Feriti-va de hristosii mincinosi si de slujitorii satanei

Zilele acestea preotul Constantin Necula face un turneu prin tara unde tine conferinte cu diferite teme. La Oradea tema a fost ” In casatorie ne rastignim unul pentru celalalt” si a fost invitat de episcopia Oradei si de asociatia ”Parinti pentru ora de religie”. Este surprinzator faptul ca aceasta asociatie care se bate cu pumnul in piept ca vrea sa pastreze ora de religie, se aliaza cu o episcopie care este de acord cu sinodul din Creta si cu ecumenismul, si mai agreeaza astfel de preoti care prin stilul lor comic manipuleaza, mint credinciosii. Binenteles ca acesti credinciosi se amuza si nu isi dau seama ca acest gen de preoti ii invata ecumenismul in mod subtil, batjocoresc tot ce tine de sfintenie, acesti crestini nefiind altceva decat niste marionete spalate pe creier. La Radauti, sambata 18 februarie 2017 conferentiaza cu tema ”Copiii si tinerii, darul lui Dumnezeu pentru lume”, la invitatia Manastirii Bogdana si a Asezamantului de copii Sf Ierarh Leontie, care tot de Man Bogdana tine. Se stie ca staretul acestei manastiri este un sustinator al patriarhului Daniel si este in stransa colaborare cu un preot profesor de la Facultatea de Istorie care este mason. Se vede clar cine organizeaza asemenea conferinte si cu ce scop.

Intamplari socante la conferinta  pr Constantin Necula la Radauti: Informatii venite din interiorul acestor conferinte spun ca sunt instruiti preoti care sa fugareasca pe oricine ar avea intentia de a distribui sau ar zice ceva impotriva ecumenismului. Nu se da voie sa se puna intrebari la microfon ci doar intrebari scrise. Niste credinciosi care s-au dus la conferinta, au fost bruscati de catre un preot si de directorul Casei de Cultura Ovidiu Foca, pe motiv ca dadeau o brosura gratis in care este prezentat pericolul ecumenismului. Acesti doi indivizi, directorul si cu preotul, l-au prins de maini pe unul din frati, au vrut sa ii fure telefonul si obiectele care le avea in mana, ba mai mult au vrut sa bage mana in buzunar. Toata scena asta a fost vazuta de mai multi oameni. Preotul era foarte nervos, vrand sa il si loveasca pe unul din crestini si tipa intruna ca sunt un grup de ”sectari” care ii tulbura pe oameni si le vorbesc despre sinodul din Creta. Crestinii iesind afara din Casa de Cultura, preotul i-a urmarit,  nici afara nu erau lasati in pace, spunandu-le ca azi sa nu dea la nimeni nici o brosura si sa nu vorbeasca nimic de ecumenism, iar daca vor da brosura el anunta politia.

Ne punem intrebarea: chiar nici o autoritate nu mai poate interveni in asemenea cazuri?

De asemenea, la conferinta de la Radauți, parintele Constantin Necula a raspuns la o intrebare despre parintele Arsenie Boca. A zis ca parintele Arsenie Boca este un mare teolog si ca anti-arsenistii nu sunt atenti la un detaliu: Ulfila era semiarian si nu arian si nu este grav deoarece Ulfila a avut o contributie benefica in ortodoxie. In legatura cu Francisc de Assisi a zis ca anti-arsenistii sunt idolatrii si ca daca cineva face o pictura intr-un anumit mod, spun imediat ca este erezie si inselare. Parintele Necula a spus ca nu conteaza cum e facuta pictura, nesocotind Sfanta Predanie.

Mai jos aveti conferinta de la Stei Oradea:

Printre multele afirmatii hulitoare ale parintelui Necula amintim ca la aceste conferințe recente a sustinut cu zambetul pe buze batjocorirea Tainei Sfintei Cununii prin asa-zisele „casatorii mixte”, spunand căadacă in vederea casatoriei, o fata ortodoxa se insoteste cu un penticostal, ea trebuie obliatoriu sa il urmeze pe baiat in erezie, iar razand in mod arogant a zis ca in acea casa cei doi soti vor face rugaciune ecumenista, binenteles toata sala l-a aplaudat si au ras.

Parintele Constantin Necula considera ca Sfintii Parinti au facut canoanele Bisericii doar pentru perioada in care au trait ei si ca biserica le poate modela. Aceasta parere apare in urma contestarii documentelor controversate din Creta semnate si de catre ierarhii Sofronie Drincec si Laurentiu Streza, care i-au inlesnit conferințele de la Oradea si Stei. Parintele Necula a intrat si in cladirea adunarii penticostale din Beius, facandu-si semnul Crucii. Insemnarea cu semnul Sfintei Cruci este rugaciune și marturisire, prin care dam Slava lui Dumnezeu celui în Treime inchinat, Taaălui si Fiului si Sfantului Duh. Iata ca parintele Necula batjocoreste Ortodoxia, inchinandu-se intr-un templu eretic.

CANONUL 64 apostolic (OPRIREA COMUNIUNII CU NECRESTINII ŞI ERETICII)
Dacă vreun cleric sau laic ar intra în sinagogă (adunarea iudeilor sau a ereticilor) spre a se ruga, să se şi caterisească şi să se şi afurisească.
(7, 45, 70, 71 ap.; 11 TruL; 1 Antioh.; 6, 29, 33, 37, 38 Laod.)

