Filmul ”Ingerul rus” este o inselare

RUGAM PE CUNOSCATORII DE LIMBA RUSA SA FACA UN TRANSCRIPT LA ACESTE 3 CLIPURI VIDEO

Preotii rusi demonstreaza ca filmul Otroc(Ingerul rus) este o inselare.

Staretul Rafail Berestov :” Cartile despre acest otroc contin multe erezii si confuzii.”

Parintele Dimitrie aduce il citeaza pe Sf Ignatie Briancianinov cu lucrarea ”Despre Inselare”: ”Oamenii imbatati cu parere de sine, cu nadajduirea in sine , cu nestiinta lor, nazuiesc cu nechibzuinta, fara prevedere, cu indrazneala , spre tot ce e miraculos, nu se dau in laturi sa fie partasi la savarsirea de minuni, se arunca sa faca asta fara a sta catusi de putin pe ganduri”

Parintele Victor Kuznetov a discutat cu staretul Chiril Pavlov despre cartile scrise despre otroc, iar staretul a refuzat sa distribuie asemenea carti.

Sursa

Acest articol a fost publicat în Inselari contemporane. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

29 de răspunsuri la Filmul ”Ingerul rus” este o inselare

 1. Teodor Stela (crestinul orthodox ) zice:

  Nu este nicio inselare .
  Otroc Vesceslav ,este Ingerul profetit si aratat de Sfintii RUSIEI .
  Parintele Rafail Berestov ar trebui sa mearga la mormantul sau la Otroc Veaceslav si sa vada ca asa este pentru Adevarul aratat de DUMNEZEU prin Ingerul Otroc pentru izbavirea de antihrist si mantuirea omenirii.
  Sfantul Otroc Veaceslav a raspuns la intrebarea mamei lui „ce dusmani ai Otroc care te urasc cel mai mult ?”
  ” masonii „extransens” sau vrajitorii si un popa catholic”
  Pentru cine nu stie popa catholic este actualul ” papa ” Francisc care este profetul mincinos si Adevarat este , pentru ca sunt in antiteza precum Lumina si intunericul.
  Insa LUMINA risipeste intunericul.
  Sa fim Lumina din LUMINA spre risipirea intuneric ului .
  Amin.

  Apreciat de 1 persoană

  • Pe langa acesti parinti si Sfintii ne invata sa fugim de minuni si de cei care zic ca le fac, adica in cazul de fata acest baietel. Se vede cu atat mai mult si atitudinea voastra care sustineti ca, cutare baiat sau duhovnici contemporani înșelați ar fi sfinti deoarece ar fi profetit. Dar ce, dracii nu pot face minuni? Nu pot profeti?

   Apreciază

   • Teodor Stela (crestinul orthodox ) zice:

    Daca esti in contrazicere cu tot ce s spus Otroc Veaceslav atunci esti pe placul dracilor ,indeosebi mai ales a lui antihrist.

    Aduti aminte ca si Parintele Elpidie de la DUHUL SFANT a profetit despre tot ceea ce se intampla astazi si a mai spus „co pii mei se vor lupta Sfintii si ingeri , oamenii cu fiara antihrista ”
    Sau poate pui la indoiala si Cuvantul Profetic al acestui Parinte ?
    Insa…
    Iata asa lucreaza antihrist prin invrajbire si tulburare ca din asta se hraneste , ca nu se vor nai intelege unii cu altii in toata BISERICA ORTHODOXA si peste tot pamantul mare tulburare va fi.
    ACUM TE INTREB ,
    CUVANTUL SI PROFETIA SFANTULUI STARET CARE A VAZUT BISERICA PRECUM UN CERC FOARTE MIC SI CAMPUL DE BATALIE CU MULTA OASTE ECHIPATA CU TOATE ARMELE PINA IN DINTI INTR O PARTE IAR IN CEALALTA PARTE ERA O CEATA MICA DE CRESTINI CARE ERAU FARA ARME INSA STARETUL A VAZUT CUM LA ASALTUL FEMEILOR SI COPIILOR BIRUINTA A FOST A LOR A CELOR MICI , FARA ARME SI NEINSEMNATI DOAR CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU .
    Oare si aceasta profetie a Sfintilor STARETI contesti ?
    Casca bine ochii si ia aminte ca sa fii in Biserica aceia care se aratase Staretului ” cat un cerc mic”.
    Altminteri zadarnica iti este osteneala.

