Sta sa inceapa al 3 – lea razboi mondial?

Epistola catre Romani a Sf Ap Pavel cap 13, 11-14

”Si aceasta, intrucat cunoasteti timpul; ca de-acum e ceasul sa va treziti din somn; ca mantuirea este acum mai aproape de noi decat in clipa cand am crezut. Noaptea-i pe sfarsite, apropiatu-s-a Ziua.
Sa lepadam dar lucrurile intunericului si sa ne imracam in armura luminii.
Asa ca-n plina zi, sa umblam cuviincios, nu in ospete si in betii, nu in desfranari si’n fapte de rusine, nu in cearta si’n invidie; ci imbracati-va in Domnul Iisus Hristos, iar grija pentru trup sa nu o faceti spre pofte.”

In ultimul an de zile se vorbeste din ce in ce mai des despre un conflict mondial. La alegerile din SUA de toamna trecuta, multi oameni erau entuziasmati de alegerea lui Trump fiindca ar fii omul pacii, ceea ce noi am demonstrat contrariul. https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/01/25/mare-atentie-donald-trump-nu-este-deloc-un-lider-care-urmareste-binele-umanitatii/

Bineinteles ca am fost luati in ras sau tratati cu indiferenta la afirmatia din articolul de mai sus cum ca Trump este unealta Antihristului. Donald Trump ca sa para credibil in ochii oamenilor (oameni care nu mai reusesc sa faca diferenta dintre bine si rau) a iesit in fata cu tot felul de diversiuni: ba ca ar fi impotriva avorturilor, ba impotriva homosexualilor, a vaccinurilor etcc…

Astazi in mediul online circulau stiri precum ca se pregateste Razboiul Mondial si Pentagonul urmeaza sa cheme la ordin peste 150000 de rezervisti.

http://www.evz.ro/pregatiri-de-razboi-america-lui-trump-activeaza-150000-de-rezer.html

http://www.evz.ro/ipoteza-socanta-sua-iran-atac.html

In filmul de mai jos sunt navele de razboi ale americanilor care se indreapta spre Marea Coreii de Nord, si nu sunt putine.

Uitati ce spune Sf Lavrentie de Cernigov cu privire la razboi si la Antihrist: ”

Va fi un asemenea război mare încât atât de mulţi se vor pierde, că vor rămâne foarte puţini care vor supravieţui, dar cei ce vor rămâne nu vor putea scăpa decât dacă se vor adăposti prin crăpăturile pământului, prin peşteri. Spunea că în acest război se vor distruge atâtea state încât până la urmă vor mai rămâne doar două sau trei. Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul. În ultimele timpuri, la sfârşit, va începe prigoana împotriva adevăraţilor creştini, care vor trebui să scape fugind, (evadând), iar cei neputincioşi şi bătrâni măcar de remorcile lor să se prindă şi să fugă.

Deseori stareţul repeta cu tristeţe în discuţiile despre antihrist următoarele cuvinte:

– „Vor veni aşa vremuri când vor umbla din casă în casă ca lumea să semneze pentru acel «singur împărat» pe pământ şi se va face un recensământ al populaţiei foarte drastic. Vor intra în casa omului iar acolo sunt soţul, soţia şi copiii, şi soţia îl va ruga pe soţ să semneze căci altfel nu va putea cumpăra nimic pentru copii: «hai, soţule, să ne înscriem şi noi căci avem copii şi dacă nu ne înscriem nu vom putea face nimic», iar soţul îi va răspunde: «iubita mea soţie, tu fă cum vrei, eu însă sunt pregătit să mor mai bine pentru Hristos, decât să semnez ceva pentru antihrist». Aşa de tragic viitor vă aşteaptă.

Vine timpul, şi nu e departe, povestea stareţul, când foarte multe biserici şi mănăstiri se vor deschide în slujba Domnului şi se vor repara, le vor reface nu numai pe dinăuntru ci şi pe dinafară. Vor auri şi acoperişurile atât ale bisericilor, cât şi ale clopotniţelor, dar preoţimea nu va lucra la sufletul credinciosului ci numai la cărămizile lui Faraon. Preotul nu va mai face şi misiune. Când vor termina lucrările nu se vor putea bucura de slujbe duhovniceşti în ele că va veni vremea împărăţiei lui antihrist şi el va fi pus împărat.

