Nu mai ieșiți în stradă însoțindu-vă cu potrivnicii lui Hristos

Cei care ies in stradă cu ocazia protestelor împotriva ordonanței guvernului sunt oare uniți de Hristos? Printre ei se află oameni care nu cred în Dumnezeu, sectanți, atei, activiști pro LGBT, persoane care practică diverse practici spirituale moderne, yoga, psihanaliză, sau altele de acest fel răspândite cu prisosință în cadrul omului modern, studențimii, angajaților multinaționalelor etc. Sunt și sataniști.

Scriind aceste rânduri nu dorim să arătăm că suntem de partea guvernului, că această ordonanță ar fi bună sau că aceia care ne conduc ar fi cinstiți și de încredere. Nu. În nici un caz. Dar trebuie să arătăm că aceste proteste nu sunt conduse de voia lui Dumnezeu.

Uitați în videoclipul de mai jos cum câțiva oameni protestează împotriva companiilor străine care fac ravagii în țară prin furtul lemnului din păduri, prin exportul banilor câștigați în România, prin faptul că sunt scutite de impozite sau au impozite reduse.

Tinerii care au ieșit în stradă în 1989, deși atunci a fost tot manipulare,  acei tineri se rugau, scandau: Există Dumnezeu! și rosteau Tatăl nostru în genunchi. Mulți dintre ei au fost împușcați și au murit nevinovați. Iar unii din cei care au pus la cale aceste crime se află încă în politica românească… și nimeni nu organizează un protest național pentru a cere dreptate și a se arata cine au fost ucigașii atunci.

Păi, voi, cei care protestați, pentru ce protestați? Doar împotriva unei ordonanțe imprecise, dar celelalte fapte mult mai grave cui le lăsați? Ba mai mult, dacă vine cineva și protestează împotriva a tot ce este rău, voi săriți pe el și îl înjurați. Nu vedeți că sunteți conduși de demoni în tot ce faceți? Cum am scris și în articolul acesta https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/02/07/nu-mai-iesiti-in-strada/, voi, cei care iesiți acum în stradă, sunteți roboți și faceți ce vă dictează gândurile venite de la Satana.

Oare acești  oameni din stradă ies să mărturisească pentru cea mai gravă problemă care ne atacă la acest moment ca neam ortodox, protestează ei și împotriva ereziei din Creta? Împotriva CNP-urilor, care transformă omul într-un număr, împotriva actelor biometrice care îi inregimenteaăa în sistemul satanic și le monitorizează de la distanță mișăarile, împotriva implantării, a peceții antihristice, de  la care nu mai există întoarcere în veci, care se apropie cu pași repezi și în România? Deja unele companii din țări ca Suedia și Belgia și-au implantat angajații cu microcipuri. Când s-a ținut un miting în Dealul Mitropoliei ÎMPOTRIVA EREZIEI PSEUDO-SINODULUI DIN CRETA au fost câteva zeci de persoane, cărora le-a și fost retrasă aprobarea pentru protest. Poate acel mitting nu era principala cale de mărturisire împotriva ereziei, dar…

La noi în țară li se dă curs doar protestelor pentru Sistem, pentru interese financiare, pentru Mamona. Cât de adevărat este că foarte puțini urmează Calea  cea strâmtă care duce la Viață, și mulți sunt cei care merg pe calea cea largă care duce la pierzanie…

O ieșire în stradă ar fi bună, dacă toți acei care ies în primul rând ar posti, s-ar ruga, și-ar schimba viața în bine și s-ar consulta cu duhovnici care ascultă de Hristos. Un exemplu avem la Sfântul Voievod Ștefan cel Mare, care înainte de a ieși la luptă, postea împreună cu oastea și oamenii, se rugau, și după aceea mergeau să își apere țara.

Sunt oare uniți acești oameni în numele lui Hristos? Nu vă lăsați amăgiți, dacă vreți cu adevărat să Îi urmați lui Hristos, nu vă alăturați cu potrivnicii Lui. Oculta acționează din umbră și  în aceste proteste și-a injectat simbolurile demonice…

protest-satanisti

Se vede din ce in ce mai clar cine organizează proteste și cu ce scop, până și unii politicieni și ziariști susțin că protestele sunt organizate din afara țării. Și că România este sub dictatura SRI. Mass-media și rețelele de socializare s-au împărțit în două, combătându-se cu multă ură. Și astfel românii aleg să se urască între ei, căzând în capcana serviciilor de securitate și a colaborării SRI cu servicii internaționale care urmăresc distrugerea României. Dintotdeauna străinii nu au dorit o Românie unită.

Aceste proteste arată cât sunt de robotizați oamenii din cauza patimilor și a păcatelor nespovedite. La ora actuală este nevoie de pocăință adevărată, nu de proteste. Iar Dumnezeu poate regla totul în țara asta dacă noi ne-am schimba viața în bine. Se observă în ultimii ani o stare generală de nervozitate, de agitație, nemaintâlnită la înaintașii noștrii.

„Ieşiţi din mijlocul lor şi vă osebiţi, zice Domnul, şi de ce este necurat să nu vă atingeţi şi Eu vă voi primi pe voi.” II Corinteni 6: 17

„Nu vă înjugaţi la jug străin cu cei necredincioşi, căci ce însoţire are dreptatea cu fărădelegea? Sau ce împărtăşire are lumina cu întunericul? Şi ce învoire este între Hristos şi veliar sau ce parte are un credincios cu un necredincios?” (II Cor. 6:14-15)

Din profetia despre vremurile din urma a Sfantului Nil Athonitul: .„..Hrana lui Antihrist este tulburarea oamenilor; caci, cand se vor tulbura oamenii, atunci el se va bucura. Lumea se va tulbura prin uitarea credintei si lipsa fricii de Dumnezeu. Caci atunci vor stapani in lume desfranarea, preacurvia, sodomia, iubirea de avere, iubirea de bani, pomenirea de rau, zavistia, uciderea de oameni, betia, avortul, stricarea familiei si celelalte greutati. Toate acestea vor cuprinde intreg pamantul si vor stapani toate orasele si satele, pentru ca nu se va gasi atunci alt om vrednic sa imparateasca lumea. Atunci cand vor pacatui toti oamenii, vor crede ca isi lucreaza mantuirea lor.”

Acest articol a fost publicat în Evenimente cotidiene importante. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Nu mai ieșiți în stradă însoțindu-vă cu potrivnicii lui Hristos

  1. Sa se sfatuiasca cu duhovnicii ?? dar toti preotii sint psd-isti , toti sfatuiesc oamenii sa aleaga de fiecare data PSD-UL , SINTETI TOTI VANDUTI

    Apreciază

  2. Muritor zice:

    preoţii psd-işti, pnl-işti sau alte soiuri de -işti sînt serghianişti, în primul rînd, chiar de ar fi antiecumenişti.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s