Diavolul ecumenismului ii va insela de va fi cu putinta si pe cei alesi. Staretul manastirii Prodromu si staretul de la Marea Lavra slujesc cu ecumenistii la Bucuresti si sunt decorati pentru pacea mincinoasa si prigonirea parintilor ingraditi de erezie. Pustnicii sunt descoperiti cu dronele, si izgoniti de calaii ecumenisti cu ajutorul poliției și al muncitorilor albanezi necreștini

Imagini pentru prodromita marea lavra

Astăzi vin la București, invitați de patriarhie, stareții din Prodromu și din M.rea Lavra.

Iată ce au făcut acești oameni cu părinții din Prodromu, de au plecat vre-o 15 dintre noi, unii singuri de lehamite, alții scoși chiar cu poliția pe care statul, cu care lucrează în cârdășie, a pus-o la dispoziția lor. Aveți aici trimitere la adresa istorisirii noastre:

http://prieteniisfantuluiefrem.ro/2017/09/05/marturisirea-credintei-ortodoxe-a-monahilor-din-schitul-romanesc-prodromu-care-s-au-ingradit-de-erezia-ecumenismului/

Și după toate astea, pr. Atanasie din care starețul Lavrei a făcut un trădător care de frică face tot ce i se poruncește, a avut curajul să publice această scrisoare în numele lui și a tuturor părinților din schit:

http://basilica.ro/schitul-romanesc-prodromu-infirma-informatiile-difuzate-recent-in-spatiul-public/

Bineînțeles că patriarhul Daniel i-a răsplătit imediat pe amândoi pentru lupta de restabilire a „păcii” în zonă…!

Iată și trimiterea:

http://basilica.ro/muntele-athos-schitul-prodromu-si-a-sarbatorit-hramul-icoana-maicii-domnului-prodromita-cinstita-de-pelerini/

Și pentru că pr. Paisie – membru al sinaxei și epitrop întâi, a demascat minciuna public:

http://lumea-ortodoxa.ro/replica-epitropului-al-schitului-prodromu-ieroschimonahul-paisie-la-comunicatul-oficial-emis-la-26-06-2017/

… a fost izgonit și din sinaxă și din schit!

Iar acum pr. Atanasie vine târât de călăul său din porunca lupului celui mare de la Constantinopol care lucrează în cârdășie cu lupul nostru local – Daniel, să prezinte minciuna lor ca pe adevărul Mântuitorului nostru Iisus Hristos! Și asta în timp ce de pe teritoriul mănăstirii Marea Lavră au început să ardă și să dărâme până și colibele pustnicilor care sunt doar bănuiți că se împotrivesc ereziei ecumenismului, după ce le-au descoperit cu dronele, tot cu ajutorul poliției și al muncitorilor albanezi necreștini, de se miră și străinii:

Despre acest stareț vorbesc rușii în acest video!

……

Iar astăzi și mâine, cu ocazia slujbei pentru ziua M. D. Prodromița, vor să otrăvească lumea neștiutoare prin prezența lor  împreună – oficialitățile BOR  și ale Sf. M. Athos, încercând să-i facă pe oameni să creadă că ce spun ei este adevărul Bisericii Mântuitorului Hristos propovăduit de Sfinții Părinți ai Athonului și ai întregii Biserici.

Nu este adevărat!

Aceștia sunt cei care au contribuit major la căderea Sfântului Munte Athos în erezia Ecumenismului. Ei sunt chemați/trimiși să propovăduiască învățătura primită prin Sinodul tâlhăresc din Creta de la ereticii cărora se supun.

Până se vor întoarce de la erezia pe care au venit să o răspândească în numele celui ce i-a trimis, sunt lupi mâncători de suflete, la fel de periculoși cu cel ce i-a trimis și cu cel ce i-a chemat.

Lucrează în cârd. Păziți-vă de ei!

Vă rog să răspândiți acest mesaj!

părintele Efrem din Prodromu

Acest articol a fost publicat în Ecumenism, Evenimente cotidiene importante. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Diavolul ecumenismului ii va insela de va fi cu putinta si pe cei alesi. Staretul manastirii Prodromu si staretul de la Marea Lavra slujesc cu ecumenistii la Bucuresti si sunt decorati pentru pacea mincinoasa si prigonirea parintilor ingraditi de erezie. Pustnicii sunt descoperiti cu dronele, si izgoniti de calaii ecumenisti cu ajutorul poliției și al muncitorilor albanezi necreștini

 1. anador zice:

  Domnul și Maica Domnului nu se vor lăsa batjocoriți de niște trădători! Mare păcat de cei care nu vor să deschidă ochii și merg spre pierzanie pe calea trădătorilor! Dar fiecare ce caută, aceea găsește!

  Apreciază

 2. Pingback: Diavolul ecumenismului ii va insela de va fi cu putinta si pe cei alesi. Staretul manastirii Prodromu si staretul de la Marea Lavra slujesc cu ecumenistii la Bucuresti si sunt decorati pentru pacea mincinoasa si prigonirea parintilor ingraditi de erezie.

 3. Pingback: Diavolul ecumenismului ii va insela de va fi cu putinta si pe cei alesi. Staretul manastirii Prodromu si staretul de la Marea Lavra slujesc cu ecumenistii la Bucuresti si sunt decorati pentru pacea mincinoasa si prigonirea parintilor ingraditi de erezie.

 4. „a nu se înțelege că punem la îndoială pericolul schismei, dar acesta apare atunci când se crează ierarhie paralelă, ca o consecință a negării sfințirii Tainelor înainte de caterisirea făcută de Biserică – CAZUL STILIȘTILOR, CAZUL P.IOAN MIRON ȘI AL ALTOR GRUPĂRI ”

  Nu va suparati, dar daca nu mai cateriseste nimeni pe nimeni, nimeni pe acesti slujitori ecumenisti (oficial ecumenisti, sinodal-panortodox), tot schizmatic e cineva care spune ca dupa Creta slujitorii nu mai au Sfinte Taine? Sfantul Ipatie (mai sus) spune CA NU MAI E EPISCOP un astfel de ‘slujitor’…

  Apreciază

 5. „Orice om se sfințește prin mărturisirea corectă a Credinței. Cel care are credință nefalsificată în Hristos, acela are în el toate harismele Dumnezeiești. Fără credință nefalsificată, nu poate nimeni să mărturisească Adevărul și să sufere martiriu, nu are harisme și nu se poate mântui.” – Sfîntul Maxim Mărturisitorul

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s