Ierodiacon Avelii despre noile documente de identitate

Ierodiaconul Avel Semeonov in filmul documentar „Iubeste adevarul” (inregistrare facuta in decembrie 2006).

Partea I

Globalizarea este drumul spre antihrist si toti stiu ca scopul final al acesteia este instaurarea domniei satanei, adica a lui antihrist. Nu tare demult a fost un asa caz, acum raposatului mitropolit al Stavropolului, Ghedeon, i s-a aratat mucenicul Teodor Tiron, el i-a spus ca acum in societatea noastra se petrec aceleasi lucruri ca pe timpul sau. Este vorba de numarul de indentificare personal, Sfintul i-a comunicat ca acestea reprezinta o inchinare la idoli. Pe timpul sau tot ce se vindea pe la pieti era din aducerea de jertfa idolilor pagini, de aceea crestinii nu aveau voie sa cumpere nimic. Acum la noi peste tot sunt prezente codurile cu bare (care intr-un fel reprezinta aceleasi produse jertfite idolilor, adica dracilor), iar sistemul incearca sa puna aceste numere si pe oameni pentru a-i spurca definitiv. La noi (in Rusia) baza a fost pusa incepind cu 1917 de cind se instaurase domnia bolsevica. Scopul lor primordial era instaurarea Noii Ordini Mondiale.

Noi mincam produse barate si macar nu facem semnul crucii pe ele; acum putini se gindesc la ceea ce consuma. Bine a spus Sf. Paisie Aghioritul cu privire la cartele din plastic, ele nici intr-un caz nu trebuie primite, ele sunt uriciune inaintea Domnului, si cum nu ai face semnul crucii pe ele si le-ai sfinti cu aghiazma ele tot una nu se mai sfintesc. Astfel a fost situatia cu primirea pasapoartelor de tip sovietic, multi oameni spuneau ca nu o sa semneze in pasaport ci o sa puna o cruciuluta in loc de semnatura. Dar asa nu poate fi, daca primim pasaportul, primim si politica, si ideologia, si toata uriciunea pe care o propaga sistemul dat. In rezultat omul se transforma in robul acestui sistem. Sf. Patriarh Tihon spunea ca cine va lua pasaport sa fie anatema.

Daca o sa ma intrebati cind trebuia sa ne refuzam de acest sistem demonic, raspunsul o sa fie cert, in anul 1917, cind la putere au venit bolsevicii. Asa si acum, nu mai este timp de discutii, trebuie de actionat, de stat impotriva acestei globalizari si sa nu asteptam ca aceasta se va rezolva de la sine. Acum poporul rus repeta aceeasi greseala ca si la 1917, cind diavolul i-a amagit dindu-le „democratie si libertate”. Asa si acum, diavolul ne spune sa facem tot ce dorim, sa credem in tot ce dorim, sa reconstruim bisericile, sa mergem la liturghii, sa-l propovaduim peste tot pe Hristos, numai sa raminem in sistemul creat de el. Adica sa fii de acord cu politica dusa de stat, sa primesti cartelele de plastic, produsele barate, pasapoartele 666 s.a.

Recunoscind si primind toate acelea ce ne sunt propuse de catre putere, noi devenim tradatori ai patriei si a lui Hristos. Noi insine suntem acei care apropiem imparatia lui antihrist si noi suntem acei care in sfirsit o sa-l recunoastem pe el ca imparat si dumnezeu. Pentru toate acestea noi o sa dam raspuns in fata lui Dumnezeu.

Nimeni nu poate spune ca biletul de partid (comunist) era peceata lui antihrist, dar nu cred ca cineva care l-a avut in proprietate si nu s-a refuzate de el a ajuns in Imparatia lui Dumnezeu. Asa este si cu pasapoartele moderne, care au la baza 666, nu cred ca cineva va putea sa se mintuiasca fara a se lepada de el.

De vina suntem noi, poporul, dar si fetele duhovnicesti, pastorii nostri, care in majoritatea lor, cu parere de rau au uitat de misiunea lor, de a duce sufletele la mintuire. Multi din inaltele fete bisericesti isi acumuleaza bogatii, conturi in banci si deloc nu se intereseaza de popor si mintuire. Aceasta este foarte trist, iar poporul tace…

Antihristul le da la toti numere si el insusi va purta numar (666), in Biblie numai lui ii este atribuit numar (Apocalipsa), iar noi cei ce primim acum aceste coduri si numere ne inscriem in lista lui.Cind el va veni deacum va sti cine ii sunt slugile, iar acum noi ne transformam in Iuda, fiindca noi nu am putut vedea crucea care ne este data (adica sa nu luam pasapoarte si alte documente de acest tip), nu am ales libertatea ci robia.

Pecetea va fi pusa cu laser (va fi invizibila pentru om), totul va foarte siret, unii nu-si vor da seama ca s-au pecetluit. In asa mod siret diavolul va lucra pentru a prinde in plasa cit mai multi oameni. Dar chiar si acum, mincind produse barate, luind numere de indentificare, coduri, pasapoarte si alte documnte de acest tip, diavolul ne pune o pecete invizibila, de care noi nici nu ne dam seama…

 O alta problema pe care o descrie ieromonahul Avel este situatia privind starea duhovniceasca a pastorilor si inaltelor fete bisericesti (mitroplitii si patriarhul) in Biserica rusa.

