Informatii de la fata locului Oraseni – Botosani

Dupa cum ne-a obisnuit, bineinteles ca asa-zisului mitropolit Teofan nu-i este de ajuns propria cadere, prin urmare trebuie sa traga cu el cat mai mult popor, chiar si cu forta, daca se poate.

Zilele trecute si-a trimis slugoii reprezentanti sa preia biserica parintelui Ioan, apoi i-a trimis pe teren sa prosteasca cat mai multi oameni din sat precum sectarii gen martorii lui Iehova, dar slava lui Dumnezeu ca bravii credinciosi stiu foarte bine ce vor, si anume slujbe in care sa nu fie pomenit ierarhul cazut in erezie.

Astazi, ca sa nu se poata desfasura Sfanta Liturghie in liniste, au fost trimisi de mitropolie cativa bodyguarzi imbracati in civil, care isi tot schimbau locatia si care asteaptau ceva… Ciudat… un mitropolit are bodyguarzi? Sa intelegem ca informatiile ce sugereaza ca majoritatea ierarhilor ar fi niste securisti sub acoperire sunt adevarate? Ramane sa vedem… Va vom tine la curent.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Ecumenism, Evenimente cotidiene importante. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s