Dovada ca Mitropolitul Onufrie este eretic, iar Ps Longhin il pomeneste

În data de 24 august 2017, de ziua Independenţei Ucrainei, preşedintele Petru Poroşenco împreună cu membrii familiei sale s-au rugat pentru ţară.

Evenimentul ecumenism “Rugăciune pentru Ucraina”care deja a devenit o tradiţie, a avut loc în catedrala Sofia din Kiev. Printre participanţi au fost şeful securităţii naţionale Alexandr Turcinov, speakerul Radei Supreme Andrei Parubii, prim-ministrul Vladimir Groisman, primarul Kievului Vitalii Klichko.

La această adunare de papistasi, greco-papistasi, protestanţi, musulmani şi iudei, a luat parte şi reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Ucrainene (Patriarhia Moscovei) în frunte cu mitropolitul Onufrie.

Evenimentul a fost deschis prin interpretarea de un cor a rugăciunii Tatăl Nostru, după care au urmat rugăciuni scurte şi discursul “patriarhului” Filaret al Patriarhiei Kievului (schismatice), apoi au luat cuvîntul mitropolitul Onufrie (minutul 7:30 din video), arhiepiscopul greco-papistasilor Sviatoslav Şevciuk, episcopul catolicilor Vitalii Kriviţkii, rabinul principal al Ucrainei Iacov Dov Blaih, muftiul musulmanilor din Ucraina Tamim Ahmed şi episcopul “bisericilor” libere creştine evanghelice din Ucraina Vasilii Raicineţ.

Evenimentul s-a încheiat prin rostirea comună a rugăciunii “Dumnezeule unic şi mare, apără-ne Ucraina”

aparatorul.md

Acest articol a fost publicat în Ecumenism, Evenimente cotidiene importante. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Dovada ca Mitropolitul Onufrie este eretic, iar Ps Longhin il pomeneste

  1. Narcis zice:

    Din august 2017 Mitropolitul nu a renuntat la aceasta practica ecumenista?

    Apreciază

  2. Narcis zice:

    Poate a renuntat sa fie eretic

    Apreciază

  3. Narcis zice:

    Exista si in decembrie un filmulet sau o dovada?

    Apreciază

    • observam ca vrei dovezi despre cineva zilnic. nu esti obligat sa crezi. poti sa traiesti cu senzatia ca toti episcopii sunt ortodocsi si nu eretici. acum iti cerem noi macar o singura dovada din partea ta, cum ca acest onufrie este ortodox. in luna decembrie in rusia a fost sinod unde au participat mai multi episcopi din lume printre care onufrie, ps daniel ciobotea, episcopul longhin care a si fost ridicat in rang episcopal de catre eretici. mai nou ereticii ii premiaza pe cei care marturisesc dreapta credinta cum ar fi pe ps longhin. asa ceva nu s-a intamplat in toata istoria

      http://basilica.ro/2-5-decembrie-2017-vizita-patriarhului-daniel-in-rusia-repere/

      Apreciază

      • Narcis zice:

        Nu am senzatii de nici un fel. Intrebam doar daca exista.
        Daca aveam dovezi nu va mai intrebam.
        Va multumesc inca o data pentru raspuns.

        Apreciază

  4. Pingback: Niciun Sfânt nu s-a rugat cu ereticii |

Lasă un comentariu