Cine sunt cei care organizeaza marsul pentru viata si de ce mai nou acestia colaboreaza cu ecumenistii?

Dupa cum vedem, ierarhii, in acest an indeamna ca toti sa participe la marsul pentru viata. Binenteles ei cheama si pe eretici, sectari si chiar colaboreaza strans cu acestia desi canoanele si Invatatura lui Hristos interzic de a avea orice partasie cu cei iesiti din Ortodoxie. Sf. Ioan Gură de Aur: „De aceea v-am amintit adesea despre ereticii cei fără de Dumnezeu şi vă rog şi acum: să nu aveţi nici un fel comuniune cu ei – să nu mâncaţi cu ei, să nu beţi, să nu legaţi prietenii, nici relaţii, nici dragoste, nici pace. Căci dacă cineva se învoieşte cu ereticii în acestea, acela se face străin de Biserica Sobornicească”  Unii din organizatori sunt infiltrati, altii sunt doar supusii sistemului. Dar asa zisii crestini care participa la mars, de ce nu se impotrivesc si ecumenismului , sau impotriva actelor biometrice care se anunta sa apara in curand desi aceasta lege cu privire la actele electronice incalca pe fata Constitutia si in primul rand libertatea lasata de Hristos? Raspunsul este simplu: mai comod sa mergi la un mars tinut sub control de masonerie, decat sa te impotrivesti altor probleme grave care nu sunt sub controlul masoneriei si unde evident risti sa pierzi tot, ceea ce ne arata ca noi demult suntem cazuti si acum facem voia satanei. Vedem cu totii cum preotii care marturisesc impotriva ecumenismului sunt caterisiti, prigoniti, crestinii care nu vor sa devina ecumenisti sunt considerati stilisti, rataciti, chiar de cei care organizeaza marsurile si de catre participanti. Unde este adevarul?? La niste organizatori de marsuri care cauta slava desarta sau la cei care sunt prigoniti? La sf evanghelist Matei, cap 22, 14 scrie ca nu gloata se va mantui ci cei putini :” Caci multi sunt chemati,dar putini alesi”

Uitati cum dintr-o data pe ierarhi i-a apucat dragostea fata de mame si de acest popor, dar in mod ciudat, tot acesti ierarhi indeamna oamenii sa ia actele cu cip, indeamna parintii ca sa asculte de legile statului si sa isi faca vaccinurile copiilor, acesti ierarhi promoveaza din ce in ce mai intens ecumenismul care duce la crearea religiei mondiale, dupa cum si promovarea actelor biometrice va duce la implantarea cipului, in concluzie acesti ierarhi,  ne vor inrobiti si nicidecum nu ne vor binele. Dar ”crestinii” nostrii fiind cu totul intunecati nu vad acest lucru, ei vad ca cineva ii cheama la un mars aparent benefic, dar nu isi pun intrebarea cine il organizeaza, cu ce scop real, ce mesaj transmite. Sfântul Ignatie Teoforul: „Oricine vorbeşte altceva decât cele statornicite, chiar de ar fi demn în ale credinţei, chiar de ar posti, chiar de ar păzi fecioria, chiar minuni de ar face, chiar de ar prooroci, să-ţi fie acela ca un lup în piei de oaie, care lucrează moartea oilor”

Mesaj primit de la un parinte:

”Parinte, marsul pentru oprirea avorturilor este bun?

Oprirea avorturilor este buna, dar marsul nu, pentru ca este facut tot de diavol, el, cel ce se arata uneori moral si moralist pentru a nu-l detecta voi usor… Cine a facut marsul? Masoneria draceasca. Si o sa spuneti: A PARTICIPAT SI BOR LA MARS? Si ce? O biserica apostata este tot a diavolului. Ce bor, ce mars? Bor care nu pune preotii sa vorbeasca contra avorturilor la predici? Bor care are sotii de preoti mai avortatoare decat celelalte femei? Care Bor? Bor care a vandut Dreapta Credinta la eretici si sectanti? La masoni si umanisti pagani? Care Bor? Au doara nu stiti ca Domnul spune FARA DE MINE NU PUTETI FACE NIMIC SI CINE NU ESTE CU MINE ESTE IMPOTRIVA MEA? Deci ce Bor este patriarhia in afara Dreptei Credinte?!”

http://basilica.ro/ips-laurentiu-chemarea-de-a-fi-mama-este-cea-mai-sfanta-dintre-virtutile-acestei-vieti/

Cititi si: https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/03/22/marsul-pentru-viata-masca-perfecta-pentru-promovarea-ecumenismului/

Acest articol a fost publicat în Evenimente cotidiene importante. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s