Rugaţi-vă ca Bunul Dumnezeu să mai lungească acest timp ca să ne putem întări în credinţă, căci vremuri groaznice ne aşteaptă. Luaţi aminte la toate cele ce vă spun căci totul se pregăteşte cu foarte mare viclenie (perfidie). Toate bisericile şi mănăstirile vor fi într-o bunăstare imensă, pline de bogăţii, ca niciodată, dar să nu mergeţi în ele. Antihrist va fi încununat ca împărat în marea biserică din Ierusalim cu participarea clerului şi a Patriarhului. Intrarea şi ieşirea din Ierusalim va fi liberă pentru orice om, dar atunci să vă străduiţi să nu vă duceţi, căci totul va fi spre a vă linguşi pe voi, ca să vă atragă în ispită.

Antihrist va proveni dintr-o femeie curvă, o evreică dintr-al doisprezecelea neam de preadesfrânaţi. Deja de la adolescenţă se va deosebi de semenii săi prin capacităţile sale intelectuale deosebite, care se vor manifesta la el mai ales după vârsta de 12 ani când, plimbându-se prin parc cu mama lui, se va întâlni cu satana care ieşind din beznă (din adâncul iadului) va intra în el. Băiatul se va cutremura de spaimă dar satana îi va spune: „nu te teme şi nu te înspăimânta, eu te voi înălţa pe tine”. Acest copil îi va uimi pe toţi cu inteligenţa sa. Şi aşa, din el va încolţi şi se va coace în chipul omului „antihristul”. Când satana va fi întronat, în timpul punerii coroanei se va citi Simbolul Credinţei – Crezul -, dar el nu va permite ca acesta să fie citit corect, iar acolo unde vor fi scrise cuvintele „şi întru Unul Domn Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu” el se va lepăda de acestea şi se va recunoaşte doar pe sine. La încoronare, antihristul va avea mănuşi pe mâini, iar când le va da jos ca să-şi facă Sfânta Cruce, Patriarhul va observa că el în loc de unghii are gheare şi aceasta îi va întări bănuiala sa că acesta este antihristul. Atunci Patriarhul va exclama: „Acesta este antihristul” pentru care Patriarhul va fi omorât.

Butonul de pornire al razboiului este in mana lui Dumnezeu. Se observa ca dupa sinodul din Creta toate au inceput sa o ia la vale. Prigoana s-a intensificat, oamenii, preotii, ierarhii care nu se impotrivesc ecumenismului – se observa cum se intuneca si devin orbi la ce se intampla in jur. Oamenii zic binelui rau si raului bine.

Imediat de dupa sinod s-au tras semnale ca este posibil sa inceapa razboiul in curand deoarece s-a ajuns intr-o stare de apostazie generala incat aproape nimeni nu mai reactioneaza impotriva raului: ecumenism, acte cu numere, nimeni nu mai vorbeste de impartasania cu pacate orpitoare si deasa ci din contra este incurajata, impotriva inselarilor de tot felul care ii cuprinde pe cei mai multi. Iar unde mai sunt reactii de impotrivire, sunt slabe. De exemplu toamna trecuta se anunta peste tot ca in ianuarie 2017 in Grecia va fi sinod care va da anatema pe ecumenisti, nu a mai fost. Dupa care se auzea ca s-a amanat pana in Martie, nici atunci nu a mai fost. Iar s-a auzit ca va fi pe 4 aprilie, iar cand se apropia data au intors-o si au afirmat ca circula dezimformari, desi tot ei au anuntat acest sinod, si ca nu va fi sinod, ci sinaxa. In final a fost sinaxa, dar reactiile contradictorii de la sinaxa nu au intarziat sa apara. Preotul Teodor Zissis impreuna cu alti parinti greci au insistat pe iconomie, iar Gheron Sava a aplicat o atitudine inteleapta pentru vremurile tulburi care le traim, acrivia. Cand suntem pe marginea prapastiei, nu mai este nici timp si nici normal sa mai aplici iconomia, deoarece, aceasta iconomie ar face sa cada cat mai multi in prapastie. Sfintii Parinti la sinoadele ecumenice nu faceau nici un compromis desi situatia de atunci nu era asa critica ca acum. Ba mai mult erau foarte drastici si hotarati.

Toate acestea grabesc razboiul. Sa cerem cu sinceritate de la Dumnezeu sa ne lumineze, iar daca va fi sa murim, sa il rugam cu lacrimi sa ne ierte ca sa nu ajungem in iad. Acest razboi nu este de cucerire sau aparare ci este mania lui Dumnezeu asa cum a fost si potopul sau Sodoma si Gomora pentru pacatele noastre care dau pe afara. Daca acum nu luptam sa pastram linia dreapta aratata de Sfintii Parinti, nu avem nici o sansa la mantuire.

Acest articol a fost publicat în Evenimente cotidiene importante. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s