Patriarhia Romana promoveaza din ce in ce mai des inselarile

Dupa cum citim pe siteul patriarhiei romane, pe 7 aprilie 2017,Parohia ortodoxă românească Nașterea Domnului din München și Protopopiatul Ortodox Român al Bavariei organizează conferința cu titlul Teologia picturii Părintelui Arsenie Boca, in Germania.

http://basilica.ro/conferinta-la-munchen-despre-pictura-parintelui-arsenie-boca/

Dupa cum se poate vedea, Arsenie Boca este o punte spre unirea dintre ortodoxie si eretici pentru a grabi venirea Antihristului. Ce nu isi dau seama oamenii care cred in asemenea inselati cum ca ar fi ”sfinti” este ca si ei contribuie la venirea antihristului.

Cine sta in spatele canonizarii lui Arsenie Boca:

Acesti ierarhi si preoti care doresc canonizarea lui Arsenie Boca si le promoveaza picturile care sunt eretice, chiar nu vad ce greseala catastrofala urmeaza sa faca?

La sfarsitul anului trecut la Prislop s-a organizat intalnirea, unde au participat si mitropolitul Ardealului Laurentiu Streza alaturi de mai multi preoti reprezentati ai patriarhiei romane , in vederea intocmirii dosarului de canonizare a lui Arsenie Boca. http://basilica.ro/manastirea-prislop-intrunirea-comisiei-de-canonizare-a-parintelui-arsenie-boca/

In ultimii ani au iesit la iveala o multime de dovezi care arata ca Arsenie Boca se ocupa cu practici deloc ortodoxe, precum hipnoza, vrajitoria, teleportarea, pictura unor eretici in Biserica Ortodoxa de la Draganescu etc… Dar binenteles cei inselati nicidecum nu vor sa vada realitatea, ei il considera sfant pe acest Arsenie Boca, desi dovezile spun altceva , iar Dumnezeu nu l-a proslavit ca sfant.

Nu este deloc intamplator ca Patriarhia in aceste vremuri tulburi scoate in fata tot felul de inselari ca fiind ceva bun. Se vede bine ca ne indreptam spre intronizarea Antihristului iar ierarhii nostrii sunt constienti de acest lucru. Pe de o parte sistemul satanic urmareste sa ne oblige sa luam tot felul de acte care nu au nici o legatura cu normalitatea, tot acest sistem demonic doreste sa oblige parintii sa isi faca vaccinurile copiilor desi aceste vaccinuri sunt facute cu scopul de a reduce populatia dupa cum sunt si Chemtrailsurile, iar pe de alta parte ierarhia ne vrea ecumenisti. O sa va intrebati de ce toate acestea:? Deoarece Antihristul vrea terenul pregatit si adica: o religie unica care se poate face doar prin unirea tuturor credintelor, vrea ca omul sa fie un robot si controlat de el prin introducerea cipurilor(se vede ca toate aceste acte care sunt la ora actuala sunt etapele premergatoare cipuirii). Iar ca sa poata fi controlata populatia, aceasta trebuie redusa la 500 milioane.

Toate acestea arata cat de slab duhovniceste suntem, ierarhia stiind aceste lucruri si din acest motiv a trecut la actiune prigonind pe toti care se impotrivesc inrobirii. Aceste prigoane vor degenera si vor fi cu o foarte mai mare violenta. IPs Teofan a declarat ca in cativa ani de zile pliroma va accepta ecumenismul. De unde stie el ce va face pliroma daca nu cumva are informatii pe care noi nu le detinem? Si chiar asta se vede acum, cum pliroma este total dezbinata si din ce in ce mai multi accepta ecumenismul ca pe ceva bun. Chiar si din cei care aparent sunt antiecumenisti ajung in final sa accepte aceasta erezie. De ce totusi oamenii nu vad toate aceste inselari din moment ce ele sunt foarte evidente? Raspunsul este simplu: oamenii nu vor cu adevarat sa se mantuiasca, nu mai citesc Pidalionul, nu citesc Sfintii Parinti, toti sunt ocupati cu cele materiale si cu locurile de munca, sunt din ce in ce mai egoisti, indiferenti la necazul aproapelui, ne lipseste dragostea in Hristos, cei care inca se mai spovedesc nu o mai fac in mod sincer, ci formal. Dintre cei care inca se mai mentin pe pozitia cea buna, au scapari grave cazand in pacatul hulirii lui Hristos prin a face sfinti pe tot felul de duhovnici contemporani desi acestia inca nu au fost proslaviti de Dumnezeu. Aceasta este hula, deoarece ne facem noi Dumnezeu si hotaram cine este sfant. Cel mai corect este negam sfintenia chiar si a unui Sfant adevarat pana la proslavire, si EI nu se supara. Oricat de mult bine ne-ar fi facut duhovnicii, pana nu sunt proslaviti de Dumnezeu nu avem voie sa ii facem Sfinti. Chiar daca in aparenta acei duhovnici  par a fi mari marturisitori, Dumnezeu stie perfect inima lor si stie daca sunt sfinti sau nu. Este posibil ca acei duhovnici , pe fata sa fii aratat ca sunt mari marturisitori, dar in adancul inimiii lor pe care numai Hristos o stie, sa fii avut anumite inselari cu care sa fi murit si chiar sa le fi periclitat chiar mantuirea.

Iata ce ne spune Sf Ignatie:

Sfântul Ignatie Briancianinov – PREDICI  p 118 – Editura sophia 2008.

„Din luminarea la care se ajunge prin creștinism ia naștere în om acea vedere asupra cărturăriei omenești pe care o are asupra acesteia Dumnezeu. <Înțelepciunea lumii acesteia nebunie este înaintea lui Dumnezeu … Domnul cunoaște gândurile înțelepților, (gânduri din care este alcătuită cărturăria lor), că sunt deșarte>. Aceste gânduri sau cunoștințe privesc numai cele vremelnice și deșarte, îl duc pe cel care le are la slavă deșartă, la trufie, la amăgire de sine, la irosirea vieții numai în griji pentru ceea ce este stricăcios și trecător, la viață păcătoasă, la lepădarea și uitarea de Dumnezeu și a veșniciei. Iar când omul neluminat cu lumina lui Hristos cutează să facă judecăți cu privire la lucrurile duhovnicești, mintea lui rătăcește ca într-o pustie întunecată, fără hotare, și în locul adevăratelor cunoștințe, de a căror dobândire nu este nicidecum în stare, alcătuiește păreri și închipuiri, le îmbracă în cuvinte întunecoase și viclean alcătuite, amăgind cu ele pe sine și pe aproapele, văzând înțelepciune acolo unde cu toată dreptatea trebuie văzută numai vătămare de minte și aiurare.”

Cititi si:

https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/01/25/parintele-xenofont-despre-falsele-minuni/

https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/01/25/148/

https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/01/28/sfantul-ioan-gura-de-aur-si-vrajitorii-pot-vindeca-boli-cu-ajutorul-demonilor/

https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/04/02/cercetati-duhurile/

Acest articol a fost publicat în Inselari contemporane. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Patriarhia Romana promoveaza din ce in ce mai des inselarile

  1. Mihai zice:

    Da așa este, cel puțin în București ecumenismul este deja pe față, va vine sau nu va vine sa credeți exista parohii care cu așa ceva de ocupa, ducatori degeaba la biserica nu observă ce se petrec sub ochii lor

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s