    Apreciază

   • Nu contestam pe adevaratii Sfinti si cei care sunt canonizati. Contestam pe ”sfintii” care inca nu sunt proslaviti de Hristos, iar voi ii faceti sfinti fara sa existe o dovada in conformitate cu invatatura lui Hristos. Vorbiti de faptul ca urmarim sa dezbinam. Asa apare in mintea voastra care nu vreti sa cercetati adevarul. De exemplu atitudinea dumitale de a sari in sus, arata ce grad de mandrie si de inselare ai. Chiar daca ar fi cu adevarat sfant, atitudinea crestineasca este urmatoarea: ce dovezi ai si de unde ca, cutare este inselat, si vreau sa cercetez adevarul, daca este asa cum prezinti tu, vreau sa aflu si eu. Aceasta este o atitudine corecta din punct de vedere duhovnicesc. Si arsenistii si toti cei care ii faceti sfinti inainte ca Dumnezeu sa ne arate, pe tot felul de duhovnici si copii contemporani noua, arata nivelul de inselare in care ne aflam. Daca o sa o tii tot asa cu incapatanarea ai sa accepti si pecetea si ecumenismul, chiar daca acum zici ca esti impotriva acestora. Cititi la Sf Ignatie Briancianinov in Experiente ascetice ce spune despre inselare.

    Cititi aici:

    https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/01/30/sf-ignatie-briancianinov-despre-duhovnici-si-sfatuitori/

    https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/01/25/parintele-xenofont-despre-falsele-minuni/

    https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/01/28/sfantul-ioan-gura-de-aur-si-vrajitorii-pot-vindeca-boli-cu-ajutorul-demonilor/

    https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/02/06/sa-fugim-de-toate-inselarile-ca-sa-ne-putem-mantui/

    Apreciază

   • Parintele Rafail Berestrov arata si explica exact care sunt greselile de dogma. In invatatura ortodoxa, dogma e esentiala. Nu ne jucam. Daca ne orientam doar dupa minuni, atunci avem si exemple de fachiri yoghini și papistași care făceau minuni, levitau și primeau apariții misterioase, asa ca nu e relevant. Fiti atenti la dogma. Cei care sariti ca arsi atunci cand un parinte sau cineva se straduie sa vina cu dovezi, vazand ca la acesti eroi ai vostri dogma este batjocorita, aratati ca nu pretuiti cu adevarat dogma ortodoxa, invatatura ortodoxa, a sfintilor parinti si insusi poruncile lui Hristos.

    Spune Domnul nostru, Iisus Hristos: „amin zic vouă: pînă ce va trece cerul şi pămîntul, o iotă sau o cirtă nu va trece din lege, pînă ce vor fi toate. Deci, cela ce va strica una dintru aceste porunci mai mici, şi va învăţa aşa pe oameni, mai mic se va chema întru Împărăţia Cerurilor; iar cela ce va face şi va învăţa, acela mare se va chema întru Împărăţia Cerurilor.”,
    Sfînta Evanghelie de la Matei, Capitolul 5, versetul 18, 19.

    23. Atunci, de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeţi.
    24. Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi.
    Matei 24, 23-24

    21. Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăţia cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri.
    22. Mulţi Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit şi nu în numele Tău am scos demoni şi nu în numele Tău minuni multe am făcut?
    23. Şi atunci voi mărturisi lor: Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtaţi-vă de la Mine cei ce lucraţi fărădelegea.
    Matei 7, 21-23

    Sfântul Ignatie Teoforul
    : „Oricine vorbeşte altceva decât cele statornicite, chiar de ar fi demn în ale credinţei, chiar de ar posti, chiar de ar păzi fecioria, chiar minuni de ar face, chiar de ar prooroci, să-ţi fie acela ca un lup în piei de oaie, care lucrează moartea oilor”.
    Sf. Ignatie Teoforul – Epistola către Policarp al Smirnei

