Minciuni in stil securist spuse de EUROPOPII MMB, pusi de pseudo episcopul Teofan

Un preot botoşănean promite să lupte cu preţul vieţii contra corupţiei din Biserica Ortodoxă: Dacă va fi nevoie şi cu măruntaiele proprii în mâini

Preotul de la Schit Orăşeni a reacţionat la acuzele formulate de Mitropolia Moldovei şi Bucovinei (MMB) prin vocea vicarului administrativ. Părintele Ioan Ungureanu susţine că nu a ameninţat pe nimeni cu moartea şi că reprezentanţii MMB pur şi simplu mint.

„Acuzaţiile pe care reprezentanţii MMB le-au făcut la adresa limbajului folosit de pr. Ioan Ungureanu sunt nefondate şi mincinoase. Preotul din Schit Orăşeni arată prin acele cuvinte că va lupta cu sistemul corupt din BOR dacă va fi nevoie şi cu măruntaiele proprii în mâini, cu preţul vieţii. Nu a fost atac la persoană sub nici o formă”, se arată într-un punct de vedere trimis către Botoşăneanul.

În acest se dezavuează şi modul în care evenimentele din satul comunei Cristeşti au fost făcute publice de către MMB prin părintele Marian Timofte.

„Maniera de prezentare a situaţiei făcută de oficialul MMB pretinde astfel caracterul de calomnie publică şi fals în declaraţii, dublată de nulitatea ei cu probarea prin martorii numeroşi din jurul preotului pe care l-au auzit când rostea acele cuvinte”,

Ioan Ungureanu, preot paroh Biserica Schit Orăşeni.

Acesta a fost suspendat de MMB după ce a refuzat să-l mai pomenească pe IPS Teofan, gest care potrivit Mitropoliei aduce practic excluderea din Trupului Bisericii şi situarea preotului respectiv în afara acesteia.

– Vedeti mai multe la: http://www.botosaneanul.ro/stiri/un-preot-botosanean-promite-sa-lupte-cu-pretul-vietii-cu-coruptia-din-biserica-ortodoxa-daca-va-fi-nevoie-si-cu-maruntaiele-proprii-in-maini/?fb_action_ids=433567597004328&fb_action_types=og.comments#sthash.FIDxJdsa.dpuf

Nota redactiei: Dupa  cum este ii caracteristic acestui minciuno episcop, observam din nou in ce hal au ajuns acesti ”slujitori”ai sai. Sa minta, sa intre cu forta in biserica, sa trimita bodiguarzi sa incite la violenta si sa spioneze etc… O alta minciuni a acestor slujitori ai satanei este faptul ca cineva ne instiga sa fim impotriva ereziei si a pacatelor.

Reprezentantul MMB a recunoscut realizările administrative ale părintelui Ungureanu, concretizate printre altele cu renovarea bisericii şi înfiinţarea unui muzeu, dar a subliniat că majoritatea preoţilor au procedat astfel în aceşti ani, fiind o caracteristică a vremurilor. Oricum, pentru aceste realizări IPS Teofan s-a deplasat personal la Schit Orăşeni, a sfinţit biserica şi a acordat părintelui un rang onorific.”
Preotul Marian Timofte a dat şi exemplul Sfântului Ioan Gură de Aur care a fost exilat pe nedrept în Armenia şi, cu toate că era foarte iubit de credincioşii din Constantinopol, „n-a organizat nici mineriade, nici puciuri, ci cu amărăciune, cu nădejdea că Dumnezeu îi va repara această nedreptate de a fi exilat pe nedrept, a plecat. N-a instigat poporul”. http://www.botosaneanul.ro/stiri/mitropolia-reactioneaza-dupa-protestul-preotului-si-credinciosilor-de-la-schit-sfantul-ioan-gura-de-aur-n-a-organizat-nici-mineriade-nici-puciuri/#sthash.zfHaCwj5.dpuf

Da, tovarase Timofte, suntem ”instigati” de HRISTOS. Fereasca Dumnezeu ce plangeri penale te asteapta dincolo, la Hristos.

Duminica aceasta la Putna va fi canonizarea sfintilor Paisie, Natan si Sila, Sfinti care sunt ocrotitori si ai schitului Oraseni. Binenteles ca va merge si patriarhul eretic Daniel. Foarte multi dintre mireni nu observa cat de rai sunt acesti asa zisi ierarhi, iar unii dintre voi participati la slujbe facute de ei fara nici un pic de frica de Dumnezeu.

Acest articol a fost publicat în Evenimente cotidiene importante. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s