Protest puternic în Grecia împotriva cardurilor , sionismului și a construirii primei moschei oficiale în Atena: ,,Suntem pregătiți să ne jertfim viețile, numai să nu se construiască moscheea! Grecia este un pământ al Sfinților și Martirilor, nu un loc pentru moschee!”

http://vidmax.com/embed/157728

Grecii ortodocsi s-au adunat duminica dupa-amiaza in fata Parlamentului din Atena, pentru a protesta impotriva satanicelor carduri ID, a celor bancare si a numerelor pentru plata taxelor.

Deasemenea au strigat impotriva construirii primei moschei oficiale pe care guvernul vrea s-o construiasca in Atena:

,,Suntem pregatiti sa ne jertfim vietile, numai sa nu se construiasca moscheea! Grecia este un pamant al Sfintilor si Martirilor, nu un loc pentru moschee!

 

 

Sursa

Acest articol a fost publicat în Acte Biometrice, Evenimente cotidiene importante. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Protest puternic în Grecia împotriva cardurilor , sionismului și a construirii primei moschei oficiale în Atena: ,,Suntem pregătiți să ne jertfim viețile, numai să nu se construiască moscheea! Grecia este un pământ al Sfinților și Martirilor, nu un loc pentru moschee!”

  1. ortodoxand zice:

    Grecii nu-si leapada credinta.Asa ar trebui si ortodocsii romani sa protesteze impotriva construirii megamoscheei in Romania lui Stefan cel Mare,Ctin Brancoveanu si al celorlalti voievozi sfinti.Foarte multi romani traiesc in inselare ca ar fi credinciosi,dar in realitate s-au lepadat de mult timp de Hristos,amagindu-se pe sine.Prea mult a intrat in romani duhul ereziei si al ecumenismului=duhul lui antihrist.Daca cineva e un om bun si smerit se roaga pt indreptarea tuturor.Daca e om rau,mandru,lenes e fals crestin,un fariseu crestin.Doamne,trezeste-ne pe noi,ticalosii pacatosi!

    Apreciază

  2. Mihai zice:

    La Călărași anul trecut fiind inaugurata o moschee, arhiepiscopia Ialomiței și Călărașilor ,,nu a văzut”, boborul din municipiul Călărași deasemenea ,,nu a văzut”

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s