    Vedeți cât de importantă este dogma și să NU FACĂ cineva FĂRĂDELEGEA, adică să calce dogmele, cum bine arată părinții din articol că a făcut Otroc. Apare drept un mare profet, dar Hristos ne-a avertizat că pot fi profeți mincinoși care induc în eroare. Ce să mai vorbim, când acești profeți proslăviți de oameni, încalcă grav învățătura și dogma ortodoxă! Otroc spunea și ceva despr un țar care va fi sfânt și va salva multă lume de antihrist, dar aceasta este o înșelare și mulți îl vor putea confunda pe acest țar așa zis bun cu antihristul, care se va arăta fățarnic că este ortodox, și moral, apoi își va arăta lucrarea diavolească…

    11. Şi am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur
    12. Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei. Şi face pământul şi pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.
    13. Şi face semne mari, încât şi foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor,
    14. Şi amăgeşte pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia şi a rămas în viaţă.
    Apoclipsa Sfântului Ioan Evanghelistul, capitolul 13

    Despre antihrist:

    „La inceput se va arata bland, plin de dragoste, linistit, evlavios, plin de pace, urator al nedreptatii, cu sila de daruri si potrivnic idolatriei. Va spune ca ii face placere sa mediteze asupra Sfintelor Scripturi, ca ii va cinsti pe preoti, va cinsti batranetea, ca nu va accepta desfraul, curvia, ca ii este sila de adulter si nu va da atentie acuzelor (impotriva altora), nu va accep­ta juramintele, va fi iubitor de straini, prietenul celor nevoiasi si milostiv. Va face indemnuri la dragoste si nu va avea in general bogatie.

    Toate aceste le va face ca un viclean si prefacut, voind sa-i insele pe toti pentru a-l face imparatul lor. Cand multimile oamenilor vor vedea atatea virtuti si lucrari uimitoare, vor fi toti de acord intr-un singur glas, sa-l declare imparat, spunandu-si intre ei: „Mai este cineva in generatia noastra atat de bun si de drept?” El va fì pretuit in special de neamul evreilor, pentru ca se asteapta sa-l vada imparat. Vor veni asadar toti la el pentru a-i spune: Toti vom asculta de tine. Toti avem incredere in tine. Te vom recunoaste ca cel mai drept de pe tot pamantul. Toti nadajduim sa ne mantuim prin tine. Prin tine am acceptat de altfel sa luam niste hotarari drepte de nezdruncinat.”
    Sfantul Ipolit episcopul Romei, citat in cartea Arhimandrit Evsevios Vittis, Talcuiri la Apocalipsa, Ed. Egumenita, vol. III

    Apreciază

  • Teodor Stela (crestinul orthodox ) zice:

   Si daca minunile vorbesc si se petrec insa satana inchide gurile si mintile la cei care trebuie sa Canonizeze pe Cei Sfinti oare de partea cui sunteti voi ?
   Sunteti ai lui HRISTOS SAU Ai tatalui minciunei?
   Ganditi va atat pentru Canonizarea unui Sfant TREBUIESC DOVEZI CLARE ALE SFINTENIEI ALE MARTIRAJULUI SAU MUCENICIEI SI CHIAR DOVEZI ALE MINUNILOR despre respectivul SFANT.
   Voi o tineti una si buna ca suntem ” „arsenisti” altii pe altii ii fac ” cleopisti ” sau ” antimistii ” sau …DUMNEZEU STIE IN CATE BISERICUTE SE IMPARTE CAMASA LUI HRISTOS.
   DACA ACEST „PATRIARH” DANIEL CIUBOTEA CARE A SEMNAT EREZIE LA CRETA SI CARE STABILESTE EREZIA ECUMENISTA CA FIIND DOGMA OFICIALA A BISERICII ORTHODOXE ROMANE , NU VREA A CANONIZA PE SFINTII DIN TEMNITE SI INCHISORI NU VREA a CANONIZA PE PARINTELE ARSENIE BOCA , PE PR .ILARION ARGATU CU MOASTE INTREGI SAU PE PR .ILIE LACATUSU …SFINTI CARE FAC MINUNI IN ACEST PAMANT SI PENTRU TOATA OMENIREA ,
   OARE CE VINA AVEM NOI PENTRU EVLAVIA LA ACESTI SFINTI CARE NE RIDICA DE UNDE AM CAZUT?
   LUAM CAZUL SFANTULUI PAR.PAISIE AGHIORITUL …PINA A FI CANONIZAT OARE GRECII NU L CINSTEAU SI NU L SOCOTEAU DE SFANT ?
   CU CE AU GRESIT…
   CU NIMIC , ALTII VAD BINE SFINTENIA FATA DE CEI ORBI SAU FATA DE CEI CARE AU OCHI SI NU VOR SA VADA.
   VEDETI asa se hraneste antihrist din TULBURARE si vai si amar de cei care cu sminteala si tulburare s au hranit si au dat si la altii pt voia vrajmasului .
   Si inca ceva PENTRU incheiere , NU MAI LOVITI IN SFINTI SUB PRETEXTUL MOTIV CA NU SUNT CANONIZATI …
   BISERICA ESTE A LUI HRISTOS FIE CA I DIN ROMANIA FIE CA I DIN RUSIA FIE CA I GRECIA SI DE PE ORICE ALT PAMANT SAU DIN ORICE ALT COLT AL LUMII.