Este foarte trist ca primii care s-au vindut lui satan sunt cei care trebuiau sa duca poporul pe calea mintuirii. Acum ei cu cintece duhovnicesti, psalmi si icoane ne duc pe noi drept in iad. Ei sunt cei care primii au primit numerele personale de identificare, care i-au pasapoartele 666 si care nu vad nimic rau in acesasta pentru mintuirea sufletelor. Fiecare va raspunde la judecata lui Dumnezeu pentru tot, si nu va putea da vina pe altcineva.

Acum a venit timpul sa numim lucrurile cu numele lor, sa tinem curatia in interiorul bisericii noastre ortodoxe. Suntem obligati sa numim acele persoane care distrug Biserica dinlauntru, indiferent de pozitia lor, ca sunt simpli preoti sau este chiar patriarhul insusi. Ortodoxia a ajuns la limitele sale si poate in orice moment sa cada, trebuie de reactionat acum ca pe urma sa nu fie prea tirziu.

Partea a II-a

Tragedia noastra este ca noi nu cunoastem invataturile Sf. Parinti. Din acest motiv si globalizarea a trecut in constiinta noastra foarte linistit. Dar noi nici nu dorim sa stim ceva, vrem sa traim aici pe pamint, nu ne trebuie Imparatia Cerurilor. Poporul practic nu participa la viata Bisericii sale, sunt de parerea ca de aceasta trebuie sa se ocupe doar Patriarhul si alte fete bisericesti.

Noi trebuie intotdeauna sa spunem adevarul, cit de amar nu va fi, trebuie sa spunem ca se inseala si preotii si inaltele fete bisericesti si chiar patriarhul. Noi trebuie sa aratam nedreptatile lor si tot ce fac ei pentru a distruge ortodoxia si a indeparta poporul de la mintuire. Sa nu ne temem ca ne vor numi eretici si schismatici, noi nu suntem asa, noi nu plecam din biserica canonica, noi o curatim de eresuri si apostati. Aceasta este misiunea noastra pe pamint si nu trebuie sa ne temem de ea. Daca nu vom face aceasta, in fata lui Dumnezeu vom fi tradatori.

Radacina rautatilor incepe din 1917 cind poporul rus l-au dat pe tarul Nicolae al II-lea si familia sa in miinile jidanilor care i-au omorit fara mila, iar a doua zi au iesit la demonstratii pentru a sarbatori acest fapt. Pina cind poporul rus nu se va cai de uciderea tarului nu va fi nimic bine pentru tara. Aceasta orbire a poporului a dus la primirea serghianismului, eretismului si acum a dictaturii lui antihrist. In momnetul de fata poporul rus nu se caieste de uciderea tarului Nicolae al II-lea, ei dau vina pe masoni si jidani si nici intr-un chip nu vor sa trecunoasca greseala si vina lor. Asa cum singele lui Iisus este pe evrei, asa si singele tarului este pe poporul rus, pina in momnetul cind tot poporul nu va veni la cainta.

Acum se incepe prigoana asupra crestinilor si noi trebuie sa cunoastem timpurile pe care le traim. Timpul de acum a sosit, dar noi nici nu ne dam seama, dormim linistit si visam ca nu noi o sa fim acei de pe urma. Asteptam ca prigoana sa ia forma unei agresiuni fortate, ca putera actuala sa aplice forta, torturile, asa cum a fost mai inainte. Dar nu este asa, acum puterea nu ne impune practic in nici un fel, daca nu doresti sa-ti iei pasaport 666 nu-l lua, dar fara el nu poti face nimic. Iata aici este crucea pe care trebuie sa o ducem, stiind ca fara aceste documnete nu putem face nimic, sa nu le primim.

Prin anii 70 staretii chemau lumea sa fuga din orasele mari la sate, sa prelucreze pamintul. Asa nu demult unui mirean i s-a aratat tarul Nicolae al II-lea si i-a spus sa plece din oras la sat ca asa va scapa in vremurile ce urmeaza. Dupa cum spun proorociile, Moscova va fi mistuita de flacari, iar Peterburgul se va duce sub apa.

A fost date de catre Dumnezeu multe descoperiri ca persoanele care detin cartele de plastic si pasapoarte 666 nu pot sa se mintuiasca, ei sunt osinditi gheenei de veci. Unora li s-a dat descoperiri ca daca persoana moare cu astfel de documente in miina, ea nici vamile ceresti nu trece ci se duce direct in iad. Tot nu demult a fost inca o descoperire, s-a aratat o batrina, care de curind murise, rudelor sale si le-a rugat sa se duca la organele de stat pentru a se lepada in numele ei de legitimatia de pensionar. Aceasta le-a comunicat ca Dumnezeu poate sa ne ierte, chiar si dupa moarte.

In incheiere pot spune ca acum este timpul pentru a ne lua crucea, pentru a ne opune sistemului si lui antihrist. Nu mai este timp de a ne gindi, de a prinde la curaj, acum trebuie sa actionam daca dorim sa ne mintuim.

Acum este timpul pentru a-l marturisi pe Hristos si pentru a merge la Golgota…

Sursa: aparatorul.md

Acest articol a fost publicat în Acte Biometrice. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s