Urmeaza schimbarea buletinelor

ATENTIE! Schimbare majoră în România. 

Se schimbă cartea de identitate. 

Noua variantă simplă ar avea în plus data naşterii şi semnătura olografă, pentru că mulţi români din străinătate au cerut acest lucru. Cartea de identitate electronică va fi şi ea de două categorii. Cu cip şi amprente sau doar cu cip.

Cei care se tem de inovaţie şi tehnologie vor putea opta pentru varianta simplă, fără cip, ceilalţi ar putea alege cartea de identitate electronică cu amprente sau fără. Aceasta prezintă însă mai multe avantaje.

Reprezentanţii Ministerului de Interne ne asigură că noile cărţi de identitate electronice vor fi mai sigure, respectă standardele internaţionale în materie de protecţia datelor personale şi ne vor face viaţa mai uşoară, scrie ştiri.tvr.ro.

Cartea de identitate electronică va avea un PIN, iar cipul va putea fi conectat la baza de date a Evidenţei Populaţiei sau a Casei de Sănătate şi va înlocui cardurile de sănătate pe măsură ce acestea expiră. În plus, cei interesaţi îi vor putea ataşa o semnătură electronică autorizată, pentru a încheia contracte de la distanţă sau consulta informaţii de la Evidenţa Populaţiei, Registrul Comerţului sau Casa de Sănătate, aşa cum fac deja avocaţii sau notarii.

Deşi noua carte de identitate care va îngloba cardul de sănătate este abia în stadiul de proiect de lege, au apărut deja contestatari.

Noile cărţi de identitate ar putea fi eliberate şi copiilor şi ar putea fi mai iefine decât paşapoartele. Deocamdată, nu au fost estimate costurile implementării acestor noi cărţi de identitate.

Sursa: https://www.realitatea.net/schimbare-majora-pentru-romani-cum-vor-arata-noile-buletine-de-identitate-mici-si-cu-pin_2058021.html#sthash.czPUG9QV.

Nota redactie: Observam cu totii cum in ultima perioada avanseaza etapele spre pecetluire. S-a inceput cu introducerea CNP-ului prin anii ’70, dupa care s-a continuat cu transformarea buletinului clasic in buletin tip card. Toate produsele din magazine contin cod de bare ca sa ii obisnuiasca pe oameni cu numarul antihristului, permisul de conducere a fost transformat intr-unul tip card cu cod de bare, a aparut obligativitatea cardului de sanatate,  iar acum, doresc sa implementeze pe buletin, cipul, semnatura olografa, amprenta digitala si mai mult decat atat, vor ca acest act antihristic sa contina si cardul de sanatate. Adica exact ce au anticipat mai multi Sfinti, ca inainte de implantare vor face un act unic care sa contina toate datele personale. Acest act unic este antemergator implantului cu cip care va insemna lepadarea. Dar si acest buletin va contribui foarte mult la lepadare deoarece cei care il accepta vor slabi duhovniceste si nu vor mai avea putere sa renunte la implant.

In ultimii ani autoritatile statului doresc cu orice pret inrobirea propriilor locuitori si ii obliga pe oameni sa accepte bonul fiscal, iar pe vanzatori sa dea bonuri clientilor. La inceput ni s-a spus ca doar firmele vor fi obligate si nicidecum oamenii simpli. Uitati ca ne-au mintit si au trecut la un alt nivel, incat si pe batranii care vand la colt de strada sau oriunde pentru a-si castiga painea ii obliga sa achizitioneze case de marcat. Acesta fiind un alt semn proorocit, implinindu-se sub ochii nostrii.

Apocalipsa Sf Ioan Teologul; cap 13, vers. 16, 17, 18

Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.

.Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.

.Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

Cititi si: 

https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/03/28/video-cu-preasfintitul-ipolit-din-ucraina-care-a-fost-trimis-la-pensie-fortat-dupa-ce-a-vorbit-impotriva-actelor-cu-cip-si-ecumenismului/

https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/03/25/a-p-l-r-isi-exprima-ingrijorarea-cu-privire-la-faptul-ca-noul-act-de-identitate-simplu-este-doar-o-aparenta-si-nu-o-intentie-reala/

https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/03/15/sa-taiem-raul-de-la-radacina-lupta-impotriva-actelor-cu-cip-trebuia-inceputa-de-la-cnp-pasii-urmati-de-domnul-ing-gabriel-barbir-in-lupta-sa-de-5-ani-impotriva-cnp/

Acest articol a fost publicat în Acte Biometrice, Evenimente cotidiene importante. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s