Dezmat dupa Marsul pentru Viata sustinut de organizatorii acestuia

Sfântul Ignatie Briancianinov

„Începutul mântuirii este adevărul! Începutul mântuirii este gândul nerătăcit! Chezășie pierzării este depărtarea de adevăr prin gândul mincinos. Orice abatere de la învățătura Sfântului Adevăr și orice primire a unui gând mincinos, ce se împotrivește acestei învățături, este împreunată cu înfricoșătorul păcat al hulei și al lepădării de Dumnezeu. Dovada cu lucrul o vedem în căderea protopărinților, care au început cu primirea gândului mincinos; dovada cu lucrul o vedem în toate ereziile. Dintre acestea, unele L-au hulit pe Dumnezeu năzuind să tăgăduiască Dumnezeirea Domnului nostru Iisus Hristos și să strâmbe atotsfânta dogmă despre înomenirea Lui, altele L-au hulit pe Dumnezeu punând pe seama omului vrednicii dumnezeești; altele L-au hulit pe Dumnezeu numindu-L <făptură> pe Sfântul Duh; altele L-au hulit pe Dumnezeu tăgăduind lucrarea Sfântului Duh în tainele bisericești și numindu-le <născocire omenească>. În fine, unele L-au hulit pe Dumnezeu pretinzând nepăsare față de viețuirea după poruncile lui Hristos, trecând cu viclenie sub tăcere dogmele credinței, dar totodată omorând credința, care pentru a fi vie are neaparată nevoie de faptele credinței. <Credința fără fapte moartă este>, a zis Apostolul.”  p 181

PREDICI

Editura Sophia 2008.

Mai jos aveti ”un fel de rugaciune” pentru a intrerupe avorturile, care de fapt , este blasfemie impotriva lui Dumnezeu din mai multe puncte de vedere pe care le demonstram mai jos cu argumente din Sfintii Parinti.

Acest video este de pe espalanada Casei de Cultura din Suceava:

 

Mai nou acesti organizatori ne fac stilisti, rataciti, dar ei au un limbaj diplomat, bineinteles, de la diavol. Vedeti si voi cine spune adevarul si cine nu. Daca va place sa ii credeti pe cei care au o viata necuviincioasa, atunci sa nu va mirati cand va veti trezi in iad. Spune la Sf. Apostoli, sa cercetam mai intai duhurile:

”1. Iubitilor, nu dati crezare oricarui duh, ci cercati duhurile daca sunt de la Dumnezeu, fiindca multi prooroci mincinosi au iesit in lume.
2. In aceasta sa cunoasteti duhul lui Dumnezeu: orice duh care marturiseste ca Iisus Hristos a venit in trup, este de la Dumnezeu.
3. Si orice duh, care nu marturiseste pe Iisus Hristos, nu este de la Dumnezeu, ci este duhul lui antihrist, despre care ati auzit ca vine si acum este chiar in lume… ‘

 Intaia Epistola Soborniceasca a Sfantului Apostol Ioan 4, 1-3

Si in alta parte:

„Nu oricine Imi zice: Doamne, Doamne, va intra in imparatia cerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu Celui din ceruri.
Multi Imi vor zice in ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu in numele Tau am proorocit si nu in numele Tau am scos demoni si nu in numele Tau minuni multe am facut?
Si atunci voi marturisi lor: Niciodata nu v-am cunoscut pe voi. Departati-va de la Mine cei ce lucrati faradelegea.

  • Matei 7, 21 -23

Nu avem voie să legăm prietesug cu ereticii si cu cei in cuget cu acestia.

Femeile care ies sa marsaluiasca, multe din ele sunt imbracate sumar, cu fuste scurte sau in pantaloni, si promoveaza desfraul, care este si una din  cauzele avorturilor, si spun sfintii parinti, la fel de mare pacat ca uciderea.

Cei care organizeaza marsul, vor idealuri lumesti, apeleaza la stat, si chiar colaboreaza cu un stat care zilele acestea discuta obligativitatea buletinelor electronice si sa facem vaccinurile la copii. Isi pun nadejdea in primul rand in stat, iar preotii, pastorii ce marsaluiesc acum pentru aceasta cauza, sunt partasi ereziei din Creta, prin pomenirea episcopilor, ecumenisti, sau in cuget cu acestia, care nu au respins si nu au vorbit despre sinodul din Creta. Degeaba marsaluiesc acesti preoti lasi, pentru viata, daca pe Hristos L-au tradat prin acceptarea compromisului si a ereziei, iar pe parintii si pe pruncii lor ii trimit tot in pacatul cel grozav al ereziei si al hulirii Duhului Sfant. De fapt acum se propovaduieste religia antihristica, si asta este partea cea aparent buna a ei, fatarnica, cand totul se arata a fi impotriva avortului si pentru familia traditionala, DAR IN SPATE SE ASCUNDE TRADAREA LUI HRISTOS si viitorul stat al lui antihrist, unde toate religiile se vor ruga pentru pace, viata si alte idealuri, bune in esenta, dar stricate prin insotirea cu inchinatorii idolilor, care vor o imparatie lumeasca si bunastare pe pamant.