Constantin Necula, corupe foarte multi tineri, imprastiind erezii noilor generatii, facand afirmații hulitoare si mincinoase.  ASCOR-istii se hlizesc la conferintele sale, parintele avand un stil de circar sau saltimbanc. Pentru toate acestea va da socoteala la Infricșatoarea Judecata, deoarece avem porunca: „Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert”.

Nici un Sfant Parinte nu se comporta cum se comporta acest preot new-ageist.

Acestea nu sunt primele abateri și aberatii ale parintelui Constantin Necula, se zvoneste ca ar fi mason, si prin urmare își urmeaza cu minutiozitate planul de daramare a Ortodoxiei din sufletele oamenilor prin aceste manipulari.

Parintele Necula a fost implicat si in emisiunea „Cronica carcotasilor”, cu rubrica „Pastila anti-rid”  alaturi de bine-cunoscutele coarne ale dracilor…

necula_si_cronica_end

La sfarsitul anului 2015 zicea ca asculta rock, ca i-a cumparat fiicei un tricou cu embleme Hard Rock si ca va merge la un concert rock in sutana si cu crucea la gat.

Parintele Serafim Rose ne avertizeaza cu privire la duhul inselator al vremurilor moderne si slujitorii sai:

„Este important sa realizam, incercand sa ducem astazi o viata crestina, ca lumea care a fost zamislita de vremurile noastre indestulate, ridica cerinte asupra sufletului, fie in religie ori in viata lumeasca, pe care trebuie sa le numim totalitare. Fapt usor de vazut la sectele deformatoare ale mintii care au avut parte de atat de multa publicitate in ultimii ani, si care reclama supunere deplina catre un „om sfant” auto-creat; dar este la fel de vadit in viata lumeasca, unde o persoana se confrunta nu numai cu o ispita individuala intr-un loc sau altul, ci cu o stare constanta de ispitire care ataca, fie in muzica de fundal ce se aude peste tot prin magazine si firme, fie in muzica rock care ajunge pana si in taberele si potecile din padure, fie in semnele publice si panourile de afisaj de pe strazi, si in insesi caminele, unde televiziunea devine adesea stapanul ascuns al gospodariei, dictand valori, opinii si gusturi moderne.”

Dupa intalnirea patriarhului Kirill cu ereticul papa Francisc, parintele Constantin Necula si-a aratat cu obstinatie aderenta la mega-erezia ecumenista si s-a prezentat ca desavarsit activist al acesteia, după cum reiese din articolul:

http://www.ziare.com/social/biserica/constantin-necula-despre-intalnirea-papa-patriarh-arata-modul-in-care-dumnezeu-lucreaza-in-istorie-1408561

„Sunt convins ca pe viitor astfel de intalniri vor rodi, ca in lucrarea lui Dumnezeu in favoarea pacii si libertatii umane crestinii nu pot sa nu fie parte activa. (…)

Eu cred ca intalnirea aceasta a avut un prim pas, extrem de important si din pacate nici pana astazi evaluat corect, in intalnirea dintre Papa Ioan Paul al II-lea, sfant astazi, si Patriarhul Teoctist. Atunci cei doi au dovedit ca dragostea poate tot, Papa Ioan Paul al II-lea venind in intampinarea ‘sorei apostolice a Bisericii Ortodoxe din Romania‘”

Să luăm aminte:

„Învăţăturile despre erezii ale Bisericii Ortodoxe a Dumnezeu-omului Hristos, formulate prin Sfinţii Apostoli, Sfinţii Părinţi şi Sfintele Sinoade spun că ereziile nu sunt o Biserică şi nici nu pot fi o Biserică.”

“Dialogul contemporan al dragostei” care îmbracă forma unui sentimentalism ieftin, este în realitate o negare a sfinţirii mântuitoare a Duhului şi a credinţei în adevăr (2 Tes. 2, 13)”

„Există şi “un dialog al falsităţii”, atunci când cei ce discută se mint unii pe alţii în mod conştient sau inconştient. Acest tip de dialog este propriu “tatălui minciunii”, diavolul, “căci este mincinos şi tatăl minciunii” (Ioan 8, 44).” – (Sf. Iustin Popovici, Credinta Ortodoxa si viata in Hristos, Ed. Bunavestire)

„Şi toţi care voiesc să trăiască cucernic în Hristos Iisus vor fi prigoniţi.
Iar oamenii răi şi amăgitori vor merge spre tot mai rău, rătăcind pe alţii şi rătăciţi fiind ei înşişi.” – II Timotei 3:12-13

Feriti-va de proorocii mincinosi, care vin la voi in haine de oi, iar pe dinauntru sunt lupi rapitori. Dupa roadele lor ii veti cunoaste. Au doara culeg oamenii struguri din spini sau smochine din maracini? Asa ca orice pom bun face roade bune, iar pomul rau face roade rele. Nu poate pom bun sa faca roade rele, nici pom rau sa faca roade bune.” – Matei  7, 15-18

Acest articol a fost publicat în Ecumenism, Evenimente cotidiene importante, Inselari contemporane. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s