   DUMNEZEU SE PROSLAVESTE PRIN EI SFINTII SAI DE PE ACEST PAMANT SUNT CASNICII LUI DUMNEZEU
   JERTFA LOR ESTE BINEPLACUTA INAINTEA LUI DUMNEZEU PENTRU ca altfel nu erau minuni , nu era chemarea PENTRU fiecare suflet in parte.
   …nu sunt in inselare cand ma rog la SFINTI necanonizati dar ARATATI DE DUMNEZEU.
   Vedeti voi sa nu cadeti in inselare potrivit treburilor astea dracesti ale lui antihrist anume „political corect ” raportat la Kiril al Moscovei sau ” oficialski corect ”
   HRISTOS A INVIAT.

   Apreciază

   • ADEVĂRAT A ÎNVIAT! Hristos este în mijlocul celor ce I se închină lui Dumnezeu în Duh și în Adevăr!

    Pentru cei care nu s-au lămurit care au fost gravele greșeli ale lui Arsenie Boca, recomandăm să citiți cu atenție și să studiați acest blog:

    https://888adevarul8despre8arsenieboca8.wordpress.com/

    Cele cuprinse acolo nu sunt fabulații, încercați să citiți. Domnul Hristos ne îndeamnă să cercetăm Scripturile. Întâi cercetați. Veți vedea că sunt arătate punctual greșelile grave de dogmă și hulele lui Arsenie Boca la adresa lui Hristos și a Sfinților.

    Dar să citiți, să conspectați, să vedeți cu proprii ochi, nu doar să fușăriți, neînțelegând nimica și sărind în sus că avem nu știu ce cu eroii voștri. Noi cercetăm întâi DACĂ ORTODOXIA ESTE NEÎNDOIELNICĂ în cazul unui om controversat, și văzând clar călcările învățăturii lui Hristos, nu putem sta indiferenți și da apă la moară celor ce proslăvesc înșelați. Sfântul Ignatie Briancianinov ne-a arătat împreună cu alți Sfinți Părinți că există și mulți înșelați. Nu toți oamenii celebri sunt sfinți, ci trebuie cercetat dacă au păzit dogmle, învățăturile, chiar dacă nouă ni se par după ureche, ca niște neînțelepți care ne îndărătnicim să nu citim despre greșelile lor, mari sfinți!

    Apreciază

   • Teodor Stela (crestinul orthodox ) zice:

    Pentru mine Parintele ARSENIE Boca si Otroc Veaceslav sunt SFINTI pentru ca sm fost ajutata de acestia si cu asta punct .

