pacate opritoare, gandurile de tot felul, idolatria nesabuita fata de unii slujitori bisericesti care au avut scapari.

Desi Catalin Berenghi nu este constient de pericolul ecumenismului si nu are o atitudine responsabila in privinta obiectelor ornamentale oculte (idoli orientali), iata ca in privinta moscheii a luptat pana la capat. Sa urmam exemplul sau in aceasta privinta, si sa nu ramanem nepasatori in fata planurilor masoneriei de islamizare (paganizare si pangarire) a tarii noastre. Vom ramane fara cuvant de raspundere in fata lui Hristos, deoarece multi eretici si inchinatori la idoli au luat atitudine in probleme in care ortodocsilor nu le-a pasat; ereticii si inchinatorii la idoli au luat-o inaintea ortodocsilor in foarte multe aspecte de ordin moral, desi crestinii autentici ar trebui sa fie un exemplu in toate. Nu suntem insa, sub nicio formă de acord cu erezia ecumenista sau cu religiile oculte orientale, si luam atitudine impotriva lor:

Simona Halep practica yoga

Hristos ne cheamă la Adevăr și la Jertfă, pe când hristosul mincinos al ecumeniștilor este o producție a uneltirilor diavolului și a lumii căzute în adâncul păcatului

Este adevarat ca nu este un exemplu potrivit, deoarece in acest stadiu Catalin Berenghi nu se comporta intru toate ca un crestin autentic, dar acest lucru este cu atat mai mult o dovada care sa ne faca sa ne rusinam, pentru ca ar trebui sa luptam si sa luam in mod public atitudine impotriva construirii de temple idolesti pe teritoriul tarii noastre, mai ales daca ne-am ingradit de erezia ecumenista si vrem sa fim urmatori ai Sfintilor.

Multi spun ca nu ar trebui sa ne intereseze deloc cazul lui Catalin Berenghi, dar faptele sale pot rusina pe multi din cei care se dau mari luptatori, dar nu lupta si nu le pasa de toate pericolele ce pot ataca in mod grav credinta. In plus, cand un om are probleme din cauza stapanirii, cand este supus prigoanei si este la ananghie, trebuie sa il ajuti. 

Sa urmarim lupta pe toate planurile, caci asemeni unui soldat, trebuie sa fim atenti la toate directiile din care actioneaza inamicii, pentru a ramane in viata si pentru a-i ajuta prin aceasta aparare si pe ceilalti, sa ne facem datoria pentru a nu ne pierde credinta si a nu contribui, prin nepasare, la paganizarea Romaniei.

Vedeti si:

Prigoana declanșată împotriva fratelui Cătălin Berenghi: amenzi abuzive, procese inventate, tentative de omor, iradiere… oare ce urmează?

Să-l ajutăm pe fratele Cătălin Berenghi. Lupta lui e în numele POPORULUI ROMÂN.

Declaratii de pe pagina de facebook a lui Catalin Berenghi:

Catalin Ioan Berenghi

– IERI AM FOST EXECUTAT SILIT DE ANAF, LICITATIE PUBLICA PE BUNURILE SOCIETATII CARE ADMINISTREAZA CAFENEAUA MEA (Evident la comanda politica).
– AZI AM FOST EXECUTAT SILIT, EVACUAT DIN SEDIUL ASOCIATIEI MONTANE (Evident la comanda politica).

In cursul zilei de astazi incepand cu ora 08:00 dimineata pe Bd M.Kogalniceanu a fost spectacol, in jur de 20 de jandarmi si aproximativ 10 politisti insotiti evident de executorul judecatoresc au venit la ordin politic, pentru a ma evacua din sediu (evident pt a ma speria, intimida).
Am uitat sa precizez ca in ultimele 2 saptamani, 6 (ȘASE), controale mi-au trecut pragul afacerilor mele.

VESTEA BUNA!
Muftiul Iusuf Murat a anuntat ca renunta la proiectul Mega Moscheii!

IN ROMANIA SE VA FACE MEGA MOSCHEE PESTE CADAVRUL MEU!