Uitati cum ne vorbeste sfantul Ipolit, episcop al Romei despre Antihrist:

„La inceput se va arata bland, plin de dragoste, linistit, evlavios, plin de pace, urator al nedreptatii, cu sila de daruri si potrivnic idolatriei. Va spune ca ii face placere sa mediteze asupra Sfintelor Scripturi, ca ii va cinsti pe preoti, va cinsti batranetea, ca nu va accepta desfraul, curvia, ca ii este sila de adulter si nu va da atentie acuzelor (impotriva altora), nu va accep­ta juramintele, va fi iubitor de straini, prietenul celor nevoiasi si milostiv. Va face indemnuri la dragoste si nu va avea in general bogatie.

Toate aceste le va face ca un viclean si prefacut, voind sa-i insele pe toti pentru a-l face imparatul lor. Cand multimile oamenilor vor vedea atatea virtuti si lucrari uimitoare, vor fi toti de acord  intr-un singur glas, sa-l declare imparat, spunandu-si intre ei: „Mai este cineva in generatia noastra atat de bun si de drept?” El va fì pretuit in special de neamul evreilor, pentru ca se asteapta sa-l vada imparat. Vor veni asadar toti la el pentru a-i spune: Toti vom asculta de tine. Toti avem incredere in tine. Te vom recunoaste ca cel mai drept de pe tot pamantul. Toti nadajduim sa ne mantuim prin tine. Prin tine am acceptat de altfel sa luam niste hotarari drepte de nezdruncinat.”

  • Sfantul Ipolit episcopul Romei, citat in cartea Arhimandrit Evsevios Vittis, Talcuiri la Apocalipsa, Ed. Egumenita, vol. III

Biblia, la Deutronom 22,5 spune clar:

„Femeia să nu poarte îmbrăcăminte bărbătească, şi bărbatul să nu se îmbrace cu haine femeieşti; căci oricine face lucrurile acestea este o urâciune înaintea Domnului, Dumnezeu.” Iar CANONUL 13 Gangra (OSÂNDA FEMEILOR CARE ÎMBRACĂ VEȘMINTE BĂRBĂTEȘTI) spune: „Dacă vreo femeie, din asceză părută, și-ar schimba îmbrăcămintea, și în locul hainei femeiești obișnuite, ar lua îmbrăcăminte bărbătească, să fie anatema.”

Și pe deasupra, să vezi o femeie îmbrăcată în pantaloni, este un lucru chiar urât, care o face să-și piardă din feminitate. Modelul suprem pentru femeie trebuie să fie Maica Domnului – vrednică de urmat în vestimentație și în virtuți.  Și o altă interdicţie este expusă în CANONUL 17 Gangra (FEMEILE SĂ NU-ȘI TUNDĂ PĂRUL):

„Dacă vreuna dintre femei, pentru asceză părută, și-ar tunde părul ce i l-a dat Dumnezeu spre aducerea-aminte de supunere, să fie anatema ca una ce strică porunca supunerii.” Baticul sau eșarfa, au rolul de a acoperi părul, ele nu se pun pe post de bentiță sau de fantezie.

Nu zicem ca un astfel de mars ar fi rau, nu ar fi rau daca s-ar face in duh ortodox, in credinta noastra stramoseasca, fara insotire cu eretici, femeile purtand imbracaminte decenta, fara farduri si vopsirea parului, care sunt uraciunea inainte lui Dumnezeu, daca nu ar exista destrabalare si dansuri lumesti care imping la desfranare. Asa poporul si-ar marturisi credinta, dar ei, acesti oameni de la acest mars, nu stiu ce e cu ei, nu ii intereseaza sa marturiseasca impotriva ereziei, nu le pasa ca isi pierd credinta, nu le pasa ca sfintii parinti ne-au spus sa fugim de desfranare, in orice forma a ei, sa fugim de dansuri care aprind pofte si care duc la moarte – cum a dansat fiica Irodiadei, si apoi Irod i-a taiat capul Sfantului Ioan Botezatorul.