    Nu ma intereseaza polemicile si dezbaterile din ada zise ” carti” care pledeaza pentru defaima si ocara asupra Sfintilor.
    …sa ti mai spun ceva care pesemne ca stii dar nu vrei sa iei aminte :
    Cand in Rusia Pravoslavnica la nivel sinodal s a pomenit ca Sfantul Serafim de Sarov sa fie canonizat vladicii de arhierei si popi au spus Nu la unisol.
    Doar Sfantul Ioan din KONSTRADT a fost pentru canonizare.
    Insa DUMNEZEU A LUCRAT PRIN UNSUL SAU Tarul NICOLAIE al 2 lea Sfant Mare al ORTHODOXIEI in Rusia PRAVOSLAVNICA SI NU NUMAI pe pamantul Rusiei ci peste tot unde este SFANTA ORTHODOXIE.
    Astfel DIN PORUNCA TARULUI SFANT NICOLAIE AL 2 LEA S A ORDONAT SCOATEREA SFINTELOR MOASTE ALE SFANTULUI SERAFIM DE SAROV , INCHINAREA POPORULUI PRAVOSLAVNIC RUS LA ACEST SFANT CU PURTAREA SFINTELOR MOASTE SI APOI CANONIZAREA ACESTUIA , A SFANTULUI SERAFIM DE SAROV .

    ASA CA VRETI SAU NU VRETI , TOT ASA ARE SA SE INTAMPLE ORICAT DE MULT V ATI OPUNE IN A ZATICNI PLANUL LUI DUMNEZEU .
    amin.

    Apreciază

   • Daca tu esti ultraindracita veziti de treaba ta si nu mai fa propaganda satanista

    Apreciat de 1 persoană

   • Arsenie Boca a pictat eretic la Draganescu, in primul rand, asta e una dintre foarte multele sale erezii si hule. Ereticul Francisc de Assissi e reprezentat cu aureola: o mare ratacire si erezie! Sfantul Ignatie Briancinanov a spus despre Francisc de Asissi ca era intr-o stare afectat de cele mai cumplite înșelări drăcești!

    Iată ce spune Pidalionul despre pseudo-sfintii sau „martirii” ereticilor: (pe care Boca al tău cel prea-înșelat, eretic și nepocăit, nu se jenează să-i facă sfinți cu aureolă!):

    Să nu fie iertat a merge cei ai Bisericii, la cimitirele, ori la cele ce se zic martirii ale
    tuturor ereticilor, pentru rugăciune, ori pentru vindecare.

    Tot creştinul nu se cade a părăsi pe martirii lui Hristos, şi a se duce la psevdomartirii
    (mincinoşi mucenici) ereticilor, sau la însuşi cei ce merg către mai înainte zişii eretici.
    Că aceştia sunt străini de Dumnezeu. Deci cei ce se vor duce la dânşii fie anatema.

    -CANOANELE SINODULUI DIN LAODICEEA

    Teodor Stela ești paralelă cu ortodoxia și nu vrei să cercetezi învățătura de credință, sau dacă tot nu te duce mintea, măcar să te smerești în fața părinților și a celor ce cunosc bine dogmele, tu continuând cu afirmații în care susții înșelări cumplite!

    Apreciază

   • STELA TEODORA, stai linistita, ursul mege cainii latra, in vremurile din urma, multi vor fii rataciti, Sf. parinte Arsenie Boca, si Otroc Veaceslav Slavocico, erau sfinti pentru , ca prevesteau vremurile ce vor sa vina cu mult inaite sa vina, veasteau cuvantul Bunului Dumnezeu, nu se mareau si sau inaltau pe ei… tot ei au spus despre astfel de raticiti care vor sa ne duca in ratacire, care sa ne adoarma constiinta si sufletele sa ni le duca in iad, acestia din urma traiesc IADUL, inca dea aicea de pe pamant … sa auzim de bine si Doamne ajuta!

    Apreciază

  • Marian zice:

   Dragii mei avem loc toți în Rai ,sa nu ne mai certam aici unii cu alții și să judece Dumnezeu după mila sa.

   Apreciază

 2. carlos zice:

  sfintii nu au nevoie de vreo femeie de rand sa ii apere, si sfintii nu se supara si nu pierd nimic daca nu ii cinstim. Capcana e sa cinstesti NEsfinti.