BILANTUL LUPTEI IMPOTRIVA MEGA MOSCHEII!! Catalin Ioan Berenghi

-o amenda de 50 000 ron atribuita abuziv de Primaria Generala, contestata si castigata in instanta.

-72 de controale in anul 2017, la societatea mea, (am primit un singur avertisment din cele 72 de controale, fara amenda).

-Incadrarea abuziva a 3 cladiri diferite, in care societatile mele desfasurau diverse activitati, in „Cladire cu risc seismic” (adica nu mai poti desfasura activitate comerciala).

– peste 50 de procese aiuristice, deschise pe societatea mea si pe persoana fizica (sute de termene si sute de ore petrecute in diverse tribunale din Bucuresti si nu numai).

– In sistemul informatic al Anaf-ului, a aparut ca prin minune, o datorie care a
facut dobanda la dobanda dobanzilor din 2007, suma ajungand azi la 750 000 ron = 160 000 euro. Acesta speta nu a putut fi rezolvata nici macar pana azi, fiindu-mi pus sechestru pe toate bunurile mele.

– Tentativa de omor (OTRAVIRE CU ARSENIC SI BENZODIAZEPINE)

– Tentativa de omor (OTRAVIRE CU OPIUM SI CARMOL), nu consum alcool si alte substante interzise, nu fumez tigari si alte ierburi!

– Tentativa de omor prin metoda inductiei electomagnetice cu aparatura speciala, in mers, asupra masini mele Ww Touareg, am ramas fara frame, servo- directie iar motorul s-a oprit brusc la 110km/h. Ulterior masina a fost dusa la service unde a fost expertizata (rezultatul a fost, masina nu are niciun defect).

– Multiple atacuri energetice, prefer sa nu discut pentru ca nu doresc sa fiu catalogat altfel decat sunt. (Vezi moartea ciudata a Tribunului Vadim Tudor!)

– Am fost radiat, timp de 2-3 zile am fost zomby, atat eu cat si Catalin Ioan. (Prefer sa nu vorbesc despre pentru ca multi nu stapanesc subiectul)

– Racolarea/ alungarea si eliminarea angajatilor mei, din diferite societati.

-Racolarea/ alungarea echipelor de muncitori care lucrau de mai bine de 15 ani cu mine si societatiile mele.

-Infiltrarea in cercurile mele apropiate a unor indivizi care doreau anumite lucruri sub o forma sau alta( evident au primit, ce voiam eu, nu ce voiau ei) 🙂

– Dosar penal deschis abuziv si la comanda politica la sectia 2 politie.

– Tentativa de deschidere a unui dosar penal, a stat 2 luni la tribunal fara sa existe posibilitatea sa fim incadrati.

– Tergiversarea si prelugirea in justitie a unor dosare in baza unor protocoale care au iesit la iveala lunile trecute (Am beneficiat la maxim de supunerea justitiei fata de serviciile secrete).

-EXECUTARE SILITA SI SCOATEREA TUTUROR BUNURILOR PE CARE LE DETIN LA LICITATIE PUBLICA PENTRU NISTE SUME PE CARE EU NU LE DATOREZ STATULUI, ADICA, 750 000 ron = 160 000 euro). !
(Multumesc avocatilor mei care au semnat protocoale de colaborare cu….. stiu ei cine)!

– Parerea anumitor persoane despre mine: (Extremist, fanatic religios, dement, periculos, golan, agresiv, persoana non grata, om cu care nu te poti intelege etc 😦

– Foarte multi prieteni alaturi de care am copilarit, s-au indepartat de mine si de convingerile mele, de lupta pe care eu am dus-o impotriva sistemului corupt, nu au vrut sa fie afectati, de parca ei nu ar fi trait tot in Romania.

Catalin Ioan Gornic.

– 2 ani somer, au fost depuse sute de Cv uri pentru angajare la diferite societati, blocate toate, (ziua se semnau contracte iar seara era sunat si anuntat ca nu se mai poate)

– Dosar penal deschis abuziv si la comanda politica la sectia 2 politie.

