Romania se transforma in Sodoma si Gomora: Muzeul Taranului Roman proiecteaza filme pro homosexualitate, iar cei care se opun sunt condamnati de institutiile statului, in frunte cu pseudo-ierarhii BOR

„Va veni vremea ca oamenii să înnebunească şi când vor vedea pe cineva că nu înnebuneşte se vor scula asupra lui, zicându-i că el este nebun, pentru că nu este asemenea lor”. – Sfântul Antonie cel Mare

Iata ce aflam despre evenimentele recente de la Muzeul Taranului Roman:

Mai multi oameni cu icoane in maini au inceput sa cante „Mantuieste Doamne, poporul tau!” si Imnul Romaniei in timpul difuzarii filmului 120 de Batai pe Minut, care rula, duminica seara, la Muzeul Taranului Roman. Credinciosii au urcat pe scena MTR cu pancarte cu mesaje precum „Romania nu e Sodoma si Gomora” si „Hey Soros, leave them kids alone”, scriu Hotnews si Flux 24.

Iar reprezentantii Patriarhiei in loc sa sustina protestele impotriva promovarii homosexualilor, aceasta se dezice de cei care apara credinta.

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/biserica-ortodoxa-romana-condamna-incidentul-de-la-muzeul-taranului-roman.html

Oamenii care au intrerupt filmul spun ca „un film cu acest subiect este inadmisibil sa fie proiectat” la MTR, pentru ca „este un film despre homosexuali”, iar „taranul roman e crestin ortodox”. Oamenii spun ca nu reprezinta nicio asociatie, ci sunt membri ai poporului roman.

Conducerea muzeului nu tine cont de mesajul tinerilor care au protestat impotriva acestor actiuni de propaganda pro homosexualitatea si ii eticheteaza drept extremisti.

https://ganduridinortodoxie.wordpress.com/2018/02/05/directorul-liliana-passima-nu-a-dorit-sa-raspunda-daca-a-autorizat-sau-nu-difuzarea-filmului-120-bpm-la-mtr-si-acuza-protestatarii-ca-i-au-agresat-verbal-pe-ceilalti-participanti-fi/

Observam tot mai mult cum Romania, si intreaga lume, se transforma in Sodoma si Gomora, iar cei care au pus la cale acest plan nu doresc sa le stea nimeni in cale. Masonii si evreii sionisti au pus stapanire pe institutiile statului si nu doresc decat sa manipuleze lumea printr-un sincretism bolnavicios, alaturand traditiile poporului roman de cele mai abominabile faradelegi impotriva firii.

Iata ce spune Sfantul Ioan Gura de Aur despre pacatul homosexualitatii:

din “Omilii la Epistola catre Romani”

[Despre păcatul homosexualităţii]

„Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci şi femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii; asemenea şi bărbaţii, lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti, s-au aprins în pofta lor unii pentru alţii” (Romani 1, 26, 27).
Toate patimile omeneşti sunt necinstite, dar mai ales pofta nebună după bărbaţi; căci sufletul mai mult pătimeşte şi se necinsteşte în păcate decât trupul în boli. Bagă de seamă cum şi aici, ca şi în cazul dogmelor, îi lipseşte de orice iertare. Despre femei zice: „au schimbat fireasca rânduială”. Prin urmare, nu se poate spune că au fost împiedicate de ceva în relaţiile fireşti, nici că nu au avut cu cine să-şi împlinească trebuinţa şi au fost silite să se arunce în această cumplită nebunie. Căci „a schimba” presupune a avea ce schimba; după cum atunci când vorbea de credinţă zicea că „au schimbat adevărul lui Dumnezeu în minciună” (l, 25). Bărbaţilor iarăşi le reproşează acelaşi lucru, spunând: „lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti”.

Astfel şi pe femei ca şi pe bărbaţi îi lipseşte de orice iertare, învinovăţindu-i deopotrivă, pentru că nu numai că au avut prilejul de a-şi împlini plăcerile, şi lăsând la o parte ceea ce aveau, au ajuns la asemenea absurdităţi, dar încă şi că necinstind ceea ce este firesc, au alergat la ceea ce este potrivnic firii. Or, cele potrivnice firii sunt şi mai grele, iar în acelaşi timp şi mai dezgustătoare, astfel încât nici nu le-ar putea numi cineva plăcere, fiindcă adevărata plăcere este cea conformă cu natura. Însă când Dumnezeu părăseşte pe cineva, totul se întoarce pe dos! De aceea nu numai credinţa le era satanică, ci şi viaţa le era demonizată. 

https://www.ioanguradeaur.ro/590/omilia-iv/

Tot Sfântul Ioan Gură de Aur ne arată că  ”Hristos nu ne opreşte să închidem gura ereticilor, să le oprim îndrăzneala lor, să risipim adunările şi asociaţiile lor…”

sodoma-mtr

Prigoana din partea pseudo-episcopilor din Patriarhia BOR si a masonilor din institutiile culturale se va inteti:

https://revista22.ro/70269333/vintila-mihilescu-aceti-ultra-ortodoci-cred-n-ur-nu-n-iubire-un-act-anticultural.html

Sfintii Parinti ne arata ca a arata dragoste fata de pacat, cu atat mai mult fata de pacatele impotriva firii sau erezii, este ura impotriva aproapelui:

„Numai un lucru îl voiesc de la voi: vă rog să fiţi aspri şi neînduraţi fată de orice ar putea să ajute la dăinuirea credinţei lor nebuneşti, căci socotesc ură față de oameni şi despărţire de Dumnezeiasca dragoste ajutorul dat rătăcirii eretice spre mai mare pierzanie a celor ce se țin de această rătăcire. – Sfântul Maxim Mărturisitorul

Se intampla precum a avertizat Arhimandritul Serafim Alexiev:

Cât timp Bisericile locale oficiale colaboreaza cu ecumenismul, folosindu-se de “bunvoina” acestuia, ortodocsii cu adevarat credinciosi lui Hristos vor fi etichetati ca “sectari”, care se rup de la curentul comun, oameni “periculosi” pentru pacea si ordinea publica. De aceea ei vor fi prigoniti (II Tim. 3, 12; Apoc. 13, 7). Sectele vor fi numite “adevarate”, iar adevarata Ortodoxie va fi prigonita ca o “secta”.

Acest articol a fost publicat în Evenimente cotidiene importante, Inselari contemporane. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s