  Apreciază

 3. schepsis orthodox zice:

  RUGĂM PE CUNOSCĂTORII DE LIMBĂ RUSA SĂ FACĂ ȘI O TRADUCERE LA:

  Заключение экспертной комиссии миссионерского отдела Челябинской епархии о почитании отрока Вячеслава Крашенинникова и деятельности религиозной группы В. А. Крашенинниковой – Л. Н. Емельяновой:
  http://rodon.org/other/zkropovk.htm

  Analiza învățăturilor, bietului copilaș înșelat de cel viclean, în lumina Sfintei Scripturi și a câtorva scrieri ale Sfinților Părinți.

  Apreciază

  • mai tu schepsis orthodox, ai pus vreo data mainile pe Sfanta Scriptura, pe cartiile Sfintilor Parintii, pe carti religioase, tu ai ceva sfant in tine, sau esti tu la radul tau un ratacit, IUDA a vremurilor din urma, un ratacit, un perete varuit asa cum spune Sf .Pavel… fugi in Iadul de unde vii, nu rataci pe bietii Crestini

   Apreciază

 4. Pingback: Preotii rusi demonstreaza ca filmul Otroc(Ingerul rus) este o inselare. | ortodoxiadreaptacredinta

 5. Marina zice:

  Inselati sunteti voi astia cu inselarile voastre,numai o minte bolnava poate spune asa ceva dupa ce a vazut filmul.Multumim de indicatii,nu ne trebuie…

  Apreciază

 6. Neciu zice:

  Nu este o inselare. El se arata oamenilor ….Si azi pentru a ne apropie de Dumnezeu. A fost botezat intr-o tara catolică , respectiv Germania , el ii ajuta pe ortodoxi din Germania.Slaba lui Dumnezeu pt toate.

  Apreciază

 7. Tu ce-l care ai indraznit sa scrii ca este o inselare, arata-mi un copil de 10-11 ani, care are o astfel de gandire, matura si totodata plina de INDUMNEZEIRE… un copil care inainte de vreme a prorocit, caderea comunismului, despre masonerie, despre cipurii, despre preotie, despre viitor… tu sigur esti un ratacit sau un preot aservit Satanismului, cu sufletul in iadul cel mai adanc… preotia ar trebui sa arate smerenie, mdestie si nu lux… Fiul Dumnezeului cel Viu si Adevarat, Domnul nostru Iisus Hristos, oare crezi ca nu putea veni intr-o trasura, caleasca sau car de razboi poleit cu aur!!!???… oare nu ne-a invatat ca cel mai mare dintre voi sa fie slujitorul celui mai mic, sa-l asculte sa-l ridice, dar voi ce faceti?!!!… va slujiti uni pe alti, iar pe noi cei mici ne omorati si ne duceti in robie si ratacire…. vai de voi carturari si farisei, voi aveti cheile imparatiei, nici voi nu intrati, ar nici pe alti nu-i lasati sa intre… sa auzim de bine si Doamne ajuta!

  Apreciază

 8. flory zice:

  Nu e inselat Otroc deaorece a intors pe multi la ORTODOXIE …pai,cine a vazut filmul pana la sfarsit vede si minunile dupa moarte lui…sau cum o fetita de 4 anisori a fost luata noaptea de mana de OTROC si dusa in Rai…poate o fetita de 4 ani sa minta sau sa cada in inselare?…sa fim seriosi…nu vedeti ca la mormantulul lui sunt doar oamenii simplii care de cand ai lumea si pamantulu ei sunt cei mai tari in credinta…OTROC are invataturi sanatoase care duc la mantuire fratilor,si anume: a vb impotriva cipu-lui,cardurilor si nici cu cnbp-ul nu era deacord…pai,masonilor ,infiltarati in biserica(din pacate) nu le place astfel de invataturi….oare s-a imbagatit Otroc de pe urma minunilor?! oare nu dupa faptele lor ai veti cunoaste?..ai cunoastem si pe cei din ssinod care sunt deacord cu sinodul cretan,cu cipul,cu cardurile.etc..,si ne mai „linistesc”sa facem fapte bune…DOAMNE AJUTA!