– Dosar penal deschis abuziv si la comanda politica de catre Politia Rutiera pentru un accident inexistent, a fost suspendat in sistem, dreptul de a conduce, hartuire timp de doi ani a lui Catalin Ioan si a familiei lui, chemata in Bucuresti de la Shighioara pentru audieri si fortati sa recunoasca fapta lui Catalin, care nu a savarsit-o.

– Furtul documentelor si retinerea abuziva, de catre politia sectiei 13, iar restituirea lor a fost facuta dupa 8 ore, fara nici un document semnat si alte repercursiuni. TIMP DE 8 ORE SECTIA 13 POLITIE A AVUT CIRC CU NOI! 🙂

LUPTA CONTINUA, POPORUL ARE NEVOIE DE NOI!!!!
PACAT CA NU SUNTEM MAI MULTI!!!!!

NU CER NIMIC NIMANUI DAR, CUTITUL A AJUNS LA OS!

RO42BRDE445SV44774514450 – BRD- Banca Romana de Dezvoltare – Cont Principal LEI/RON

RO06BRDE445SV55752724450- BRD – Banca Romana de Dezvoltare – Cont Secundar EURO

Catalin Ioan BerenghiSustinem Actiunile Patriotice ale lui CATALIN BERENGHI- Catalin Berenghi

 

Catalin Ioan Berenghi

13 iulie la 01:13 · 

Muftiul Iusuf Murat a uitat sa precizeze ca exista inca un proces pe rol intentat de noi, Guvernului Romaniei, care a stopat abtinerea aprobarilor si constructia Mega Moscheii de la Bucuresti . Astfel, datorita noua si actiunilor noastre, termenul de 36 de luni din Protocolul de Predare Primire a expirat.

COMUNICAT DE PRESA
Berenghi Catalin și Cătălin Ioan Gornic.

VICTORIE, DUPA 3 ANI DE LUPTE AM REUSIT!!!
ÎN BUCUREȘTI NU SE CONSTRUISTE MEGA MOSCHEE!

Exact așa cum v-am promis în urmă cu trei ani, pe terenul aflat în apropierea Romexpo nu se va mai construi nici o ,,Mega-moschee”. Iar asta pentru că, începând cu 25-05-2018, chiar și legea o interzice. Este vorba despre HG 372/ 2015, adoptată în secret și fără consultarea bucureștenilor, prin care fostul premier Viorel Ponta -Turcitul a oferit gratuit Muftiatului Cultului Musulman din România acel teren care valorează circa 11 milioane de euro. Însuși HG 372/ 2015 prevede, în cuprinsul Art. 4. că: ,,Dreptul de folosință gratuită a Muftiatului Cultului Musulman din România asupra imobilului-teren prevăzut la art. 1 încetează dacă Secretariatul de Stat pentru Culte constată că, în termen de 36 de luni de la încheierea protocolului prevăzut la art. 3 alin (1) nu a fost finalizat complexul de clădiri de interes public prevăzut la art. 2”. Ei bine, pe 25 mai 2018 se împlinesc cei trei ani prevăzuți în textul legii. Dată până la care lucrările de construcție ar fi trebuit să fie gata. Dar întrucât terenul respectiv este și acum un maidan plin de scaieți, Muftiatului Cultului Musulman din România a pierdut orice drept asupra lui și nu mai poate ridica niciun fel de pretenții.
În această situație, vom urmări cu atenție ce se va întâmpla în viitor cu terenul pe care nu se va mai construi nici o ,,Mega-moschee”. Atenție guvernanți, în continuare suntem cu ochii pe voi!

Cititi si:

Proiectul legislativ care scoate Ortodoxia în afara legii a trecut de Senat iar ortodocșii vor fi prigoniți de stăpânire cu acordul minciuno-ierarhilor trădători

Binecredinciosul Voievod Ştefan Cel Mare şi Sfânt îi pedepsea aspru pe trădătorii de ţară, pe când conducătorii actuali au vândut-o străinilor şi dau legi împotriva credinţei şi neamului

Sfinții Martiri Brâncoveni și-au dat viața pentru dreapta credință

 

Acest articol a fost publicat în Evenimente cotidiene importante, Inselari contemporane. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s