CELE TREI TREPTE SPRE IAD – Acordarea unui număr personal – CNP, buletinul cu CIP și acceptarea pecetluirii

Din cartea Taina Faradelegii care se lucreaza acum,

Cele 3 trepte spre iad:

  • Prima: Acordarea unui număr personal, CNP, care este înregistrat în calculator și urmează a fi folosit în toate domeniile vieții. Se face cu scopul de a șterge pentru totdeauna, numele personal al creștinului din Cartea Vieții, despre care ne vorbește Apocalipsa. Subliniem : numărul se atribuie în mod special, în locul numelui dat omului de la Dumnezeu. Pentru un astfel de om nu poți să te rogi, nu poți să îl scrii la pomelnic, cerând ajutor de la Dumnezeu, deoarece el singur a șters numele dat lui de la Dumnezeu și scris în Cartea Vieții.
  • „Și i se vor închina ei toți cei ce locuiesc pe pământ, ale căror nume nu sunt scrise de la întemeierea lumii în Cartea Vieții Mielului celui înjunghiat. Dacă are cineva urechi, să audă” (Apocalipsa 13, 8-9).

  • A doua: Odată cu primirea buletinului, omul se lipsește pe sine de Pâinea Vieții lui Hristos Dumnezeu, și primește pâinea de la cel viclean, maimuța lui Dumnezeu. Pentru toți credincioșii, pâinea este noțiune sfântă, legată nemijlocit de Mântuitorul, Carele S-a numit pe Sine Pâinea Vieții.

  • Și în sfârșit a treia : Prin acceptarea pecetluirii, pe de o parte limbajul natal, comunicarea cu Dumnezeu, va fi întrerupt, iar pe de alta omul va fi conectat la limbajul tatălui minciunii, prin intermediul microcipului introdus sub piele, după care nefericiții oameni vor fi transformați în mecanisme teleghidate, tehnopurtători ai harului negru, energia atotvizatoare a lui Lucifer.

Profesor Dr. Gheoghe Emeliananko, Petersburg 2000

Cititi si:

https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/02/07/despre-cnp-si-documente-plastifiate/

 

Acest articol a fost publicat în Acte Biometrice. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s