  Apreciat de 1 persoană

 9. flory zice:

  DACA PR.RAFAEL NU-I DEACODR CU OTROC NU INSEAMNA CA ALTII PREOTI-MONAHII DIN ATHOS NU CRED SI NU SE ROAGA ACESTULI SFANT…PARERI PRO SI CONTRA. ORICUM LA JUDECATA SE VA VEDEA SFINTENIA ACESTUI COPILAS.CAND A MURIT VRAJITOARUL ACELA F.VESTIT IN ACEEA VREME A FOST MULTA LUME IAR ACUM MORMANTUL LUI E PARASIT CACI NU SE FAC MINUNI IAR MORMANTUL LUI OTROC E VISITAT DE PELERIN DIN TOATE COLTURILE LUMII(INCLUSIV DI JAPONIA).

  Apreciază

 10. gheorghe zice:

  Explica Serafim Rose cam cum „vine” cu plimbarile prin Rai, cu vedeniile crezute proorociri, …
  Nu de la el ci cercetand marturiile ortodoxe si comparand cu ce zic „ceilalti” papistasi, sectanti, hindusi, ezoteristi, si alte slugi ale Satanei.
  ….
  Stie dracu’ cum sa suceasca mintile mai ales celor aflati la ananghie sau in suferinta – atunci cad in disperare din NECREDINTA si apuca orice sa nu se scufunde in nebunia mintii… dar cad in mizeria spurcarii sufletului.
  … cum adica „m-a ajutat”? Nu este doar UN VINDECATOR?
  … cum sa-l fac eu „sfint” cand insusi calca in picioare canoanele???

  Apreciază

 11. Amy zice:

  Pentru cei care il cred inselat pe acest copil minunat care, apropos, vindeca si demonizatii (oare cum?!..ii alunga pe diavoli tot diavolul?!), am o intrebare: cine vreti sa il canonizeze?… apostatii din zilele noastre, ati vazut ce se intampla in Rusia, in ce cadere sunt prelatii ortodocsi? Vedeti singuri : https://www.youtube.com/watch?v=fsC_pKZZtnI
  Vedeti ghiveciul de religii care este acolo? Cine sa-l canonizeze, cei care vor sa se faca o singura religie mondiala, calcand in picioare canoanele Ortdodoxiei lasate de Apostoli si Sfintii Parinti? Va recomand sa urmariti si asta: https://www.youtube.com/watch?v=btgCv4ZTdTI , veti intelege mai bine!

  Apreciază

  • Constantin zice:

   Să-mi fie cu iertare…(nu știu rusește). Unde este inselarea în învățătura lui Otroc? Și de unde corelația cu părintele Arsenie Boca? Sunt unii noi veniți la credință care caută minuni și ii „sfințesc” pe toți cei care le dau minuni, fără cercetare. Dar iarăși mai sunt unii care dacă aud ca un copil vindecă și prooroceste este automat înșelat. De parca harismele lui Dumnezeu vin neapărat la pachet cu barba alba. Argumente de genul „marele stareț cutare nu este de acord”, fără sa precizați rațiunea din spate, arata mai degrabă idolatrie, logica lumeasca, nu duhovnicească. Ma iertați…

   Apreciat de 1 persoană

  • ariveronica zice:

   se mira si dracii de prostia lor copilul e sfint si inca asa mare ca nici nu putem realiza..
   al doilea link nu merge deschis

   Apreciază

 12. Pr. Evghenie zice:

  Nu am găsit nici o erezie la Sf. Prunc Veaceslav. Tot ce spune este ortodox și mă unge pe suflet. Cine spune că e înșelat nu înțelege și nu știe nimic despre el, judecă după propriile păreri, fără a cerceta în profunzime. Acum, în vremurile acestea chiar avem nevoie de acest proroc al vremurilor de pe urmă. Păcat că nu înțelegeți nimic, dar ceea ce spune el este chiar vital pentru supraviețuirea noastră în urgiile ce urmează să vină pentru necredința noastră. Ar fi prea multe de spus și nu este loc aici. Vizionați filmul Îngerul rus și veți înțelege totul, dacă vă va lumina Dumnezeu.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s