MOSCOVA, ERETICII ȘI MÂNIA LUI DUMNEZEU

„Mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer peste toată fărădelegea şi peste toată nedreptatea oamenilor care ţin nedreptatea drept adevăr”

Epistola către Romani a Sfântului Apostol Pavel cap. 1, 18

Cităm din articolul:

Tradarea Ortodoxiei continuă: În Catedrala “Hristos Mântuitorul” din Moscova au fost decoraţi ERETICII

MOSCOVA, 22 mai 2017. Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kiril, după întâlnirea cu reprezentanții ereziei romano-catolice, i-a dat Papei Francisc o icoană mare a Sfântului Nicolae, și l-a decorat cu Ordinul bisericesc Sf. Serafim de Sarov de gradul I.

În plus, rectorul Bazilicii Sfântului Nicolae din Bari, preotul Ciro Capote a fost decorat cu Ordinul Sf. Serafim de Sarov, gradul II și guvernatorul provinciei Puglia Michele Emiliano a primit acelaşi ordin, dar gradul III.

La reuniune, care a avut loc în incinta Catedralei Hristos Mântuitorul cu ocazia aducerii în Rusia a moaștelor Sf. Nicolae Făcătorul de Minuni, au participat, de asemenea, Mitropolitul Ilarion Volokolamskiy, Nunțiul papal din Federația Rusă, Arhiepiscopul Celestino Migliore, primarul oraşului Bari – Antonio Decarie, reprezentanți ai Bisericii Ortodoxe Ruse și ai ereziei romano-catolice.

Patriarhul e de părere că relaţiile dintre cele două culte ar trebui să se dezvolte în continuare, precum şi cooperarea dintre ortodocşi şi catolici în Italia.

Interesul sporit manifestat de ruși pentru „Capodoperele Vaticanului“ de la Expoziţia din Moscova (inaugurată la 25 noiembrie 2017 ) “dovedeşte comunitatea spirituală și culturală a Rusiei și Italiei, care nu trebuie să se piardă”, a spus Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill, la o întâlnire cu reprezentanți ai ereziei Romano-Catolice.

Iată câteva evenimente recente din capitala Rusiei:

  • Un uragan a luat viața a 11 persoane, iar alte peste 50 sunt rănite
  • Ninsoare în plină vară la Moscova și temperaturi apropiate de 0 grade Celsiu

TASS raportează peste 150 de persoane spitalizate după Uraganul de la Moscova

Care să fie cauza pentru care curând la Moscova au loc fenomene meteorologice extreme cu zeci sau de victime, să nu fie oare un avertisment de la Dumnezeu pentru trădarea Credinței Ortodoxe de către oficiali din BORu ?

Avertismente de acest fel au avut loc și după sinodul cretan, la Kolimabri înregistrându-se inundații, furtuni puternice și alunecări de teren care au distrus drumurile:

Video și Foto: Ploaia cauzează inundații și alunecări de teren la Kolimbari, în vestul insulei Creta

Citiți și

https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/06/03/mesajul-parintelui-rafail-berestrov-catre-biserica-ortodoxa-rusa-patriarhul-kirill-daca-nu-este-general-al-fsb-este-mason-nu-lasati-acest-lup-sa-induca-in-eroare-turma-lui-hristos/

https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/01/29/amploarea-ecumenismului-dupa-sinodul-din-creta/

https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/05/14/pseudo-patriarhul-daniel-ciubotea-la-manastirea-putna-intampinat-de-pimen-al-sucevei-si-radautilor-pentru-serbarea-sfintilor-cuviosi-sila-paisie-si-natan/

https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/05/14/supermemorandumul-in-plina-desfasurare/

Acest articol a fost publicat în Ecumenism. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s