Masoneria trece la actiune pe fata

Digi24 – anunt promo – reportaj despre „fanatici” –  video

Vazand ca in ultimii ani , adevarul despre planurile oculte ale masoneriei ies la iveala, organizatiile masonice trec la fapte. Duminica 27 ianuarie 2017, Digi24 va difuza un reportaj in care va scoate in evidenta ca la ora actuala a fi nationalist, a-ti iubi tara sau a-L iubi in primul rand pe Dumnezeu inseamna: Extremism, fanatism etc..

untitleddspng

Binenteles ca in spatele ocultei mondiale sta insusi Antihrist. El coordoneaza toate aceste actiuni, iar indivizii prin care lucreaza diavolul sunt vanduti lui. Diavolul se teme cel mai tare de faptul stricarii planului de a conduce aceasta omenire si doreste cu orice prêt a anihila actiunile de aratare a adevarului. Mesajul acestui reportaj este unul foarte clar: autoritatile trebuie sa se autosesize si sa ia masuri impotriva tuturor care gandesc normal. Se vede cum incet incet, prigoana se inteteste si se adeveresc toate profetiile. Se apropie vremea cand si cei care doresc sa traiasca intr-o tara normala sa fie pedepsiti de acesti indivizi (din masonerie), adica cei care nu se supun planurilor masoneriei si se impotrivesc sa fie deferiti instantelor civile.

Mesajul de pe facebook al celor de la Digi24:

Îmbracă uniforma verde legionară, duc campanii împotriva cip-urilor, protejează familia tradiţională şi vor să salveze România de invadatori. În numele tradiţiei şi al credinţei, renaşte în România mitul naţionalismului salvator. Când radicalii se ridică la putere nu e însă doar o problemă de aritmetică. Despre românii care au intoleranţă la străini aflaţi duminică, de la 14.00, la Digi24, într-un reportaj special DIN|Interior.

Profetia Sfantului Antonie cel Mare se implineste sub ochii nostri:

Va veni vremea ca oamenii sa inebuneasca si cand vor vedea pe cineva ca nu inebuneste, se vor scula asupra lui, zicandu-i ca el este nebun, pentru ca nu este asemenea lor.

Cine conduce Digi si RDS?

Zoltan Teszari, omul de afaceri cetatean roman de origine maghiara cunoscut pentru faptul ca „se fereste” de presa( atat de mult ca nici nu gasesti prea multe poze cu el pe internet). Digi24 a avut mereu o atitudine suspect de anti-nationalista, anti-ortodoxa. Digi24 sunt si cei care au reportat minciuni legate de marsul impotriva actelor cu cip din 2013, singurii care au difuzat ce se intampla cu Rosia Montana si cei care i-au promovat cel mai mult pe lepadata de Hristos Monica Macovei in 2014 si pe Nicusor Dan/ USR in 2016. Sa fie Zoltan Teszari un agent al Ungariei? Sa nu uitam ca tot in aceste zile se vorbeste intens despre proiectul Autonomiei Tinutului Secuiesc! Alta Coincidenta! Orban va merge la Washington sa se vada cu Trump, Putin va veni la Budapesta dupa ce i-a dat lui Dodon harta Moldovei lui Stefan cel Mare, vicepremierul Ungariei face vizita la Chisinau. (Nicu, saccsiv blog , 27.01.2017)

Sfantul Apostol Pavel ne arata cum vor fi aceste vremuri din urma, si lucrurile se adeveresc:

Rautatea si pacatele vremurilor din urma. Timotei, urmas credincios al lui Pavel. Scriptura insuflata de Dumnezeu.

1. Si aceasta sa stii ca, in zilele din urma, vor veni vremuri grele;
2. Ca vor fi oameni iubitori de sine, iubitori de arginti, laudarosi, trufasi, hulitori, neascultatori de parinti, nemultumitori, fara cucernicie,
3. Lipsiti de dragoste, neinduplecati, clevetitori, neinfranati, cruzi, neiubitori de bine,
4. Tradatori, necuviinciosi, ingamfati, iubitori de desfatari mai mult decat iubitori de Dumnezeu. – II Timotei, cap. 3

Din profetia Sfantului Nil Athonitul:

Printre oameni nu va mai fi evlavie, ci va domina imoralitatea. Minciunile şi dragostea de bani va creşte pentru cei mai mulţi, precum şi supărarea la cei ce adună bogăţie. Prostituţia, adulterul, păcatele homosexuale, hoţiile şi crimele vor ajunge la cel mai înalt nivel. Omul va fi lipsit de harul lui Dumnezeu primit la Botez şi-şi va pierde mustrarea de conştiinţă.

Nu vor mai fi conducători evlavioşi ai Bisericii […] şi peste tot vor fi numai greutăţi şi neplăceri. […]

Cu aceste lucruri, oamenii vor locui în confort, fără să-şi dea seama că Antihrist îi înşeală pe ei, făcându-i să creadă că, dacă au toate cunoştinţele ştiinţifice, nu au nevoie să creadă în Dumnezeu, Cel întreit în Persoane.

Video | Acest articol a fost publicat în Evenimente cotidiene importante. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s