Pe cand participantii la mars fac contrariul invataturii lui Hristos: ”Cel ce nu Mă iubeşte nu păzeşte cuvintele Mele.” (Ioan 14, 24); „Cine nu este cu Mine este împotriva Mea şi cine nu adună cu Mine risipeşte.” (Matei 12, 30)

Vedeti in acest articol ca au fost prezenti alaturi de Mitropolitul Andrei si eretici : http://www.napocanews.ro/2017/03/peste-1500-de-clujeni-au-participat-astazi-la-marsul-pentru-viata.html

Untitled

tineri

Mălina Opîrlesc September 2, 2016 near Bucharest · „Întâlnirea tinerilor ortodocși din toată lumea „ — with Magdut Alex, Lorena Gardean, Spafiu Paula Raluca, Iulia Ispas, Nemţanu Ştefan and Cristina Selaje.

ASCORUL PROMOVEAZA DEMULT DESFRAUL, IN FORME ASCUNSE, a ajuns un fel de agentie matrimoniala, iar acum multi ascoristi au dat de o parte invataturile sfintilor, merg in cluburi, la petreceri, dansuri, concerte, banchete, ca doar trebuie ca tanarul sa se bucure de viata… impingand pe altii in ispita… In toamna s-a organizat intalnirea tineretului ortodox, la care s-au desfasurat concerte de muzica rock… iata cum lumea, desi se crede ortodoxa, e la un pas de a fi in totalitate antihristica, prin ceea ce face…

ergdhf

Mălina Opîrlesc November 27, 2016  · About last night🎶 — with Anca Tirea and Cristina Selaje at Club PHI 18.

(Iată cum a avut loc Intalnirea tinerilor ortodosci din toata lumea:

Sfantul Ioan Gură de Aur: Întru totul necuviincios şi ruşinos lucru este să bagi în casă bărbaţi desfrânaţi şi dansatori şi orice alai satanic.

Sa nu uitam ca anul trecut, insusi Patriarhia, care se bate  cu pumnul in piept ca e anti avort, a avut o declaratie in care arata ca avortul e permis cand viata mamei e in pericol, adica e permisa uciderea, careia i se gasesc scuze… Ei defaima invatatura Mantuitorului, continuata de sfinti,  care au facut multe minuni, salvand pe mama si pe copil, cand mama era in pericol de moarte… dar pentru ca acesti masoni nu cred in Dumnezeu, bineinteles ca fac aceste declaratii fatarnice in care se ascunde multa otrava…

Totul cu acest mars este fatarnicie, ba chiar unii dinte organizatori, au tupeul sa le spuna celor care s-au ingradit de erezie, si nu sunt de acord cu prietesugul cu ereticii, chiar si pentru un mars impotriva avortului, ca sunt extremisti, fanatici, stilisti, si ii calomniaza in fel si chip… Ei in loc sa ia aminte si sa se indrepte, ii defaima pe aceia care ii invata de bine.

In ORTODOXIA SI ECUMENISMUL scrisa de Arhimandrit Serafim Alexiev si Arhimandrit Serghie Jazadjiev vedem:

Cât timp Bisericile locale oficiale colaboreaza cu ecumenismul, folosindu-se de „bunvointa” acestuia, ortodocsii cu adevarat credinciosi lui Hristos vor fi etichetati ca „sectari”, care se rup de la curentul comun, oameni „periculosi” pentru pacea si ordinea publica. De aceea ei vor fi prigoniti (II Tim. 3, 12; Apoc. 13, 7). Sectele vor fi numite „adevarate”, iar adevarata Ortodoxie va fi prigonita ca o „secta”

Si sa nu uitam ca dragostea de Dumnezeu e deasupra, intai sa demonstram ca iubim pe Dumnezeu, respingand erezia, ca sa putem sa facem o fapta buna si spre slava lui Dumnezeu, nu sa marsaluim fara nici un discernamat, promovand fie si indirect, desfraul si erezia.

Iar comentatorul Mihai face o descriere perfecta a acestui „Mars” pe blogul sinodul talharesc:

„Mă uitam la așa zisul mars pt viața, ok ft bine că se militează împotriva avorturilor, insa hai sa fim serioși, scopul a fost cu totul altul, promovarea ecumenismului, asta cu așa zisul mars pt viața nu a fost decât un alibi, erarhi b.o.r au mărșăluit împreună cu ,, frățiorii” papistasi și sectanții, nu au lipsit din decor baloane colorate și curcubeul exact ca la sodomiti, plus că sau lăsat cu paranghelii, în concluzie dezmăț în toată regula.”

 

Acest articol a fost publicat în Ecumenism, Evenimente cotidiene importante. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Dezmat dupa Marsul pentru Viata sustinut de organizatorii acestuia

  1. Marius Dan zice:

    Domnu admin.

    Am și eu o curiozitate. Întâmplător cunosc o persoana dintr-o poza care ați postat-o. Am găsit și de unde e luată. Ați scris și dvs. că e din Tunes Pub din 17 Martie. Întrebarea e ce legătură are poza cu ASCOR-ul? S-au săracă fată cu treabă asta?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: